Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: TeleVisio

Sivun loppuun

TeeVee [29.10.2002 18:05:25]

#

Mitä kaikkea katselette televisiosta. Kertokaa parhaat ohjelmat, ja mukaan ajat+päivät. Itseäni kiinnostaa kuka mitäkin katsoo. Jos vaikka jokin hyvä ohjelma tulisi minun katselulistalle mukaan :)

Gevil [29.10.2002 18:22:19]

#

*lunttaa telkku.comin suosikkilistalta*

tälle päivälle on punaisella(suosikiksi) merkittynä, lisäsin myös pari ennen listalla olematta ollutta:
-Matkapassi
-Sessions (mitähä vittua se siellä tekee?)
-Salatut Elämät, kattoohan tuota jos ei muuta tekemistä satu.. harvinaista
-Frendit
-Sinkkuelämää, jotkut väittävät tyttöjen ohjelmaksi, mutta itse pidän ainakin itse siitä
-Vetelehtijät
-Conan O'Brien
-Big Train (kanavalla joka ei mulla edes näy)
-Salaiset kansiot
-Dark Angel (miettikääs sitä)
-Pornostara, muuta ei tarvitse sanoa.. ;)
-IAML
-OverDose

tälle päivälle ei sattunut mm:
-Simpsonit
-Futurama
-South Park
-Itse Valtiaat
ei muista enempää

Sit töllöstä pitää kattoo laatuleffat

Veltto [29.10.2002 18:28:42]

#

Late Night With Conan O'Brien on kyllä pakko kattoa joka ilta, muita ohjelmia tuleekin sitten katottua ihan sattumanvarasesti.

WinC [29.10.2002 19:09:37]

#

Salaiset kansiot
Sopranos
Simpsonit
Pornostara (tottakait)
OZ (menee ikävästi pornostarankanssa päälleekkäin)
CSI (jos et ole vilään katsonut niin... keskiviikkona 21.00)
Haluatko miljonääriksi & muut tietovisailut

ooo... siinäpä ne mitä seuraan "aktiivisesti" ja mitä tuli mieleen näin äkkiä.

snakari [29.10.2002 19:52:44]

#

ite en kato hirveesti teevteetä, mutta näitä katon, jos katon:
extreme duudsonit
rec
jackass
pelkokerroin
huonosti käyttäytyvät vihannekset
uutiset
jotain sarjoja

TeeVee [29.10.2002 20:46:15]

#

Itse katselisin teeveetä PALJON enemmän jos minulla olisi teeveekortti peeceessä. Naapurilla on kolme tvkorttia, joilla se ei tee mitään. Täytisi kysyä saisinko yhden niistä :?/

Vilikki [29.10.2002 21:00:35]

#

extreme duudsoneita ja muita törkytorstain ohjelmia vähän satunnaisesti
salatut elämät (katson silloin tällöin)
seinfeld
simpsonit
nelosen tv-visailut (heikoin lenkki on surkea...)
csi
oz (aika harvoin...)
popstars
tilt.tv
frasier (joskus)
24
osbournes

Queq [29.10.2002 21:02:41]

#

Salaiset kansiot
Simpsonit

Nuo on ne mitkä yritän aina katsoa. Muita sarjoja ja TV ohjelmia katselen satunnaisesti.

TeeVee [29.10.2002 21:08:22]

#

Simpsonit ja ItseValtiaat katson aina, kun on mahdollista. Muut ovat sitten satunnaisia katselusessioita.

Aah, Passions unohtui :)

tuobbi-89 [29.10.2002 22:04:26]

#

Yleensä katson itse:

- Heikoin lenkki
- Itse Valtiaat
- BumtsiBum!
- Pelkokerroin
- Salatut Elämät (muutaman kerran viikossa, ei siis aina)
- uutiset
- 24 (välillä)
- Sinkkuelämää (joskus)
- SmackDown
- Paristo

Siinä ne sitten olivatkin.

N [29.10.2002 22:49:00]

#

Mä katon.

Smackdown
-
Raw
-
Sinkkuelämää
-
Simpsoneit&futuramaa
ja kaikkee muut göggöö

Antti Laaksonen [30.10.2002 00:42:52]

#

Suomessa ollessani katson ainakin uutiset ja joitain kilpailuohjelmia (Haluatko miljonääriksi jne.). Täällä Belgiassa ohjelmatarjonta on sen verran kehnoa (ja ranskankielistä), ettei televisiota tule katsottua kuin noin tunti kuukaudessa...:/

pushpabon [30.10.2002 13:07:19]

#

BELGIA?!??! Jumankauta antti....asutko belgiassa? Vai lomailetko siellä? No huh huh...anyways...mun listani:

SubTV:
-jaahas...viihdettä yleensäkin

MoonTV:
-peliohjelmat
-667 (heviiiiiii!!)
-pornostara (hohhoh :D)

ATV:
-joskus katsoin yhden maratoonin pornoa eli 6 tuntii putkeen :D

Nelonen:
-jotain...en muista kaikkea, jotain tietovisailuja joskus

MTV3:
-csi (joskus)
-southpark (sillon kun se tuli)
-tilt

TV2:
-jotain

TV1:
-jotain

+ leffoja sillonkun niitä tulee
+ dokumentteja olen katsonut erittäin hardcorena esim. aina noista eläimiin sekaantujista (hyh hyh ) naisten orgasmeihin ja kurt cobainiiin asti.

Gevil [30.10.2002 15:30:39]

#

<offtopic>
Käytkö Antti useinkin Suomessa? Lyhyitä visiittejä Suomeen? Missä päin liikuskelet ollessasi Suomessa. Onko sulla muuten Suomen vai Belgian kansallisuus (vaiko kaksoiskansallisuus), sitä vaan et miten meinasti armeijan kanssa tehdä?
</offtopic>

Antti Laaksonen [30.10.2002 15:39:59]

#

Olen suomessa noin 2-3kk vuodesta (lähinnä kesälomalla), liikuskelen Helsingissä päin, ja kansallisuus on suomalainen.

Jogge [30.10.2002 15:41:14]

#

mä en kato telkkuu melkein ollenkaan (uutiset joskus, itsevaltiaat ja joskus jotain muuta)

Lare [30.10.2002 15:41:50]

#

YLE 1 : Itse Valtiaat
MTV3
-C.S.I.
-Teho-osasto
-Frendit
-Salkkareita harvoin
-(POPSTARS!!! ;)

Yleensä monia tietovisoja

tuobbi-89 [30.10.2002 15:57:36]

#

offtopic: Mä Antti luulin, että sä olit laittanut vaan pilan päiten ton Bryssel tonne sun profiiliis!

trinit [30.10.2002 18:36:27]

#

MTV3:lta tulee katsottua yleensä:

C.S.I
Teho-osasto
Salaiset Kansiot
Heikoin lenkki

Nelonen:

Haluatko miljonääriksi?
+jotain muuta

Yle 1 ja 2 kanavia ei juuri mitään jollei satu tulemaan kiinnostava dokumentti.

lainaus:

Olen suomessa noin 2-3kk vuodesta

Mitä - asut siis Belgiassa? Miksi? (ei tarvitse vastata jollet halua)

Antti Laaksonen [30.10.2002 18:57:48]

#

Kyllä, asun Belgiassa, ja syy tähän on se, että isälläni on työ täällä.

pushpabon [30.10.2002 19:13:01]

#

Voi. No...se on sairas joka säälii sano joku äijä joten en sääli tässä. :D On se varmaan kauheaa olla siellä "jossain" :( No sille ei voi mitään. Mutta jos mun isäpuoli ois ollu ruottissa joku >3 vuotta mä en ois lähteny...mä oisin varmaan karannu :D :D :D

XLarge [30.10.2002 19:36:25]

#

On meitä suomalaisia täällä Belgiassa ihan halvatusti :p Kun opetustakin saa suomen kielellä niin tunteehan tässä olonsa ihan suomalaiseksi.

Mutta totta mitä Antti sanoi, televisiosta täältä ei tule mitään katsomisen arvoista. Paitsi tietysti jalkapallo. ;)

TeeVee [30.10.2002 20:59:25]

#

Itsekkin luulin tuota lähinnä pilaksi. Mutta, offtopic: Millainen vesijohtovesi siellä on?

thefox [31.10.2002 11:12:31]

#

Eiköhän tuo lienee aivan samaa laatua mitä täällä suomessakin.. paitsi bakteerikanta voi olla erilainen että ripuliksi voisi mennä jos sitä meikäläinen joisi :)

Antti Laaksonen [31.10.2002 11:50:33]

#

Kyllä tätä vettä voi juoda, mutta maku on melko huono...hyvin kalkkipitoinen vesi. Mutta filtteri vesikannuun niin sitten vesi on käytännössä yhtä hyvää kuin Suomessa.

Gevil [31.10.2002 16:01:12]

#

(Tää offtopic on kaameeta, mutta kun te Brysseliläiset olette niin mielenkiintosia :)

Jopas on kehitysmaa kun pitää filtteröidä vettä :) Onkos isäpappas EU-työntekijä? Miksi siellä sitten niin paljon on suomalaisia, johtuuko just EU:sta? Mitähän vapaa-ajalla puuhailette, kertokaa kaikki. Olen niin kateellinen teille :) Mäpäs muutanki sinne, oottakeepa hetki :) Onko sama ku asus Suomessa teidän mielestä vai mycket bätre?

Ja vielä kerran pahoittelut.

LL [31.10.2002 16:40:19]

#

Tuosta EU-jutusta tuli mieleen että mun sukulainen on EU-työntekijä.

progo [31.10.2002 16:58:04]

#

Itse aiheeseen liittyen;

Simpsonit, Futurama, XFiles, DarkAngel, Käytäväpeliä, 24, CSI, TiLT.TV, ja sen sellaista.. (en mä nyt ainakaan pornoa kato..) :D

Antti Laaksonen [01.11.2002 00:38:21]

#

lainaus:

Onkos isäpappas EU-työntekijä? Miksi siellä sitten niin paljon on suomalaisia, johtuuko just EU:sta?

On, ja kyllä täällä aika monet suomalaiset EU-hommissa on.

lainaus:

Onko sama ku asus Suomessa teidän mielestä vai mycket bätre?

No ei nyt tietenkään ihan sama, mutta melkein. Suomessa on kuitenkin mielestäni monet asiat paremmin, mukaanlukien veden laatu ja ilman puhtaus sekä tietenkin se, että kaikki puhuvat suomea ;)

juhaz [01.11.2002 06:04:51]

#

Ykkönen..... ylen ykkönen
Luonto-ohjelmat, avaruus ja muut historialliset ohjelmat
Ja tietenkin Yksinvaltiaat

Kakkonen:
-

Kolmonen:
Dark Angel
Salaiset Kansiot
Tähtiportti.... sitten, kun taas tulee.......
leffat mitä yleensä sieltä tulee......
Tilt

Nelonen:
Jackie Chan seikkailee (piiretty) :D
MIB (Piiretty :D)
Leffat mitä yleensä neloselta tulee

Subtv:
Cow & Chicken
Välillä katson kuitenkin mitä siellä sitten sattuu tulemaan

Discovery Channel:
Kaikki sotaan, avaruuteen ja tuhoon liittyvät ohjelmat

juhaz [01.11.2002 06:06:03]

#

Unohtui muutama! Kolmosella silloin, kun tulee niin on katsomis listalla south park, simpsonit ja futurama....

SUBTeeveellä farscape

terex [03.11.2002 15:33:31]

#

Katson no sitä mitä sattuu näkymään(kuitenkin katson törkytorstain aina):)

HtH [03.11.2002 15:42:58]

#

Simpsonit, Futurama ja Family Guy on lemppareita.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta