Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Tein chatin(?) PHP:llä, mitä pidätte?

Sivun loppuun

Tumpi [29.09.2002 13:31:43]

#

http://koti.mbnet.fi/tumpi/chat/index.php

Tuolta löytyy "chatti", käykää kattomassa ja kertokaa mielipiteenne. Pliis.

Gevil [29.09.2002 16:29:10]

#

Piti ihan rekisteröityä.. juu ihan hieno oli sun chattis, tosin se yks pikku bugi löyty minkä sinne chattiinki kirjotin.. eli tää ' muuttuu -> \' tollaseksi merkkiyhdistelmäksi

Juho [29.09.2002 18:06:19]

#

Kannattais tehdä joku juttu että vaikka viikon vanhat viestit tuhoutuvat

HtH [29.09.2002 18:51:50]

#

http://koti.mbnet.fi/~haraa/chat kattokaas tuotakin ja sanokaa siitäkin mielipiteet :]
On myös samanlainen kauhea purkka php viritelmä, mutta toimii kuitenkin, ja sisältää jopa jonkinlaisia komentoja.

Lare [29.09.2002 18:52:43]

#

Sivun oäivityksessä jotain probleemoja. Päivitys tapahtuu liian harvoin.

Lare [29.09.2002 18:54:43]

#

lainaus:

Sivun oäivityksessä jotain probleemoja. Päivitys tapahtuu liian harvoin.

Siis tää tumpi:n chat.
HtH:n chat toimii hyvin

HtH [29.09.2002 18:59:40]

#

Joo unohdin kommentoida Tumpin chattia, ihan hieno on, mutta olis vielä parempi, jos vanhoja viestejä ei näkyis.

Gevil [29.09.2002 19:16:54]

#

HtH, ihan hyvä.. ainut mistä vois moittia niin oli jotenki hidas se päivitys.. siis se aikaväli siitä hetkestä kun lähettää viestin siihen hetkeen kun se näkyy ruudulla.. mut kokonaisuus ihan jees.

snakari [29.09.2002 20:33:24]

#

Tumpi, ihan kiva
HtHn homma ei ollu niin hieno

Veltto [29.09.2002 21:21:14]

#

Tumpin chatti toimii ja aika hyvin toimiikin.

Tumpi [30.09.2002 19:42:43]

#

Voiskos joku neuvoa miten \" -merkit saisi muutettua " -merkeiksi?

Ja HtH, kertoisitko miten omassa chatissasi on hoidettu chattaajien nimilista?

Tumpi [30.09.2002 19:43:37]

#

lainaus:

lainaus:

Sivun oäivityksessä jotain probleemoja. Päivitys tapahtuu liian harvoin.

Siis tää tumpi:n chat.
HtH:n chat toimii hyvin

Älä syrji mua

Tumpi [30.09.2002 19:44:15]

#

Oon nähny paljon vaivaa kun tein sitä chattia

thefox [30.09.2002 20:05:16]

#

lainaus:

Voiskos joku neuvoa miten \" -merkit saisi muutettua " -merkeiksi?

stripslashes() -funktiolla pitäisi onnistua.

HtH [30.09.2002 20:07:06]

#

Nimilistan toteutin eräänlaisella pingaus systeemillä.. jos sitä siksi voisi sanoa. Mutta homma toimii siten, että jokaisella kerralla, kun sivu päivittyy ihmisellä, kirjoittaa skripti tiedostoon nimen, ja aikaleiman. Kun skripti kirjoittaa nimilistaa, se lisää kaikki nimet, joilta on tullut vähintään yksi "pingi" 20 sekunnin aikana. Erittäin yksinkertainen systeemi.

Tumpi [01.10.2002 15:32:06]

#

lainaus:

On myös samanlainen kauhea purkka php viritelmä

siis munkin chatti on purkkaviritelmä?

Gevil [01.10.2002 16:01:32]

#

lainaus:

Älä syrji mua

lainaus:

Oon nähny paljon vaivaa kun tein sitä chattia

Mitä sä oikein whinetät, etkös sä halunnu kommenttia chatistäsi. Luuletko sinä että kaikki palaute on aina positiivista. Justiisa niin.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta