Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Tämä foorumi scripti

Queq [07.03.2002 22:01:24]

#

Onko foorumi scriptissä jotain vikaa, vai onko se mbnetissä? Kun välillä ei pysty selailemaan näytäaihe.php tiedostoja jonkun hymio jutun takia (en nyt tarkalleen muista mitä se sanoi, mutta jotain tähän suuntaan: "error hymiocon")

Antti Laaksonen [07.03.2002 23:15:53]

#

99% varmuudella vika on foorumiskriptissä. Vikaa en kyllä ennen ole tavannut.

snakari [08.03.2002 15:10:15]

#

Tuli mieleen, sais helpommin hymiöt:
$viesti = str_replace(":)", "<img src="hymiot/hymy.gif", $viesti);
Vai? ;)
Toi kyl kannattaa pistää html-eston jälkeen!

Queq [08.03.2002 16:39:14]

#

Poistin koko hymio jutun (olen ajatellut tehdä sen alusta asti), mutta nyt ei tule automaattisesti
:rejä. Siis jos painaa enter, ja lähettää viestin, niin silloin enterin painallusta ei hyväksytä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta