Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Yleinenaihe 3

Sivun loppuun

TeeVee [22.10.2002 14:10:21]

#

Uusi yleinenaihe. Toivottavasti Geviliä ei haittaa :?

Gevil [22.10.2002 14:13:12]

#

Heh, just tulin tekemään yleistä aihetta. Minuutin liian myöhään ;) Mulla on ADSL (kahelle koneelle jaettuna).. se on joko 256 tai 512.. sen piti olla 256 ilmeisesti mut se toimii yhtänopeasti kuin 512 et en sitte tiedä.. :)

pushpabon [22.10.2002 14:25:13]

#

Hiii, gevil on >1000 vuotta. :) Unohda syntymäajastasi pisteet :)

TeeVee [22.10.2002 14:27:46]

#

lainaus:

Heh, just tulin tekemään yleistä aihetta. Minuutin liian myöhään ;) Mulla on ADSL (kahelle koneelle jaettuna).. se on joko 256 tai 512.. sen piti olla 256 ilmeisesti mut se toimii yhtänopeasti kuin 512 et en sitte tiedä.. :)

Haa! Hauskaa mnähdä että väki liikkuu täällä. Lisäsin tän just alotussivuksi. Onko kukaan muu tehny niin?

pushpabon [22.10.2002 14:49:40]

#

lainaus:

Haa! Hauskaa mnähdä että väki liikkuu täällä. Lisäsin tän just alotussivuksi. Onko kukaan muu tehny niin?

Aivan, mä käyn vähän vainoharhaisesti täällä. Siis kokoajan kattelen onko tullu vastauksia/viestejä.

Vilikki [22.10.2002 14:58:26]

#

Ohjelmointiputka on ollut aloitussivuna jo pitkään, enkä varmaankaan vaihda pois...

pushpabon [22.10.2002 15:00:02]

#

Mulla on google aloitussivuna. Ihan vaan sen takia, että voi ettii nopeesti ja voi kattoo newsgrouppeja (rec.games.roguelike.adom,alt.mud,...) Mikäs musa teillä soi juuri NYT? Mulla soi lordin would you love a monsterman.mp3

Veltto [22.10.2002 15:10:14]

#

Multa löytyy omalla koneella oleva alotussivu jossa on Mtv3:n ja Sektori.comin uutiset.

TeeVee [22.10.2002 15:12:50]

#

Minulla soi Anastacia - Boom

Vilikki [22.10.2002 15:12:59]

#

Radio soi, en tiedä mikä biisi. Sovitaanko, että Gevil ainoastaan jatkossa vastaisi uusien yleisten aiheiden teosta? Voi nimittäin sattua niin, että seuraavaksi tulee kaksi yleinen aihe 4:sta...

TeeVee [22.10.2002 15:15:02]

#

Sovittu. Itse katsoin että Geviliä ei näy ja 100 viestiä on täynnä. Mutta tulevaisuudessa voidaan tehdä niin!

pushpabon [22.10.2002 15:28:22]

#

Heitetään lisää roskaa peliin...kun on kerran sallttu kysyä mitä päähän tulee. Kuinka paljon konetta käytäette päiväsä? Mulla on IHAN LIIKAA joku... ~7 tai yli tuntia :( siis lomalla kun on koulpäivä niin 3 tuntia.

Veltto [22.10.2002 15:31:17]

#

Kyllä nyt ainakin 4 tuntia koulupäivinä ja lomalla melkeen kokoajan

TeeVee [22.10.2002 15:32:23]

#

Itse käytän ehkä liikaa :? kai se menee yli 3 tuntia. Varsinkin illalla tulee valvottua turhaan. Kaverini valvoo aina 6.00. Joskus mennyt kouluun niin ettei ole nukkunut lainkaan :(

pushpabon [22.10.2002 15:38:26]

#

Joo, aika huonot elämäntavat :) Mä en itseasiaassa pysty olemaan koneella koulupäivinä niinpaljon koska mulla on ilkee pikkuveli :(

Veltto [22.10.2002 15:39:12]

#

kävikös kellään äsken näin: http://www.veltto.org/putka.png

pushpabon [22.10.2002 15:44:09]

#

No ei , ihiihi.
Sulla on, suoraan sanottuna ihan sikana kaikkee roskaa tolla rivillä :)

tomaattigeeni [22.10.2002 15:49:55]

#

Mä oon koneella häsläämässä lomalla monesti päälle 10h ja koulupäivinä jotain 7h. Enkat kesälomalta ku olin yksin kotona 17h vuorokaudessa tietokoneella...

Veltto [22.10.2002 15:51:34]

#

millä ihmeen rivillä?

pushpabon [22.10.2002 15:54:37]

#

Sori että kirjotin epäselvästi, siinä sun palkilla, missä on start valikko ja silleen...mulla ei oo siinä kun sellanen valikko kun sitä painaa niin aukee vähän start-valikon tyylinen palkki jos on kaikki.

Veltto [22.10.2002 15:56:20]

#

jaa, no näkisitpä työpöydän :P

pushpabon [22.10.2002 16:07:07]

#

Uskon sen. Mä, jos asennan pelin, en koskaan laita ikonia työpöydälle, vaan aina shortcutti kansioon.

TeeVee [22.10.2002 16:09:08]

#

Munkin täytis puhdistaa "hieman" työpöytää :)

TeeVee [22.10.2002 16:17:14]

#

Yleinenaihe on aika suosittu topic. Tässä oli jotain 25< viestiä :). Kuinka moni osaa C++:saa?

Miksu [22.10.2002 16:21:28]

#

Mä osaan C++:aa vähän. Eurolaskimen verran!

trinit [22.10.2002 16:22:31]

#

lainaus:

Sulla on, suoraan sanottuna ihan sikana kaikkee roskaa tolla rivillä :)

Eihän tuossa vielä ollut mitään: http://www.saunalahti.fi/~trinit/taskbar.jpg :) Ei tosin ole koko ajan esillä vaan on "auto hide" päällä. Lisäksi työpöydän yläreunassa on samanlainen SB 1024 Live!:n taskbar...

pushpabon [22.10.2002 16:31:36]

#

Mitäs selainta muuten porukat käyttää? Mulla on !!KIRJAIMELLISESTI!! $ickro$oft internet exploder 666 :D heh harmi kun en voi antaa kuvaa ku kotisivuja ei ole vielä.

trinit [22.10.2002 16:34:43]

#

Mozilla 1.1b selainta. IE:tä en käytä kuin silloin mikäli jokin sivu on tehty niin huonosti, että se näkyy oikein ainoastaan IE:llä

Gevil [22.10.2002 16:37:41]

#

lainaus:

Hiii, gevil on >1000 vuotta. :) Unohda syntymäajastasi pisteet :)

Ei mulla ole siinä mitään pisteitä, jos et sattunut tajuamaan niin se mun ikä on ihan tarkoituksella sellainen kun se on..

lainaus:

Yleinenaihe on aika suosittu topic. Tässä oli jotain 25< viestiä :). Kuinka moni osaa C++:saa?

Yleinen aihe näyttäs tänään olevan todella suosittu, ehkä syynä että porukka (te) ootte lo*alla hyvin pitkälti. On pojilla ollu täällä ihme chatti tänään menossa.. kattokaahan miten tiuhaan tahtiin noi kellonajat menee ;) Ja osaako kukaan C++.. ehkä voisit sen katsoa itse kunkin profiilista ;)

Gevil [22.10.2002 16:39:08]

#

trinit, viitsitkö minua neuvoa? Eli miksi minun sivuni näkyvät oikein juuri tällä IE:llä, eikä netscapella.. muuta ongelmaa ei siis ole kuin että tablen reunat muuttuu netscapessa 3D:ksi, kun niiden pitäisi olla mustat kuten IE:ssä

Antti Laaksonen [22.10.2002 17:05:57]

#

lainaus:

kävikös kellään äsken näin: http://www.veltto.org/putka.png

Hmm...palvelin näköjään ei osannut väliaikaisesti tulkita PHP:tä. Onneksi tuossa skriptissä ei ole mitään salasanoja tai vastaavaa...

lainaus:

Kuinka paljon konetta käytäette päiväsä?

Aika paljon, mutta ei liikaa...;)

TeeVee [22.10.2002 17:41:45]

#

Gevil: On hidasta katsella kaikkien aktiivisten käyttäjien profiilia ;) Loma on kuuma juttu. Sovitaan heti ettei sitä tarvitse sensuroida ;)

Veltto [22.10.2002 18:19:28]

#

Selaimena toimii yleensä IE kutonen, mutta muitakin tulee joskus käytettyä

pushpabon [22.10.2002 18:41:26]

#

Tiedättekös mikä on lynx? Sanonpa vaan että se on *KAUHEA* selain. :D

Veltto [22.10.2002 18:43:39]

#

Se on *KAUHEA* tekstipohjainen selain. No ei, kyllä siitä on hyötyä jos on todella antiikkinen kone.

TeeVee [22.10.2002 18:43:43]

#

Minulla selaimen työhön on palkattu Opera 6.

trinit [22.10.2002 19:33:31]

#

lainaus:

trinit, viitsitkö minua neuvoa? Eli miksi minun sivuni näkyvät oikein juuri tällä IE:llä, eikä netscapella.. muuta ongelmaa ei siis ole kuin että tablen reunat muuttuu netscapessa 3D:ksi, kun niiden pitäisi olla mustat kuten IE:ssä

Mikäli käytät Netscape 4.x version selainta niin ne eivät ainakaan osaa CSS-määrittelyitä juuri ollenkaan. Olisiko sinulla antaa jotakin esimerkki sivua missä näin käy - katsoisin itsekin. Mozillalla en ole tällaisiin ongelmiin törmännyt.

Gevil [22.10.2002 20:09:42]

#

Trinit, sivuillani viittasin nuihin mitkä on profiilissakin. Eli siis http://www.angelfire.com/ok3/tnt/index2.html (www.tnts.cjb.net)

Gevil [22.10.2002 20:32:51]

#

Onko teistä ihmisistä kuvia netissä, URLia kehiin. IRC-galleria tai vastaavaa? Minun kuva on näköjään vahingossa eksynyt IRC-galleriaan.. löysin sattumalta.. en ole ollut tietoinen että olen päässyt kuvaan.
http://irc-galleria.net/view.php?nick=Frown- Olen siis tuolla vasemmassa ala laidassa, tuo jonka paita näyttää, negativen takia, punertavalta :DD

pushpabon [22.10.2002 20:33:00]

#

Teettekös muuten omaa musaa, ja millasta jos teette`Entäs teettekös sanotuksia?
Mä yritin kerran tehä sanouksia, mutten jaksanu loppuun asti.

Gevil [22.10.2002 20:34:26]

#

Enpä oikeestaan oo tehny musiikkia.. Kerran alottelin jotain FTII tekemään mutta ei siitä mitään tullut.. :)

progo [22.10.2002 20:37:19]

#

Mä teen nykyään lähinnä huumorimielessä muille kappaleille uudet sanoitukset. Siispä vain huumorimielessä.

Veltto [22.10.2002 20:39:31]

#

Ei musta mitään kuvia oo, en haluu pelotella ihmisiä.

oon mä joskus koittanu sanotuksia huvikseni tehä mutta ei siitä mitään tullu

Gevil [22.10.2002 20:43:24]

#

No huomasinpas taas outouden URLissani.. siispä tuo ihme rättipää ei ole se kuva jossa minä olen vaan siihen URLiin kuuluu se - siinä lopussa, jota tää foorumin linkkausscripti ei halunnu siihen pistää..

TeeVee [22.10.2002 21:10:57]

#

Olen tenhyt paljonkin sanoituksia. Aina kavereiden kanssa leikitään laulujen kanssa. Valitaan suomenkielinen laulu, helppo rytmiltään. Sen jälkeen kaikki tekee siitä omansa ja sitten lauleskellaan :) Toiset versiot ovat loistavia :D

trinit [22.10.2002 21:51:00]

#

lainaus:

Trinit, sivuillani viittasin nuihin mitkä on profiilissakin. Eli siis http://www.angelfire.com/ok3/tnt/index2.html (www.tnts.cjb.net)

OK. En nyt muuta erikoista sivuilla huomannut kuin, että taulukon määrittelyssä oli käytetty bordercolor="#000000" määritettä jolla IE näyttää taulukon reunat mustana. Tein nopean tarkistuksen W3C:n sivuilta löytyviltä HTML-määritelmistä (HTML 3.2 ja 4.0) mutta en löytänyt bordercolor:ia.

Todennäköisesti bordercolor on IE:n oma laajennus jota ei "oikeasti ole", joten muut selaimet ohittavat sen koska se ei kuulu sivuillasi käyttämääsi <!doctype html public "-//w3c//dtd html 3.2//en"> määritelmään. Varmaksi en tätä voi kuitenkaan sanoa - näin olen sen itse kuitenkin ymmärtänyt.

Testasin sivujasi IE 6 (SP1), Mozilla 1.1b ja uudella Phoenix 0.3 selaimilla joista vain IE näytti reunat mustana, muut 3D:nä

Gevil [22.10.2002 21:54:59]

#

Kiitoksia vaivannäöstä, trinit. Mitenkähän ongelman saisi korjattua, määritelmää vaihtamalla vai sitten bordercolorin vaihtaminen johonkin toiseen koodinpätkään, mihin? Mikähän olisi 'paras' määritelmä, voiko yleispätevästi sanoa mikä on paras? Kuitenkin, mikä olisi minun tapauksessani paras mahdollinen?

thefox [22.10.2002 22:21:10]

#

Aloittelijat aloittelijat. Minulla on tuo taskbaari about 5 riviä korkea ja täynnä kaikkea puaskaa.

TeeVee [22.10.2002 22:21:52]

#

Yhden päivän sisällä tähän topicciin on tullut 47 viestiä! Mahdollista rikkoa 50 raja. silloin tänään olisi tullut yli 60 viestiä :)

mikko [22.10.2002 22:22:59]

#

Joo aika "floodia" on näköjään ollut.

TeeVee [22.10.2002 22:26:18]

#

lainaus:

Joo aika "floodia" on näköjään ollut.

Itse en ole nähnyt aikoihin näin tiuhaan tahtia käytyä keskustelua missään foorumissa. Antti tietää että saitti on saavuttanut suosiota, ja paljon! Harvalla foorumilla tätä määrää keskustelua saadaan aikaiseksi. Tänään tuli 8000 viesti foorumin historiassa, jonka kirjoitti pushapabon.

thefox [22.10.2002 22:28:35]

#

Yhdyn mikkot:iin eli melkoista floodiahan se on ollut :) Ei tämäkään saa ihan käsistä riistäytyä.. ohjelmointiahan tämä sivu loppujen lopuksi käsittelee. Oma mielipide.

Gevil [22.10.2002 22:31:06]

#

Tähän en odota kommenttia, enkä tarkoita ketään tiettyä henkilöä. Toivotaanpa vaan että floodi ei ollut kellään itseistarkoituksena.

Jotenkin hirvittää kirjoittaa tää viesti, en haluaisi olla tekemisissä minkään ennätystenrikkomisjuttujen kanssa.. Mutta kun pitää sanoo: tsot tsot, muistakaa että tähänkin threadiin pätee tietyt normit. Uskon että useimmat ovat tämän jo sisäistäneet. Pelottaa vaan että kohta alkaa väellä olla sellanen ajatus päässä että tänne voi tunkee mitä tahansa p*skaa. Siispä tsot tsot ;) Nasse-setä on hyvin vihainen. Noniin jatkakaa.

Ps. Tosin enhän minä sitä mahdollisen p*skan laatua valvo joten mielipiteeni on tässä suhteessa arvoton.

TeeVee [22.10.2002 22:31:33]

#

lainaus:

Yhdyn mikkot:iin eli melkoista floodiahan se on ollut :) Ei tämäkään saa ihan käsistä riistäytyä.. ohjelmointiahan tämä sivu loppujen lopuksi käsittelee. Oma mielipide.

Siksi rekisteröidyin keskusteluun, mutta kun c++/c ei näytä olevan kauhean suosittu täällä?

Gevil [22.10.2002 22:32:25]

#

fawkz sitten kirjoitti samaan aikaan, samankaltaista tekstiä ;) kylläpäs tänään on käynyt paljon sattumia..

thefox [22.10.2002 22:37:08]

#

Teevati, se on suosittu jos teet siitä suositun. Tietämystä löytyy monelta mutta kun kysymyksiä ei tule niin ei tule.

pushpabon [23.10.2002 09:46:09]

#

Pyydän anteeksi jos olen aiheuttanut jotain mielipahaa :(
Ketkäs täällä keräilee mtg-kortteja? MUlla on 170-40landia eli 130 normaalia korttia. Ja gevil, anteeksi kun kommentoin, mutta ymmärrän mitä ajat takaa. Tämä threadi näyttää vähän paskanjauhamiselta mutta mutta. Ja gevil, onko ikäsi siis leet!? :D

Gevil [23.10.2002 14:49:57]

#

pushpabon, kyllä olet oikein fiksu poika näköjään. Ikäni on 1337-leet.. tajusit siis. Enkä kerää itse MtG-kortteja. Pushpabon, et ole ainakaan minulle suurta mielipahaa aiheuttanut :)

Vilikki [23.10.2002 16:12:20]

#

Selain on pääasiallisesti opera 6. Kuva on irc-galleriassa, kuten jonnekin tuli jo mainittua. 1-2 vuotta sitten olin konella lähes kaiken aikaa, lukuunottamatta sitä, jos tv:stä tuli jotain ohjelmaa (tai sitten se vaan pauhasi taustalla). Sitten yhtenä päivänä jouduin viemään koneen viikoksi korjaukseen, jolloin jouduin koneesta eroon (vieroitusoiheet oli kauheat ;-) ). Sen jälkeen en ole ollut "riippuvainen", mutta käyttö on jälleen lisääntymään päin. Nykyään 2-4 tuntia arkipäivisin (puolet netissä), muina päivinä 3-10 tuntia. Aika vaikea arvioida. Pitäisi varmaan kokeilla pitää kirjaa ;-)

Grey [23.10.2002 17:29:38]

#

Minulta meni kone lopulliseen kuntoon kaksi kolme kuukautta sitten ja enkä ole siis päässyt nettiin sinä koko aikana, mutta eipähän ollut vieroitusoireita, ennenkuin vasta pari päivää sitten alkoi. Opera 5 on muuten hauska selain. Minulla siinä ei yksikään kuvake näy oikein. Ja jokin outo ohjelma suoritti laittoman toiminnon äsken. Jooh, täytyy Windows päivittää paremmaksi joskus vielä. Täytynee napata jostain piraattikopio. Sallin ohjelmistopiratismin täysin nimittäin, mutta en musiikkipiratismia :-D

-Grey-

trinit [23.10.2002 18:50:06]

#

lainaus:

Kiitoksia vaivannäöstä, trinit. Mitenkähän ongelman saisi korjattua, määritelmää vaihtamalla vai sitten bordercolorin vaihtaminen johonkin toiseen koodinpätkään, mihin? Mikähän olisi 'paras' määritelmä, voiko yleispätevästi sanoa mikä on paras? Kuitenkin, mikä olisi minun tapauksessani paras mahdollinen?

Vaikea sanoa mikä olisi paras määritelmä. Kaipa sellainen joka löytyy W3C:n määritelmistä. Ehkä helpoin ja paras tapa korjata taulukon reunat, on ottaa se bordercolor pois kokonaan, jolloin kaikilla (toivottavasti) selaimilla reunat näkyvät 3D:nä.

Gevil [23.10.2002 20:44:36]

#

lainaus:

Vaikea sanoa mikä olisi paras määritelmä. Kaipa sellainen joka löytyy W3C:n määritelmistä. Ehkä helpoin ja paras tapa korjata taulukon reunat, on ottaa se bordercolor pois kokonaan, jolloin kaikilla (toivottavasti) selaimilla reunat näkyvät 3D:nä.

Sen piti siis olla ei-3d, eli flatti borderit (yksiväriset).. jos ne kaikilla näkyy 3d:nä niin se on sitten askel huonompaan suuntaan :) mitenkä lie saisi, hankalaa on elämä ;)

Veltto [23.10.2002 20:59:26]

#

no eikös sen sais css:ää käyttäen?
<table style="border: 2px #000000 solid;">

Grey [23.10.2002 23:07:54]

#

Lueskelin tässä vanhoja aiheita ja eräässä oli puhe näytön vaikutuksesta näkökykyyn. Tunnustan olleeni likinäköinen jo vuosia, mutta se ei johdu näytöistä. Se alkoi jo vuosia sitten ja näköni on nyt -6,5 ja -5. Kuitenkin, oma kokemukseni näytöistä rajoittuu pitkällä aikavälillä TFT - näyttöihin, jotka ovat todellakin laadukkaita. Tai ainakin entisessä kannettavassani oli.

"Utuputki" näytöt, kuten näitä kutsun, ovat laadultaan minusta melko huonoja. Niillä kyllä pärjää, ei siinä mitään. Koska ne eivät ole parhaita silmälle, käytän esim. Windowsin väreinä tummia sävyjä aina kun voin. Ja pidän näytön säädöt riittävän tummalla. Sen lisäksi pidän vähintään ruokataukoja. Ja uskokaa pois, minulla menee syömiseen parhaimillaan tuntikin. Siis, teetä ja pari leipää.

Sen lisäksi koetan pitää silmät liikkeessä ja räpyttelen silmäluomiani, ettei silmät ihan kuivuisi päähän kiinni LOL. Niin ja enkä käytä myös liian suurta resoa, sen paremmin kuin liian pientä virkistystaajuutta. Etäisyyden koetan pitää ja enkä yritä keskittyä liian tarkasti näyttöön. Se rasittaa muuten melkoisen paljon silmiä.

Kuitenkin, näin minä toimin "utuputkien" kanssa ja se pelittää. Niin ja kannattaa muuten käyttää lämpimiä sävyjä. Ne ovat mukavempia kuin kylmät.

-Grey-

Pekkuli [24.10.2002 08:31:39]

#

Jostain kuulin, että jos aina vartin monitorin tuijottelun jälkeen zoomaa katseen ikkunasta, vaikka johonkin kaukana olevaan puuhun, niin näkökyvyn ei pitäisi heiketä.

Gevil [24.10.2002 16:29:26]

#

Veltto, miten nämä CSS hommat toimii, en ole niihin kerennyt missään vaiheessa vielä perehtyä. Minne ne määritellään ja miten niitä sitten käytetään jne. ?

Vilikki [24.10.2002 16:45:17]

#

Ja jäi vastaamatta tuohon musiikkikysymykseen: olen yrittänyt tehdä joitain biisejä, mutta on olleet aika huonoja. Niissä ei ole ollut sanoituksia.

trinit [24.10.2002 18:25:51]

#

lainaus:

Minne ne määritellään ja miten niitä sitten käytetään jne. ?

Vaikka et minulle kysymystä osoittanutkaan, niin osoitteesta http://www.w3.org/TR/REC-CSS1 löytyy CSS 1:n "opas". Tyylimäärittelyt kirjoitetaan yleensä erilliseen tekstitiedostoon joka linkitetään sitten HTML-sivuun jossa sitä käytetään. Määrittelyt voi myös kirjoittaa suoraan HTML-sivuunkin.

Veltto [24.10.2002 20:19:23]

#

css:n alkeisiin löytyy ainakin yksi opas osoitteesta http://www.silmukka.net/css en kyllä osaa mitään sitten sanoa että mitä tasoa se on, mutta eiköhän siitä jotain opi.

Gevil [24.10.2002 21:28:44]

#

Kiitoksia linkeistä, jotain kerkesin jo lukea, ja nyt meen jatkamaan lukemista. Mitenkähän lie määritellään cellspacing ja padding css:sä? Ja mikä on 'perus' fonttien mittayksikkö.. siis kun mulla on ennestään tuolla font... size="2".. ja kun mä pistän 2 tohon css.. niin siitä tulee todella pieni tai sitte suuri.. mikä on se html:n normaali yksikkö, ps ja px näky ainakin tuolla olevan mutta ne ei taida olla niitä perusyksiköitä mitä hmtml käyttää..

Veltto [24.10.2002 22:18:52]

#

olisikohan se pt? muistan joskus jostain lukeneeni mutten ole aivan varma

Gevil [24.10.2002 22:38:12]

#

Eiku hups, se toinen oli just toi pt, eikä ps. Eli toi pt tekee sellasta pientä tuherrusta jos pistää vaikka 2. Kun taas siinä 'normaalissa' se tekee 'normaalin' fontinkoon..

trinit [25.10.2002 12:10:50]

#

lainaus:

mikä on se html:n normaali yksikkö, ps ja px näky ainakin tuolla olevan mutta ne ei taida olla niitä perusyksiköitä mitä hmtml käyttää..

Kokeilepa em yksiköllä määrätä fontin kokoa.

progo [25.10.2002 15:02:39]

#

lainaus:

Siksi rekisteröidyin keskusteluun, mutta kun c++/c ei näytä olevan kauhean suosittu täällä?

Johan etusivuilla ym. lukee, että tämä sivusto keskittyy enempi basicin puolelle... tokihan täältäkin löytää C++:aa osaavia, (kuten minä) mutta kun haluan C/C++:sta kysyä tarkemmin, menen mureakuhan puolelle. (sorry Antti!)

Lare [25.10.2002 15:13:32]

#

Kyllähän täällä meitä C/C++ ohjelmoijiakin on. Esim. Minä.
Kuten joku on jo aikaisemmin sanonut "Kun itse nostat aiheita keskusteluun, c/c++ saa huomiota." kun ei ole mihin vastata, on vaikea vastata.

Gevil [25.10.2002 15:16:23]

#

Niin kyllähän sitä toki täälläkin olisi voinut kysyä, mutta herra tekee minkä tahtoo, vapaa maa.. toisaalta voidaanko sanoa maa kun tämä on internet.. no sanotaan kummiski.

Antti Laaksonen [25.10.2002 17:11:34]

#

Etusivulla kyllä lukee "Ohjelmointiputkasta löytyy runsaasti vinkkejä ja vihjeitä ohjelmoinnista kiinnostuneille, ohjelmointikielinä pääasiassa QBasic, Visual Basic ja PHP.", mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö C/C++ olisi tervetullut kieli sivustolle. Tällä hetkellä oppaita/koodivinkkejä vain on eniten edellämainituista kielistä.

progo [25.10.2002 17:15:16]

#

No mitäpä minä olen arvostelemaan sivuja.. loistava taso on loppuun myöten loistava, vaikka QB/VB onkin vahva kieli koodivinkkien puolella olisikin.

Vilikki [26.10.2002 20:24:23]

#

Kuinka moni on muuten siirtänyt elokuvia tietokoneelle videoilta/videokameralta? Ja jos olette, niin löytyykö jostain päin nettiä?

trinit [27.10.2002 09:50:02]

#

Minkäs merkkisiä ja mallisia matkapuhelimia Ohjelmointiputkan keskustelijoilla oikein on? Oma "historiani":

Nokia 1611 -> 3110 -> 6110 -> 7110 ja nyt käytössä 7650

Listan ensimmäisen puhelimen ostin vuonna 1997 ja 7650:n ostin viime heinäkuussa

snakari [27.10.2002 10:31:01]

#

lainaus:

Minkäs merkkisiä ja mallisia matkapuhelimia Ohjelmointiputkan keskustelijoilla oikein on? Oma "historiani":

Nokia 1611 -> 3110 -> 6110 -> 7110 ja nyt käytössä 7650

Listan ensimmäisen puhelimen ostin vuonna 1997 ja 7650:n ostin viime heinäkuussa

tässä mun:
Nokia 3310 -> 3330 -> 5510 -> kohta joku uus

Vilikki [27.10.2002 10:34:43]

#

lainaus:

Minkäs merkkisiä ja mallisia matkapuhelimia Ohjelmointiputkan keskustelijoilla oikein on? Oma "historiani":

Nokia 1611 -> 3110 -> 6110 -> 7110 ja nyt käytössä 7650

Listan ensimmäisen puhelimen ostin vuonna 1997 ja 7650:n ostin viime heinäkuussa

Nokia 5110 -> 5510

Kummastakaan en maksanut mitään, 5110:n sain pikkuveljeltä, kun pikkuveli hankki uuden, ja 5510:n sain rippilahjaksi. Ja iskä maksaa kännykkälaskut...

pushpabon [27.10.2002 10:55:27]

#

Saakeli. Noi mamma/pappa betalar jutut on kyllä säälittävää.Maksakaa itse laskut tai olkaa ilman. Se on mun kantani.

Gevil [27.10.2002 11:01:49]

#

Ekana oli joku Ericssoni, en muista enää mikä se oli oli suht vanha, joku sellanen kulmikas. Nykyään on 3310. Uuden ostan sitten kun tämä hajoaa.

tomaattigeeni [27.10.2002 15:12:25]

#

Motorola joku --> Ericsson joku --> Nokia 5510

Grey [27.10.2002 21:58:32]

#

Joku Nokian vanha, joku Panasonic ja toistaiseksi ehjänä. Ja omat laskut maksan itse, jotenka repikää siitä !LOL!

-Grey-

Veltto [27.10.2002 23:09:39]

#

Kävikös kukaan Turkuses viikonloppuna kattomassa supercrosseja?
Mä olin siellä tänään(sunnuntaina) ja hauskaa oli.

Tässä vielä parit kuvat paikan päältä http://www.veltto.org/turku2002/ (anteeksi huono laatu, kuvat otettiin videokameralla)

Gevil [28.10.2002 17:38:10]

#

Siistin näköstä menoa, paljon oli liput? On vähä muokattu Elyséä tuota varten ;)

Grey [28.10.2002 17:46:01]

#

Tietääkö kukaan mitään paikkaa missä voisin vähän päivittää AntiViriani? Se päivityshomma kun ei ole moneen päivään pelittänyt ja eikä tunnu toimivan osoite http://www.free-av.com ollenkaan. Kyllä systeemi sen löytää, mutta se sitten lataa sitä miljoona vuotta ja minulla on sentään ADSL - yhteys, jotenka lieneekö serveri jumissa niillä, vai ovatko ne lopettaneet toimintansa? Toivon mieluummin ensimmäistä. Kaupalliset viruksentorjunnut kun minusta ovat vähän Sucks. Minun mielipiteeni niistä kun on se että sellaisen pitää olla edes perustason versiona ilmainen. Pitäisiköhän kehittää virus, joka käy kaupallisten virustorjuntojen kimppuun, minkä jälkeen ohjelma vaatii jatkuvaa rekisteröimistä, hintaan 1000 €/vko !LOL!

-Grey-

Grey [28.10.2002 17:49:34]

#

Se sivu latautui sittenkin, mutta todella hitaasti! Jooh, se firma elää vielä. Hyvä. Ei tarvitse kehitellä sitä virusta, vielä ainakaan...

-Grey-

progo [28.10.2002 18:14:40]

#

Ei mahda olla uuden threadin arvonen kysymys.. mutta tännehän se soveltuu mainiosti :D

Siis, tietääkö kukaan, miten PSP7:aan saisi samanlaisen graffiti-brush-asetukset kuin Corel Photo-Paint 7:ssa?

progo [28.10.2002 18:15:10]

#

Ei mahda olla uuden threadin arvonen kysymys.. mutta tännehän se soveltuu mainiosti :D

Siis, tietääkö kukaan, miten PSP7:aan saisi samanlaisen graffiti-brush-asetukset kuin Corel Photo-Paint 7:ssa?

progo [28.10.2002 18:16:09]

#

No voi pentele.. kahesti pisti kun hidasteli ja näytti siltä, että se lopetti koko touhun...

Veltto [28.10.2002 21:33:56]

#

lainaus:

Siistin näköstä menoa, paljon oli liput?

Liput makso 17€ mutta koska olin tarpeeksi nuori niin moottorikerho kustansi mun lippuni ja kuljetukseni ;)

lainaus:

On vähä muokattu Elyséä tuota varten ;)

No on, ne sanovatkin siellä että se on suomen suurin hiekkalaatikko :P

TeeVee [28.10.2002 21:54:52]

#

Tämän hetkinen kännykkä on Ericsson T28s. Uusi kännykkä on kai nokialainen 3510i(ei ole vielä markkinoilla).

j.k [28.10.2002 22:01:29]

#

nokia -> motorola talkabout

snakari [29.10.2002 14:30:41]

#

onko joku muuten modannu konettaan?

Vilikki [29.10.2002 15:22:31]

#

Aion modata. Näyttää muuten siltä, että kohta on vuoro yleinen aihe 4:selle. Onko kenelläkään ehdotuksia, millaisen kuvan pistän modatun koneen ikkunaan? Kuten kaikille lienee selvää, sen tulisi olla mustavalkoinen ja mielellään aika omaperäinen...

Grey [29.10.2002 16:32:58]

#

Taisin oppia juuri uuden sanan täällä. Mitä on modaaminen? Siis tarkkaan selittäen. Kaikesta päätellen jotain mikä voisi olla ihan kiinnostavaa, mutta mitä?

-Grey-

Gevil [29.10.2002 17:41:05]

#

Modaaminen. Tarkoittanee tässä yhteydessä koneen muokkaamista. Modaus=muokkaus. Eli esimerkiksi asennellaan koneeseen jotain jäähdyttimiä tai muuten säädellään. http://www.nollapiste.com esim..

Gevil [29.10.2002 17:44:21]

#

Kuten jo huomasittekin, ehkä, perustin Yleinen aihe 4 jonne jatketaan keskustelua tästä viestistä eteenpäin. Kiitos.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta