Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Ohjelmistonne

Sivun loppuun

Queq [29.10.2002 21:18:48]

#

Eli minkälaisella ohjelmilla ohjelmoitte, teette kotisivut ja teette grafiikkaa?

Vilikki [29.10.2002 21:28:02]

#

Ohjelmoin qbasicilla ja dev-c++:lla, kotisivuja frontpagella, grafiikat gimpillä ja paintilla.

thefox [29.10.2002 21:47:02]

#

Ohjelmoin: MSVC6.0, MASM, QB (luonnollisesti! ;) sekä erinäisiä apuohjelmia n+1
Kotisivut: PSP ja Frontpage ja viilailut nåtepädillä
Grafiikka: PSP

Queq [29.10.2002 21:51:29]

#

Ohjelmoin:
En ohjelmoi vielä

Kotisivut:
FrontPage 98
Notepad
DreamWeaver

Grafiikka:
PhotoShop 6.0
Gimp + Gimp kit
Paint Shop Pro 6.0

Antti Laaksonen [29.10.2002 21:52:50]

#

Ohjelmoin VB:llä, QB:llä ja Notepadilla, www-sivut teen niinikään Notepadilla ja grafiikan Windowsin Paintilla ja Micrografx Designerillä (minkä huomaa grafiikan tasosta).

tuobbi-89 [29.10.2002 21:58:49]

#

Ohjelmoin QBasicillä ja VisualBasicillä, kotisivut tein enne Arachnophilialla mutta nyttemmin olen siirtynyt Notepadiin, grafiikat teen Adobe Photoshop Elementsillä ja... niin! :)

Gevil [29.10.2002 23:04:58]

#

Ohjelmointi:
-konsepti-ohjelmointia (pöytätestaus), pseudo
-Microsoft Visual Basic 5.0 Enterprise edition
-Microsoft Visual Studio 6 (sisältää VB 6, VC 6, VFoxPro jne.)

Kotisivut:
-Arachnophilia 4.0 (Build 5227), se on se Paul Lutus kyllä ihan ihme professorin näkönen kaveri, ei uskoisi Arachnophilian tekijäksi..
-SmartFTP:llä uploadi

Grafiikka:
-PSP6
-3d studio max 3.1

juhaz [30.10.2002 06:39:42]

#

Ohjelmoin:
Qbasic 4.5 ja välillä 7.1, kun tarvitsee
Visual basic 6
Blitz basic 3D
Turbo basic
milloin mikäkin mikä sattuu käteen..... :D

Kotisivut:
Dreamweaver 4
ja mikä milloinkin käteen sattuu myös.....

pushpabon [30.10.2002 12:59:10]

#

Jumalauta gevil! (anteeksi karkea kieli :D)
Ei mitään ftp softaa. Phyih. Kaikki mikä on mahdollista tehdään komentokehotteessa aka. msdos-prompt. Sieltä käsin ne ftp siirrot pitää tehdä.

Ja sitten muuta roskaa:
-qbasic 4.5
-notepad/edit (ei mitään editoreja, kiitos)

Antti Laaksonen [30.10.2002 13:14:16]

#

lainaus:

Kaikki mikä on mahdollista tehdään komentokehotteessa aka. msdos-prompt.

Hmm...selaatko Internetiä komentokehotteesta? Katsotko sähköpostit komentokehotteesta? Tuskinpa kaikkea mahdollista komentokehotteessa kannattaa tehdä, jotkut asiat kyllä...

pushpabon [30.10.2002 13:43:21]

#

No...netissä käyminen ei varmaankaan ole mahdollista komentokehotteessa, vai onko? Kirjoitinnkin kaikki mikä on mahdollista :D

Gevil [30.10.2002 15:27:25]

#

pushpabon, miksi en käyttäisi ftp-softaa? Onko FTP-softissa jotain huonoja puolia verrattuna komentokehotteeseen? Vai onko tämä taas sitä että pitää kaikki tehdä mahdollisimman hankalasti jotta olisit leet? Miksi pitää noin yksinkertainen asia tehdä monimutkasemmin, on mulla parempaakin tekemistä. Eriasia sitten jos komentokehotteesta on erityistä hyötyä, en tiedä onko mutta kertokaa jos on, esim. tietoturva, _suuri_ nopeusetu tms.

Jogge [30.10.2002 15:39:20]

#

ohjelmoin:
QB1.1 ja 7.1 (en tiiä, miks käytän vielä 1.1 :)
VB6
DJGPP
MS visuaali c++ 6

kotisivut:
wordpad

graffa:
gimppi (win)
psp7
paint :)
xnview
anim8or (jos teen jotain 3D juttui)

Antti Laaksonen [30.10.2002 15:43:08]

#

lainaus:

No...netissä käyminen ei varmaankaan ole mahdollista komentokehotteessa, vai onko?

Tokihan se on mahdollista, jos käyttää jotain merkkipohjaista
selainta.

lainaus:

Onko FTP-softissa jotain huonoja puolia verrattuna komentokehotteeseen?

Ei tietääkseni. Kokeilin kerran sitä DOS:in omaa FTP-ohjelmaa, ja tulin siihen tulokseen että taidan pitäytyä SmartFTP:ssä edelleen... Komentopohjaisella ohjelmalla puuhaileminen on monta kertaa työläämpää ja nopeuseroakaan ei juuri esiinny verrattuna graafiseen FTP-ohjelmaan.

Pekka Kauppila [30.10.2002 15:44:19]

#

Miksi ihmeessä joku esimerkiksi käyttää web-sivujen tekemiseen jotain notepadia, kun on ilmaisia erittäin hyviä siihen tarkoitettuja editoreja joilla homma hoituu paljon nopeammin ja koodikin on hieman selkeämpää katsottavaa jos siinä on vaikka jotain väritystä. Sitä minä aina ihmettelen, että kun asiat pitää joidenkin tehdä sitte aina niin vaikealla tavalla. No omapa on asiansa, mutta viisas pääsee aina vähemmällä. Moni kuvittelee olevansa jotenkin viisaampi kun ei käytä siihen mitään editoria jolla voi klikkaamalla lisätä vaikka sivuille taulukon jne.

snakari [30.10.2002 15:50:54]

#

käytän qb71 tai 45
ja sit nettisivuja ja phptä contextillä (muuten muistio mutta värittää koodin)
ja graffat psp7

Gevil [30.10.2002 18:13:05]

#

Ehkä notepadissa kiehtoo selkeys heitä? En tiedä. Jos html-editoreista puhutaan niin Frontpaget kierrän kaukaa. Frontpaget on turhan raskaita, latausajat pidempiä sun muuta. Lisäksi minua ärsyttää Frontpagen tapa generoida pragmaattisesti huonoa ainesta koodin sekaan. Ehkä ne jotkin niistä saa pois päältä, mutta turhaanpa rupean vaivautumaan - alkaa HTML-koodaus siinä vaiheessa mennä jo helppoudesta monimutkasemmuuden puolelle. Arachnophilia ja sen tapaiset kevyet editorit on minun makuuni, ei mitään turhia prumeluureja. Esimerkiksi arachnophilian etu verrattuna Notepadiin on se että sillä voi nappia klikkaamalla avata sivun selaimeen testattavaksi. Jos editorissa on sisäisiä selaimia, niin niistä ei minulle ole hyötyä. En näet luota niihin, kyllä se pitää oikealla selaimella testata suoraan.

trinit [30.10.2002 18:22:28]

#

Tällä hetkellä ohjelmoin Visual Basic 6:lla ja PHP koodi kuten myös kotisivut teen ConTEXT editorilla. Satunnainen grafiikka taasen PSP 7:lla ja FTP ohjelman virkaa hoitaa WS_FTP LE v5.06

thefox [30.10.2002 18:49:11]

#

Editorin sisäiset selaimet käyttää yleensä ihan puhtaasti vaan exploderin komponenttia että voinee niihin luottaa :)
Ja onhan se wintoosankin FTP.EXE ftp-softa.. :x
Frontpageä on ihan ilo käyttää kun sitä osaa käyttää (ie tietää mitä koodia se milloinkin minnekin tunkee) :)

pushpabon [30.10.2002 19:21:50]

#

Minä käytän notepaddia ja dospromptia. Mielestäni kaikki nuo super_extra_fast_easy-ohjelmat ovat tyhmiä. No oma mielipiteeni vain.

Gevil -> Jooh...ei kai siinä mitään hyötyyä ole, mutta komentokehotteessa kun tekee kaiken on kunnon l337 h4x0r nero, mastah crackeri.

tomaattigeeni [30.10.2002 20:05:02]

#

Kaiken koodauksen (PHP, HTML, C++) suoritan Katella (tulee KDE:n mukana, sisältää värikoodauksen lähes kaikille yleisille kielille, mainio tekstieditori) ja grafiikat GIMP:llä.

TeeVee [30.10.2002 21:13:12]

#

Koodausta suoritan Notepad+:ssalla, DJGPP:lä, Dev-Cpp:lä, Visual Studiolla. Grafiikkaa teen gimpillä ja Paint shop prolla. Kotisivut valmistuu Notepadplussalla.

progo [31.10.2002 09:39:12]

#

(Koulusta kirjoittelen..)

Teen ohjelmoinnin DevC++:lla, Visual studiolla, ultraeditillä, websivut teen 1st Page 2000:lla.. ja surffailen internet exploderilla :P

thefox [31.10.2002 11:11:22]

#

pushpabonilla on mielenkiintoisia mielipiteitä :) Se ei varmasti tee sinusta yhtään l337 h4x0r nero mastah crackerimpää vaikka tekisitkin aivan kaiken komentokehotteessa :) Typerää, sanon minä.
pushpabonille hassun hauska tekstieditori (jos simppeliä kaipaat)

copy con foo.txt

(ja ctrl+z:lla lopetetaan kirjoittaminen)

N [31.10.2002 12:08:14]

#

Ohjelmointi:

Microsoft Visual studio .jne

Graffa:

PSP.7

PAINT ;)

ÄÄnet:

Anvil studio

goldwave

Tulilintu [31.10.2002 12:12:10]

#

Mä ohjelmoin Visual basicillä. Sivuja teen 1st page 2000'llä (Jossa menee hermot ku PHP väri koodaus on perseestä). Grafikkaa teen GIMP'illä ja Corel Drawilla

Makaveli [31.10.2002 12:43:08]

#

Ohjelmointi: C/C++: GNU gcc-kääntäjä & KDevelop | PHP: Bluefish
Grafiikka: Gimp
Webbisaitit: Bluefish

Tumpi [31.10.2002 15:21:47]

#

Ohjelmointi: Dev-C++, DJGPP
HTML: Araneae ( http://koti.mbnet.fi/tumpi/Arane452.exe )
Grafiikka: Micrografx Photo Magic

Gevil [31.10.2002 15:54:37]

#

Tumpi, et viittis pistää toimivaa linkkiä niin ehkä vois jopa testatakin.

pushpabon [31.10.2002 17:02:13]

#

lainaus:

copy con foo.txt

(ja ctrl+z:lla lopetetaan kirjoittaminen)

Ei juma. Nyt alkaa räpellykset tollasella :D kiitos. Nyt oon vielä enemmän xiittrai mastah crackeri :D

WinC [31.10.2002 20:11:15]

#

Eli käytössä on:

MS visual C++ 6.0
Delphi5
Notepad
PsP 6
Macromedia Flash MX v6.0

Siinäpä niitä.

Dj Wolf [05.11.2002 10:34:49]

#

Ohjelmointisoftana mulla on:
Quick Basic 4.5
DJGPP (johon naitettu RHIDE)

Grafiikka:
PSP4 (koko versio :P)

Musiikki / äänitys yms.
Impulse Tracker
Modplug Player/tracker

Kotisivut tulee tehtyä edelleen pelkästään perusmuistiolla :)

Pekkuli [05.11.2002 14:49:47]

#

Ohjelmointi:
DJGPP

Graffa:
Deluxe paint 2.
PSP4.

Musiikki / äänitys:
Impulse Tracker
Sound Forge

HTML:n teen millä tahansa mukavalla teksti-editorilla.

Blaze [05.11.2002 22:08:41]

#

Ohjelmointi: Visual Basic 6/UltraEdit
Veppisivut: UltraEdit
Graffa: Adobe Photoshop 7

DKH [24.11.2002 11:19:46]

#

Ohjelmointi: QBasic, Blitz3D
Kotisivut: Microsoft Frontpage
Grafiikat: Abode Photoshop

DKH [24.11.2002 11:21:52]

#

Ainiin, ja mä unohdin että mulla on vielä 3D Studio Max.

DKH [24.11.2002 11:28:57]

#

Vaude! Mä oon 2002.969 vuotta!

TeeVee [24.11.2002 11:32:30]

#

lainaus:

Vaude! Mä oon 2002.969 vuotta!

Muh. Katso profiilini. Tuo on vielä pientä.

DKH [24.11.2002 11:51:25]

#

Mä pistin syntymäpäivään ???????? ja siitä tuli 2002.969 vuotta!

zacura [24.11.2002 14:14:56]

#

Ohjelmointi: Delphi 6, QB45, Notepad
Kotisivut: 1st page 2000
Grafiikka: PhotoShop 6, PSP7

zacura [24.11.2002 14:18:17]

#

Ohjelmointi: Delphi 6, QB45, Notepad
Kotisivut: 1st page 2000
Grafiikka: PhotoShop 6, PSP7


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta