Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: Visual Basic: DirectX 8, suomalainen tutoriaali?

Sivun loppuun

Waldo [26.10.2002 20:55:08]

#

Löytyykö mistään? Kun englantilaisia on niin kuivaa lukea.

Sose [26.10.2002 22:06:55]

#

Itselläni on hieman sama ongelma. Osaan kyllä englantia, mutta pitempien (pitkä = tarkka) oppaiden lukeminen on kyllä inhottavaa. Olen koittanut etsiskellä, mutta toistaiseksi en ole löytänyt tarpeeksi hyvää...
~Sose~

Waldo [26.10.2002 23:23:06]

#

Sose.

Siis et ole löytänyt hyvää? Tuohan tarkoittaa, että olet löytänyt jotakin! Mitä? Joo minulla on sama juttu. Että englantia ei ole sillälailla hauska lukea.

Antti Laaksonen [27.10.2002 03:18:59]

#

Suomenkielistä DirectX-tutoriaalia VB:lle en ole tavannut Mikrobitissä pari kuukautta sitten ollutta artikkelia lukuunottamatta. Tämä johtunee siitä, että DirectX on melkoisen monimutkainen ja sen hallitsee täydellisesti vain harva - ja vielä harvempi näistä ohjelmoi DirectX:ää VB:llä saati kirjoittaa siitä oppaita...

Waldo [27.10.2002 10:18:50]

#

Hyvä, jos tietäisi edes nuo perus jutut.

progo [27.10.2002 11:01:21]

#

Itse en ole löytänyt yhtään suomeksi tehtyä/käännettyä DX-opasta VB:lle.. ei se Mikrobitin artikkeli mitenkään 'opeta', siis ei siinä selitetä niitä asioita.. (no jotenkin... =)

Grey [27.10.2002 20:15:36]

#

Ja DirectX luotiin helpottamaan ohjelmoitsijoiden työtä, sun muuta. LOL!

-Grey-

Waldo [28.10.2002 11:18:44]

#

http://www.vbexplorer.com/DirectX4VB/TUT_DX8_DG.ASP

Tuossahan on todella hyvä... valitettevasti se on englantilainen.

Tietääkös kukaan mistä löytäis oppaita Visual Basicille? Muusta, kuin täältä. Ja suomalaisia.

progo [28.10.2002 13:42:17]

#

Visual Basic on todellakin kiven alla DirectX:stä puhuttaessa.. aina vaan painotetaan (Visual) C++:aa, ja oppaatkin ovat sen mukaisia.. toi waldon linkki on ihan hyvä, (itse asiassa se näkyy myös omalla linkkilistallani.. =) mutta hei, mä löysin; saatte kyllä nyt kumartaa minua! http://kotisivu.mtv3.fi/velmunet/ddraw1.html

Harmi vain, että se taitaa olla VB7:lle.

progo [28.10.2002 13:44:15]

#

Oottakaas, löysin vielä paremman: (etin niitä sivuja yhtaikaa kun kirjotan näitä viestejä...)

http://koti.mbnet.fi/miksus/VB-opas/Muut oppaat/DirectX/directx1.php

Pekka Kauppila [28.10.2002 13:51:51]

#

No onhan tuollakin jonkinlainen opas http://koti.mbnet.fi/miksus/VB-opas/

Ja yleensä noita suomenkielisiä Visual Basic oppaita löytyy todella paljon kun googlella vaikka etsii.

Pekka Kauppila [28.10.2002 13:58:17]

#

No tulipa lähetettyä sitten sama linkki kuin proguru, mutta samapa tuo. Näkee kaverista, että osaa hakea tietoa netistä kuten monet muut eivät siihen edes viitsi vaivautua eivätkä ehkä edes osaa.

http://www.google.com/search?q="visual basic" opas&hl=fi&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&start=10&sa=N
http://www.google.com/search?hl=fi&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q="visual basic" opas directx&btnG=Google-haku&lr=
http://www.aedu.kuopio.fi/opinnet/visbas/

progo [28.10.2002 13:59:57]

#

lainaus:

No tulipa lähetettyä sitten sama linkki kuin proguru, mutta samapa tuo. Näkee kaverista, että osaa hakea tietoa netistä kuten monet muut eivät siihen edes viitsi vaivautua eivätkä ehkä edes osaa.

No voi kiitoskiitos :) Jäin lukemaan sitä opasta vaan.. (näköjään toi DX-ohjelmointi kiinnostaa enemmän kuin arvasinkaan :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta