Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Rekisteröityminen käytössä

Sivun loppuun

Antti Laaksonen [20.01.2002 15:12:00]

#

Nyt täällä on siis vihdoin rekisteröitymissysteemi! Miltä vaikuttaa?

snakari [20.01.2002 15:15:01]

#

Eiväthän salasanat ole teksti tiedostossa? Anyway en laittanu oikeeta salasanaa varmuuden vuoks!

Queq [20.01.2002 15:31:18]

#

vieläkin toimii tyhjän viestin lähettäminen

Queq [20.01.2002 15:36:18]

#

myös päivitetyt versiot olisi kiva saada ladattavaksi keskustelusta.

Antti muuten... oletko julkaisemassa joitakin muita scriptejä?

Antti Laaksonen [20.01.2002 15:51:15]

#

Salasanat ovat kyllä tekstitiedostossa mutta koodattuna. Keskusteluun tulee vielä muitakin päivityksiä, jonka jälkeen julkaisen lopullisen "virallisen version".

Queq [20.01.2002 15:54:15]

#

oooh! :D kivaa. Oletko muuten kauankin opetellut php:tä? ja miten olet oppinut sen (kirjoja lukemalla?)?

Niin... oletko tekemessä jotain muitakin scriptejä kuin tämä keskustelu (siis ladattavaksi)?

Antti Laaksonen [20.01.2002 15:57:41]

#

Opin PHP:n ihan kokeilemalla ja aloitin sen käytön silloin kun MBnetiin tuli PHP-tuki eli joulukuun 2001 alussa. Kyllä varmaan voisin muitakin skriptejä julkaista, mutta mitä?

Queq [20.01.2002 16:01:36]

#

simppelin haku scriptin, kävijät voivat kirjoittaa artikkeleja sivulle ja ehkä jonkin laisen vieraskirjan

snakari [20.01.2002 16:06:11]

#

Joo... vieraskirja, gallup (selkeempi), lataus scripti (helpompi pistää tilastot)... Ja haku-scripti + postituslista (jos kiinnostaa voin antaa alun jutustani)

Queq [20.01.2002 16:07:32]

#

ja mulla olisi sellainen scripti jonka avulla kävijät voivat pistää kommenttia. Pienellä muunnolla siitä saisi oivan vieraskirjan.

snakari [20.01.2002 16:09:14]

#

Joo... onko se se mikä on mureakuhassa? Yritin tehdä siittä viekkua... huonolla menestyksellä! :P

snakari [20.01.2002 16:15:10]

#

Joo... Mutta voihan siittä tehdä semmosen, et se lukee koko tiedoston missä viestit on... Sitten vaan tekstiä perään!

Queq [20.01.2002 16:16:45]

#

niin... se olisi hyvä idea ;:!

snakari [20.01.2002 16:17:41]

#

Ja helppo!

Queq [20.01.2002 16:35:41]

#

1. Ensiksi foorumi valmiiksi!
2. Sen jälkeen artikkelien kirjoitus scripti.
3. haku
4. Vieraskirja
5. Gallup
6. lataus scripti
8. postitulista.

Siinä olisi mun toive järjestys. Jos joku muukin pistäisi toive-scriptinsä. Sen jälkeen kun foorumi/keskustelu on valmiina, tehdään se joka on toiseksi parhaana sijoituksena!

Mäkin voisin ehkä tehdä jotain scriptejä tänne, jos kelpaa?

Queq [20.01.2002 16:39:02]

#

siis tarkoitan että tekisin jotain suurempaa kuin jonkun pikku <?php printtiä ?> scriptin. pistäisin zip:iksi ja antaisin tänne levitykseen.

Jos se olisi mahdollista?

snakari [20.01.2002 16:54:58]

#

Kai se on!
Mitähän antillakin olisi sitä vastaan?
Mun järjestys oli:
1. Forum
2. Gallup
3. Vieraskirja
5. Postituslista
6. Vieraskirja
7. Haku
8. Vieraskirja
Mutta eikös Antti kuitenkin päätä? ;)

Queq [20.01.2002 16:56:55]

#

kyllä, kyllä. mutta autetaan vähän.. ei tarvitse pähkäillä minkä scriptin tekemisen voisi aloittaa ;D

vipemype [20.01.2002 17:24:51]

#

Mun järjestys on:
1. Foorum
2. Gallup
3. Vieraskirja

Antti Laaksonen [20.01.2002 18:03:02]

#

Queq, olisi todella hyvä jos tekisit joitakin laajempia projekteja: sisältöähän aina kaivataan. Aiheella ei ole väliä, kunhan skripti toimii ja on hyödyllinen.

Luulenpa, että saan tänä iltana vielä hakuskriptin tehtyä. Foorumissa kestää kuitenkin vielä kauan.

snakari [20.01.2002 19:35:21]

#

Mää voisin tehä (?) hakuscriptin!

Queq [21.01.2002 18:46:25]

#

Minä teen juuri vieraskirja scriptiä :)
Nyt on kirjoitus ja luku mahdollisuus... seuraavaksi admin osio.

Elikkä mistä johtuu että kun viesti tulee vieraskirjaan niin se menee aina alimmaiseksi?

Antti Laaksonen [21.01.2002 19:07:29]

#

Niinhän siinä käy kun käyttää fopen:in kanssa "a":ta.

Queq [21.01.2002 19:09:58]

#

käytän "r+". olen kokeillut löytämiäni myös kikkoja, "aw" ja "wa"

Antti Laaksonen [21.01.2002 19:31:50]

#

r+:n pitäisi kyllä toimia. Itse laittaisin viestit a:n avulla ja sitten lukisin ne käänteisessä järjestyksessä tiedoston lopusta alkaen.

Queq [21.01.2002 19:34:36]

#

ööyh... kiitti! :>

Queq [21.01.2002 19:42:09]

#

array_reverse($tiedosto);
käytetäänkö jotain tuon tyylistä? vai tarkoititko tätä?

Queq [21.01.2002 19:42:46]

#

Jos et tarkoittanut, niin pistä sorsa tänne?

Antti Laaksonen [21.01.2002 20:37:02]

#

Jotenkin näin (olettaen että jokainen viesti on yhdellä rivillä):

$d=file("vk.dat");
for ($i=count($d)-1;$i>=0;$i--)
{
echo $d[$i];
}

Lantis [26.01.2002 14:08:05]

#

Oho, tuli vahingos tyhjä viesti.
Mikä sen kommentointi scriptin nimi siel mureakuhassa
oli, jos se oli Mood, se on mun tekemä Jumalattoman paska scripti.

Queq [26.01.2002 15:00:45]

#

Joo.. olihan se se :D. Muokkasin siitä vieraskirjan.
Se ei kyllä näytä yhtään silti kommentti scriptiltä :) (otin vain pieniä osia kommentti scriptitstä)

snakari [26.01.2002 17:29:45]

#

Smailit ei toimi! :(

Antti Laaksonen [26.01.2002 21:20:46]

#

On näköjään unohtunut jotain tiedon siirrossa. Asia korjaantuu lähiaikoina...

(nimetön) [26.01.2002 21:38:12]

#

Jos ekana edes vastaisit noihin OIK-maileihesi...Onko tämä "Ohjelmointiputka" nyt niin mahtava juttu?

Antti Laaksonen [26.01.2002 21:48:57]

#

Olin juuri vastaamassa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta