Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Paras shareware/ilmainen ohjelma?

Sivun loppuun

progo [15.10.2002 10:27:45]

#

Niin, kysynkin tässä, että mikä on mielestänne paras shareware taikka ilmainen taikka GPL tai muuten vaan ilmainen. Itelläni on PSP7 tai GIMP tai UltraEdit tai jotain. Ehkäpä se on PSP7.

Gevil [15.10.2002 12:36:31]

#

Miten ois Linux..?

Nyt on muistikatkos. Mikä on GPL? (muu kuin Grand Prix Legends, tuskin sitä tarkoitit :)

Lare [15.10.2002 13:59:23]

#

GPL = General Public Lisence tjsp.

thefox [15.10.2002 14:02:18]

#

Öh, niitä on niin paljon että ehkä kysymys olisi kannattanut rajata jotenkin :) RAMBoss tietysti: http://reaper.letku.net/ramboss/
;)

Gevil [15.10.2002 16:31:14]

#

Onko RAMBoss sun tai sun kaveris tekemä fawkz? Sitä vaan kun näyttäs olevan samalla servulla kuin sun toi omakin sivus..

KimmoKM [15.10.2002 17:26:00]

#

Paras on linux X86lla ja KDEllä, Tai sitten GIMP (Ainakin sanotaanphotoshopin veroiseksi).

Gevil [15.10.2002 17:35:42]

#

Enpä oo koskaan GIMPiä käyttänyt.. Itse käytän PSP6. Kysyisinkin nyt, että onko GIMP jopa parempi kuin PSP6? Onko kokemuksia kellään molemmista?

Antti Laaksonen [15.10.2002 19:02:24]

#

Paras ilmaisjakelussa oleva "ohjelma" joka nyt äkkiseltään tulee mieleen on minulle PHP-kieli. Ilman sitä jäisi moni web-sivu tekemättä.

tomaattigeeni [15.10.2002 20:22:03]

#

Apache serverisofta. GCC c/c++ -kääntäjä.

Gevil, PSP on ainakin GIMPiä helpompikäyttöinen.

KimmoKM [15.10.2002 20:31:19]

#

lainaus:

Enpä oo koskaan GIMPiä käyttänyt.. Itse käytän PSP6. Kysyisinkin nyt, että onko GIMP jopa parempi kuin PSP6? Onko kokemuksia kellään molemmista?

No ainakin omasta mielestäni on parempi kunhan siihen tottuu. Lisäksi GPLää. Windowsversio kaatuu helposti. Jos käyt lataamassa koko on jotain >10mt

thefox [15.10.2002 21:36:54]

#

Gevil, itse tehtyhän se on. Ja lähinnä vitsillä sen tuohon pistin ;)

Vilikki [15.10.2002 21:52:05]

#

Gimp on kyllä mielestäni parempi.

Lare [16.10.2002 14:43:28]

#

GCC & Dev C++

progo [16.10.2002 19:14:42]

#

Kieltämättä kääntäjät/PHP eivät tulleet mieleen ohjelmina. PSP7 on kyllä aika hyvä ohjelma, sekä, öfköörs dö linux! Gimp on aika sekava, mutta olen kokeillut GIMPpiä, ja tehokas se on.

Pekkuli [16.10.2002 22:32:32]

#

Paras ilmainen peli on Nethack.

Gevil [16.10.2002 23:33:45]

#

Soldat on ihan hyvä..

TeeVee [21.10.2002 18:46:22]

#

Itse pitäisin DJGPP. Ilman sitä ohjelmoiminen olisi jäänyt vaan suunnittelupöydälle :)

tuobbi-89 [25.10.2002 20:44:34]

#

Musiikinkuuntelu-ohjelma WinAmp ja QuickBasic. (Tai no, QuicBasic ei kyllä oel ilmainen.) :) No WinAmp vain sitten.

tuobbi-89 [25.10.2002 20:44:54]

#

Ei oel vaan ole!

Dude1 [01.11.2002 18:46:55]

#

peli: nethack
ohjelma: Delphi

sLVr [05.11.2002 21:55:30]

#

en tiä.

ADOM! :D


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta