Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C++: Tuli mieleen...

Lare [31.10.2002 19:46:45]

#

Tietääks joku kuin olis mahollista estää windowssin pikanäppäinten yms. toiminta, jos se on jotenkin mahdollista. Koodi pohjasesti. Devcpp tai DJGPP

tomaattigeeni [31.10.2002 21:21:58]

#

Windows ohjelmoinnista en kovin paljoa tiedä, mutta veikkaisin, että ainakaan DJGPP:llä tuo ei onnistu, koska se on DOS kääntäjä. DevC++:sta en osaa sanoa.

mikko [31.10.2002 21:29:44]

#

Mitä tarkoitat pikanäppäimillä? Niitä kivoja erikoisnappuloita joissain näppiksissä vaiko näppäinyhdistelmiä (Alt-F4, Ctrl-C jne.)?

Lare [01.11.2002 14:46:04]

#

lainaus:

Mitä tarkoitat pikanäppäimillä? Niitä kivoja erikoisnappuloita joissain näppiksissä vaiko näppäinyhdistelmiä (Alt-F4, Ctrl-C jne.)?

Just niitä & Ctr + Alt + Del jne...

thefox [01.11.2002 16:06:51]

#

Harhar.. ei Ctrl:illa Alt:illa ja Del:illä ole kyllä mitään tekemistä itse Windowsin kanssa.. kyllä ne on siellä aikojen alusta asti PC:llä olleet (näin veikkaan :)
Kuitenkin.. vastaus kysymykseesi: mahdollista on. Onko sinulla jo jonkinlainen näppishandleri valmiina johon voisi jotain kyhätä päälle?

shadez [03.11.2002 17:23:44]

#

Katso SetFocus-funktion kuvaus vaikkapa MSDN:stä (kun itse en muista parametrejä ulkoa): http://msdn.microsoft.com

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta