Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VBA: ListView-kontrollista

progo [27.10.2002 10:54:59]

#

Että miten sitä ListViewiä käsitellään? Kun laitan sen Report-asentoon, miten lisään siihen uuden tietueen, jossa on tietoa kaikille sarakkeille?

trinit [27.10.2002 16:13:22]

#

Mikäli ymmärsin kysymyksesi oikein niin näin:

For i = 1 to 3
    With lstData
        .ListItems.Add i, , "Rivi " & Trim(i) & ", sarake 1"
        .ListItems.Item(i).SubItems(1) = "Rivi " & Trim(i) & ", sarake 2"
        .ListItems.Item(i).SubItems(2) = "Rivi " & Trim(i) & ", sarake 3"
        .ListItems.Item(i).SubItems(3) = "Rivi " & Trim(i) & ", sarake 4"
    End With
Next

Koodissa ListView on nimettu lstData:ksi. Esimerkki siis luo kolme rivä joissa jokaisessa on 4 saraketta

trinit [27.10.2002 16:15:41]

#

Pieni bugi tuli heti tuohon, eli kohdat Trim(i) pitäisi olla Trim(Str$(i)) tietenkin...

progo [27.10.2002 16:20:15]

#

Wau! Kiitoksia, kyllä toimii.. siis hyvä kun ymmärsit kysymykseni oikein.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta