Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: PHP ei näy uplodaamisen jälkeen selaimessa

Sivun loppuun

TETRIS [06.11.2002 20:00:56]

#

Eli mulla on seuraavanlainen ongelma että olen liittänyt tuon snakarin tekemän gallupin sivuilleni mutta mitään osaa siitä scriptistä ei näy. Olen varmaan liittänyt sen koodin väärin mutta tossa se olis :

<html>

<style>
body
{font-family:verdana; font-size:11pt;
padding: 0px;
margin: 0px;
SCROLLBAR-FACE-COLOR: #013E65;
SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: black;
SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: black;
SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: #204080;
SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #204080;
SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #204080;
SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #204080;
</style>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<title>Mikkisoft - Päivitykset</title>
<base target="etu">
</head>

<body bgcolor="#285088" <body link="#000000" vlink="#000000" alink="#000000" text="#000000">



<p align="left"><font size="1" face="Verdana"><u>2.11.2002</u></font>
<p align="left"><font face="Verdana" size="1">Tutoriaalit osio lisätty.</font>
<p>&nbsp;</p>
<p><font face="Verdana" size="1"><u>Gallup</u></font></p>

<!--       by: snakari      -->
<!-- http://snakari.cjb.net -->
<?php
########### g a l l u p ##########
########### by: snakari ##########
##### http://snakari.cjb.net #####
##################################
#     säilytä tekijän nimi!      #
##################################
# tee tiedosto "kysymykset.txt"  #
# ja anna sille oikat 777        #
##################################
#  tiedosto missä kysymykset on  #
$tiedosto="kysymykset.txt";
##################################
#   tee tiedoston sisällöksi:    #
#   kysymys                      #
#   vastaus 1|0                  #
#   vastaus 2|0                  #
#   ...                          #
##################################

$f=@file($tiedosto);

if (!$vastaus)
{
  if ($HTTP_COOKIE_VARS["gallup_vastaus"]!==trim($f[0]))
  {
   # tulostetaan kysymykset
   echo '<b>'. trim($f[0]) .'</b><br>';
   for($rivi=1; $rivi<count($f); $rivi++)
   {
       $pilko=explode("|", trim($f[$rivi]));
       echo '<a href="'. $PHP_SELF .'?vastaus='. $rivi .'">'.
$pilko[0] .'</a><br>';
   }
  }
  else
  {
    # tulostetaan vastaukset
    echo '<b>'. trim($f[0]) .'</b><br>';
    for ($rivi=1; $rivi<count($f); $rivi++)
    {
      $pilko=explode("|", trim($f[$rivi]));
      $yht=$yht+$pilko[1];
    }
    for ($rivi=1; $rivi<count($f); $rivi++)
    {
      $pilko=explode("|", trim($f[$rivi]));
      echo $pilko[0] .' '. @intval($pilko[1]/$yht*100) .'%<br>';
    }
    echo 'vastauksia yhteensä '. $yht;
  }
}
if ($vastaus && $HTTP_COOKIE_VARS["gallup_vastaus"]!==trim($f[0]))
{
  if ($vastaus>count($f) or $vastaus<1)
  {
    # jos vastaus on muunneltu
    echo 'eipäs onnistunut!';
  }
  else
  {
      # lisätään 1 vastaukseen
      $lis=explode("|", trim($f[$vastaus]));
      if ($lis[1]) { $lis[1]++; }
      else { $lis[1]=1; }
      $f[$vastaus]=$lis[0] ."|". $lis[1] ."\n";
      $filu=fopen($tiedosto,"w");
      foreach ($f as $rivi)
      {
      fwrite($filu, $rivi);
      }
      fclose ($filu);
      setcookie("gallup_vastaus",trim($f[0]),time()+9999999);
      header ("Location: ". $PHP_SELF);
  }
}
?>


</body>

</html>

ja jos toi koodi ei vallaissu tarpeeks nii se sivu löytyy osoitteesta :
http://koti.mbnet.fi/tetris

Blaze [06.11.2002 22:33:07]

#

"The requested URL /tetris/kysymykset.txt was not found on this server."

Oliskohan tolla mitään tekemistä asian kans?

Gevil [07.11.2002 16:08:35]

#

Blazen kommenttiin viitaten, on hyvin luultavaa että et ole tehnyt kysymykset.txt-tiedostoa. Kyseisen tiedoston tekoon snakari on kirjoittanut näköjään ohjeet noiden risuaitojen sisälle. Jos et sitä tiedostoa ole vielä tehnyt, niin teepä nopeasti.

snakari [08.11.2002 16:18:12]

#

niin.
ja mikshän mbnetissä ei toimi enää uploadaus phpn kautta?

TETRIS [08.11.2002 17:25:07]

#

on se tiedosto siellä hakemistossakin mutta kun uploadasin sen toiseen ali hakemistoon niin se toimi missähän vika? sen toimivan sivun osoite : http://koti.mbnet.fi/tetris/php

Veltto [08.11.2002 17:59:10]

#

koitappa muuttaa kohta $tiedosto="kysymykset.txt"; muotoon $tiedosto="php/kysymykset.txt";

snakari [08.11.2002 19:24:55]

#

tai se voi johtu oikistakin. en oo varma vaikuttaako, mutta saattaa

TETRIS [09.11.2002 14:29:50]

#

gallup toimii nyt kun linkitin sen php ali hakemistoon

TETRIS [09.11.2002 14:52:14]

#

....ei se gallup toimikkaan veikkaan että vika on $PHP_SELF:issä jos nyt oikein luulen sillä sivuilla on framet ja kun vastausta painaa se tekee uuden ikkunan jossa ei näy kuin teksti "Gallup" eikä se lisää kysymykset.txt:hen yhtekään numeroa mikä neuvoksi? ... vai pitääkös gallup.php:lle antaa myös jotkut oikat...?

TETRIS [09.11.2002 14:57:01]

#

...eh hups en ollu antanu mitään oikkia gallup.php:lle eli NYT sen pitäis toimi eli osoite on : http://koti.mbnet.fi/tetris
kertokaa jos ei toimi :)

Antti Laaksonen [09.11.2002 17:39:45]

#

lainaus:

ja mikshän mbnetissä ei toimi enää uploadaus phpn kautta?

Minulla ainakin toimii...ja hyvä niin, koska tarvitsen sitä erääseen tulevaan sivuun.

snakari [09.11.2002 18:55:42]

#

no se kai sit johtuu vaan oikista..

WK [10.11.2002 16:24:05]

#

lainaus:

lainaus:

ja mikshän mbnetissä ei toimi enää uploadaus phpn kautta?

Minulla ainakin toimii...ja hyvä niin, koska tarvitsen sitä erääseen tulevaan sivuun.

Kyllä se toimii. Jos käytätte Mureakuhan koodia, muuttakaa sana copy -> move_uploaded_file:n.

TETRIS [10.11.2002 20:05:34]

#

apuva toimiikos se galluppi ku kävijät sanoot et toimii ja ei toimi?

mikko [10.11.2002 20:15:57]

#

Se sinun pitäisi osata selvitää itsekin! evvk.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta