Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Äänestykset

Sivun loppuun

vipemype [08.03.2002 22:53:29]

#

Olen aina ihmetellyt kuinka äänestyksiin saadaan lisättyä jotakin numeroa jonkun verran. Esim tiedostossa rivillä viisi on 0 ja sitten kun äänestää niin siihen tulee 1. Kuinka tuo saa aikaan?

Pahoittelen jos esitän liikaa kysymyksiä

Antti Laaksonen [09.03.2002 00:55:06]

#

Luetaan tiedosto taulukkoon:

$tiedosto=file("esim.txt");

Lisätään rivin 5 arvoa:

$tiedosto[5]++;

Tallennetaan takaisin

$d=fopen ("esim.txt");
for ($i=0;$i<count($tiedosto);$i++)
{
fputs ($d,$tiedosto[$i].chr(13).chr(10));
}

snakari [09.03.2002 09:55:17]

#

Eikö tiedosto kannattaisi sulkea

fclose($d);

Ja eikö tämä

fwrite($d, $tiedosto[1] ."\n");

olisi siisimpi kun fputs?

Ihan kuinka vaan!

vipemype [09.03.2002 17:03:32]

#

fopen("esim.txt"); pitää laittaa esim fopen("esim.txt","a"); mutta tuolleen se ei toimi oikein. Eli mikä siihen pitää laittaa? Olen kokeillut a ja w ja kaikkea mutta ei onnistu.

vipemype [09.03.2002 18:57:02]

#

En saanut vieläkään toimimaan. Voisiko tuonne vinkkeihin laittaa tuommosen ihan yksinkertasen hommelin?

thefox [13.03.2002 14:10:31]

#

Koitappas fopen("esim.txt","wb");
En tosin ole varma toimiiko mutta...
Kyllä sen periaatteessa ja kaiken järjen mukaan pitäisi toimia pelkällä "w":llä ... :p

snakari [13.03.2002 14:14:37]

#

Joo, kyl sen pitäis toimi wllä!
w=tyhjentää tekstin ja kirjottaa alkuun, jotenkin tollai!

vipemype [13.03.2002 14:29:41]

#

Se tallentaa vaan niitä nollia sinne eikä lisää nollaan ykköstä ja ykköseen ykköstä jotta tulisi kaksi...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta