Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Yksinkertainen Lataus-skripti

Sivun loppuun

petterim [01.10.2002 15:14:11]

#

Juuh. Eli en jaksa/osaa tehdä mitään yksinkertaista lataus-skriptiä, joten voisiko joku antaa jotain koodia?

Ei sitten mitään tälläistä...
...mee sinne http://www.hotscripts.com

trinit [01.10.2002 16:01:53]

#

Jos kuitenkin ensin jaksaisit/osaisit kertoa hieman tarkemmin mitä tarkoitat lataus-skriptillä? Jotakin tiedoston lataustako?

petterim [01.10.2002 16:30:19]

#

Eli, esim. lataus.php?tiedosto=joku.zip lataus.php?tiedosto=joku.

mikko [01.10.2002 16:34:13]

#

Mitäs ominaisuuksia tarvitsee? Latauskertojen lasku jne. ?

petterim [01.10.2002 19:27:28]

#

Latauskerrat. Ei varmaan muuta.

trinit [01.10.2002 20:07:56]

#

Jos latauskertoja haluat laskea niin siitä on jo keskusteltu otsikolla "Klikkaukset?". Lue tämä läpi niin varmaan saat tehtyä sen itsekin:

https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/660-klikkaukset

petterim [01.10.2002 20:38:46]

#

Haluasin anti-leech. Eli lataus.php?tiedosto=jokumaa

Kyllä sitä voisi varmaan yrittääkkin

thefox [02.10.2002 13:27:45]

#

Kukaan ei (toivottavasti) anna jotain koodia. Koeta nyt edes pohja vääntää itse ja tule sitten sen kanssa olevien ongelmien kanssa tänne. Selaamalla koko tämän PHP-aihefoorumin läpi löytyy varmasti monenlaista neuvoa PHP-koodauksiisi..

snakari [02.10.2002 15:53:48]

#

tässä nyt tulee kuitenkin pohja (ei laske eikä tallenna mitään)
eli kirjotat lataus.php?tiedosto=file ja sitten se avaa file.zipin

<?php
$os="http://www.sinunsivusi.com/tiedostot/";
# käyttö: lataus.php?tiedosto=file
if (file_exists($os . $tiedosto .".zip"))
{
header("Location: ". $os. $tiedosto .".zip");
}
else
{
echo 'opettele käyttään tätä scriptiä mäntti!';
}
?>

enempää en kerro


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta