Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C++: dev-c++ ongelma

Sivun loppuun

cyper [07.10.2002 15:03:37]

#

Mitä olen tehnyt väärin kun dev-c++ ohjelma valittaa "Source file not compiled" kun yritän ajaa

#include <iostream.h>

void main()

{
coun <<"Hello World"!;
}
koodia. Onko vika minussa vai ohjelmassa?

mikko [07.10.2002 15:20:40]

#

Yksi virhe ainakin löytyy:
coun => cout
Mutta tuo virheilmoitus tuskin johtuu siitä. Oletko kääntänyt tuon koodin ennen kuin yrität ajaa sitä tai jotain muuta vastavaa?

cyper [07.10.2002 15:23:20]

#

Vielä valittaa samaa vaikka korjasin count -> cout:ksi. :(

mikko [07.10.2002 15:24:57]

#

Tosiaan. Onhan tuossa muutakin. Huutomerkin pitäisi tuossa tulostuksessa olla jälkimmäisen lainausmerkin vasemmalla puolella. Mutta tämäkään ei aiheuta tuota virheilmoitusta.

cyper [07.10.2002 15:26:19]

#

Vielä sama juttu :(

mikko [07.10.2002 15:27:33]

#

Tuo virheilmoitus on yksinkertaisuudessaan suomeksi "Lähdetiedostoa ei ole käännetty". Eli oletko kääntänyt sen?

cyper [07.10.2002 15:30:57]

#

En? Ja mitenkähän se tehdään?
:)

mikko [07.10.2002 15:32:51]

#

Vähän paha sanoa kun en ole ko. ohjelmistoa käyttänyt :) Compile on kuitenkin aika kova sana jos satut näkemään jossain.

cyper [07.10.2002 15:42:22]

#

Toimii kiitos

cyper [07.10.2002 15:43:52]

#

Mutta ei ei taida toimia oikein. Ikkuna on vain näkyvissä 1sec.

mikko [07.10.2002 16:09:56]

#

Toimiipas. Ikkuna sulkeutuu heti ohjelman suorituksen loputtua. Laita se ohjelma vaikka kysymään jotain lukua, jos haluat sen jäävän esiin.

cyper [07.10.2002 17:42:37]

#

Joo. Kiitos!

mikko [07.10.2002 17:46:19]

#

Eipä kiittelemistä :P

thefox [07.10.2002 18:08:31]

#

Mies kirjoittaa koodin päin persettä, ei tiedä mitä kääntäminen tarkoittaa, ei osaa lukea selvää virheilmoitusta.. *sigh*
Jospa ensi kerralla mietit kaksi kertaa mitä kannattaa kysyä täällä ja mihin kannattaa etsiä vastausta ihan omin avuin ainakin se 15 minuuttia.

cyper [07.10.2002 19:13:52]

#

EI... se kesti 5min. No.. ainahan saa kysyä

Olli Vanhoja [12.10.2002 10:50:16]

#

Vois sitä vastausta kauemminki ite ettii.

Hanc [13.10.2002 17:21:22]

#

Eikös main(void):in pitäisi palauttaa int?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta