Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C++ / DirectX

Sivun loppuun

miksuman [03.11.2002 20:23:26]

#

Nyt tuli ihan ama kysymys, mutta jos sanotaan että DirectX työkalut on Visual c++:lle, niin toimiiko se myös silloin perinteisessä C++ 4.??. (siis versio numero jota en muista)

Vai onko tämä Visual C++ ihan eri juttu kuin vanha C++.

mikko [03.11.2002 21:11:24]

#

Vanha C++ ? Tarkoitatko jotain C++-builderia, vai onko minulla aukko sivistyksessä kun en tuollaisesta ole kuullut/muista?

thefox [03.11.2002 21:42:15]

#

Mikä on perinteinen "C++ 4.??", entä "vanha C++"?. C++ on se KIELI, ei OHJELMA.

Antti Laaksonen [03.11.2002 23:12:12]

#

Jos työkalut ovat Visual C++:salle, silloin en usko niiden toimivan vanhemmissa/muissa C++-kääntäjissä. DirectX-kirjastoja löytynee toki muillekin kääntäjille, välillä harrastajien tekemänä.

miksuman [04.11.2002 20:01:34]

#

Tarkoitin siis perinteisellä tätä Borlannin kääntäjää.

miksuman [04.11.2002 20:02:21]

#

Miten Visual C++ poikkeaa perinteisestä C++:sta, ja onko siitä kääntäjää saatavina ilmaiseksi.

TeeVee [04.11.2002 21:06:16]

#

Ei tietääkseni. Visual C++ on kääntäjä. Niinkuin Mingw. Visual C++ ei tietääkseni poikkeaa muista kääntäjistä. Korjatkaa, jos olen väärässä.

Gevil [04.11.2002 21:10:42]

#

Minulla on kyllä sellainen käsitys, että kyllä on kääntäjäkohtaisia eroja CPP:ssä. Eli VC++ poikkeaa, todellakin, muista kääntäjistä. Mietitäänpä: mitä järkeä on maksaa tuhottomasti rahaa MVCPP6, jos ihan samat asiat (tismalleen) löytyy ilmaisista, tai halvemmista, kääntäjistä. Eli väkisinkin on eroja, pienempiä ja suurempia.

TeeVee [04.11.2002 21:14:42]

#

No jos oikein tarkoiksi ryhtyy, eroa esim. Visual Cpp ja Dev-Cpp on, että Visual Cpp maksaa tuhottomasti, Dec-Cpp on ilmainen :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta