Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: QB + C++ ?

Sivun loppuun

Queq [29.10.2002 17:44:42]

#

Aloittelen QB + C++ ohjelmointia, mutta minulla ei satu olemaan mitään softia käytössä vielä, joten päätin kirjoittaa tänne.

Mitä ohjelmia tarvitsen tekemään QB/C++ ohjelmointia?
Mieluiten ohjelmat saisivat olla ilmaisia, mutta mikäli niitä ei löydy, niin olisi kiva tietää edes maksullisien ohjelmien nimiä...

Gevil [29.10.2002 17:51:38]

#

QB: https://www.ohjelmointiputka.net/tiedostot.php otat sieltä, kohdasta QBasic kääntäjiä, mieluisan.
Lukaise myös FAQ pätkä:
https://www.ohjelmointiputka.net/faq.php?sivu=4#10


C++: luehan FAQia:
https://www.ohjelmointiputka.net/faq.php?sivu=2#11

TeeVee [29.10.2002 17:54:16]

#

Lataa itsellesi C++ kääntäjäksi vaikka Dev-C++ http://www.bloodshed.net/dev/devcpp.html. Tuo on mielestäni hyvä, ilmainen kehitysympäristö. Suosittelen.

progo [30.10.2002 15:52:28]

#

Totta kai ilmaisia ohjelmia löytyy... aluksi luulin, että aiot ohjelmoija kahdella kielellä :P

Queq [02.11.2002 15:37:11]

#

Entä millä ohjelmilla te teette Visual Basic koodinne? Yritin etsiä googlesta, mutta löysin vain jotain laajennus moduuleja.

Eli siis ohjelman nimi riittäisi...

Gevil [02.11.2002 18:22:33]

#

Microsoft Visual Basic 6.0 Enterprise edition :P (tjsp)

trinit [02.11.2002 20:28:19]

#

lainaus:

Entä millä ohjelmilla te teette Visual Basic koodinne? Yritin etsiä googlesta, mutta löysin vain jotain laajennus moduuleja.

Käytössä Microsoft Visual Basic 6.0 Enterprise Edition (SP5 asennettuna) ja päälle vielä MSDN Visual Studio 6

Antti Laaksonen [02.11.2002 20:41:29]

#

Ei tuota VB:tä taida oikein muulla voida ohjelmoida, kuin itse VB-kehitysympäristöllä, joka sitten sisältääkin hyvät editorit, kääntäjän ja kaiken mitä VB-ohjelmoinnissa tarvitsee.

Versioita on ainakin kolme, Standard, Professional ja Enterprise, joilla kaikilla pääsee aika pitkälle, Professionalissa ja Enterprisessä on sitten enemmän kaikkia erikoisominaisuuksia ja lisäkomponentteja.

Queq [02.11.2002 21:03:09]

#

Ja kaikki nämä ohjelmat ovat ilmaisia?

Gevil [02.11.2002 21:17:37]

#

Eivät ole. Ei todellakaan. Esimerkiksi VB6 enterprisesta joudut pulittamaan pitkän pennin (sentin).

Vilikki [03.11.2002 11:42:21]

#

Mutta ainahan voit hankkia sellaisen ilmaisen version, jolla ei pysty kääntämään exeiksi, ja sitten käännät ne jollakin kaverillasi, jolla on vb, jolla koodi kääntyy... taikka sitten imuttelet winmx:llä...

Gevil [03.11.2002 17:52:23]

#

Taikka sitten hyppäät VB:n yli, siirtyen ilmaisiin C++ kääntäjiin.. :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta