Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Yleinen aihe

Sivun loppuun

Gevil [28.09.2002 18:50:35]

#

Ajattelin perustaa tälläisen "yleisen aiheen". Tänne olisi tarkoitus kirjoittaa mitä tahansa pientä mille ei ihan kehtaa perustaa omaa aihetta, mutta joka kuitenkin on jotain tarpeeksi suurta, että siitä pitää kertoa tai kysyä täällä.

Gevil [28.09.2002 18:53:36]

#

Esimerkiksi: Tänään tulee klo 21.15 Neloselta Seitsemän vuotta Tiibetissä. Kannattaa katsoa. Tai jos on vaikka jotain ohjelmointi-aiheista dokumenttia telkkarissa tai lehdessä juttua vaikka Antti Laaksosesta niin eiku tänne vaan kirjottaa. Tajusitte idean, hyvä.

Vilikki [28.09.2002 19:13:13]

#

Aina on ollut mielessä jotain tuollaisia kysymyksiä, joille ei kehtaa perustaa omaa aihetta, mutta kun nyt ei sitten muistukaan mieleen yhtään... yritän katsoa tuon leffan, jos muistan...

Lare [28.09.2002 20:29:10]

#

Kannattaa kattoo se! That is good movie

tuobbi-89 [28.09.2002 20:49:24]

#

lainaus:

tai lehdessä juttua vaikka Antti Laaksosesta niin eiku tänne vaan kirjottaa.

No just... :D

Gevil [28.09.2002 20:55:03]

#

Tuobbi-89, se oli vain esimerkki. Tosin onhan Ohjelmointiputkasta ollut juttua lehdessä, Mikrobitissä, varmaan Antti Laaksonenkin siinä mainittiin. En ole varma mainittiinko kun en Mikrobittiä lue. Mutta se siis oli vain esimerkki. :)

Vilikki [28.09.2002 20:58:13]

#

lainaus:

Tuobbi-89, se oli vain esimerkki. Tosin onhan Ohjelmointiputkasta ollut juttua lehdessä, Mikrobitissä, varmaan Antti Laaksonenkin siinä mainittiin. En ole varma mainittiinko kun en Mikrobittiä lue. Mutta se siis oli vain esimerkki. :)

Kyllähän siinä mainittiin. Entä oletteko muuten nähneet sellaisen elokuvan kun Payback? Tuli joskus tämän vuoden puolella (muistaakseni keväällä) mtv3:lta...

Gevil [28.09.2002 21:12:36]

#

Hmmm, en oo varma.. Mimmonen se oli? Pääosissa.. juoni? Ja olikohan sillä jotain suomenkielistä nimeä jos muistas paremmin.. oliko se hyvä ku kysyt, vai?

Vilikki [28.09.2002 22:50:29]

#

Oli ihan hyvä elokuva. Mel Gibson oli pääosassa, ja se jahtasi rahojaan. Se oli siinä leffassa nimeltään Porter. Se ryösti kaverinsa kanssa rahaa kiinalaisilta, ja se kaveri sitten huijasi tuota Porteria ja pölli rahat itselleen. Olen tuosta elokuvasta joskus kuullut mainittavan sellaisen suomennoksen kuin tilinteko. Taisi ainakin mtv3:n ohjelmatiedoissa olla Payback - tilinteko.

Vilikki [29.09.2002 09:49:57]

#

No, enpä tietenkään muistanut katsoa tuota elokuvaa...

Gevil [29.09.2002 16:39:46]

#

Mä katoin sen jo toista kertaa :) hmm on se kumma kun luulen nähneeni paybackin mutta en muista siitä paljoo mitään :D

Lare [29.09.2002 18:44:59]

#

By the way,
Kuinka moni on katsonu Star Wars leffoja?

Gevil [29.09.2002 19:21:26]

#

\o/ Minä. Minulla on 1,4,5,6 VHS-kasetilla. 1 ja 2 olen käynyt katsomassa elokuvateatterissa. 2 ostan, kun se tulee, DVD:lle. Kolmonenkin pitää käydä sit kattoo teatterissa ja ostaa DVD:lle.

Vilikki [29.09.2002 19:57:16]

#

Olen katsonut, olikohan se nyt episodi 1.

KimmoKM [29.09.2002 20:19:22]

#

En ole katsonut

snakari [29.09.2002 20:33:43]

#

mää oon kaikki

tomaattigeeni [29.09.2002 20:38:03]

#

mä oon lukenu kaikki Star Wars kirjat. :P episode 6:sta eteenpäin tullu about 9 kirjaa jotka (kai) tulee joskus ehkä leffana kunhan ne saa episode 2:n ja 3:n pois alta.

Lare [29.09.2002 20:54:32]

#

lainaus:

mä oon lukenu kaikki Star Wars kirjat. :P episode 6:sta eteenpäin tullu about 9 kirjaa jotka (kai) tulee joskus ehkä leffana kunhan ne saa episode 2:n ja 3:n pois alta.

Saat odottaa niitä lisä-leffoja, koska seuraava leffa oli kai tulossa joskus tän vuosi kymmenen lopulla, ja Lucaskin on jo reeippaasti yli viiden kymmenen.

Gevil [29.09.2002 21:23:24]

#

lainaus:

mä oon lukenu kaikki Star Wars kirjat. :P episode 6:sta eteenpäin tullu about 9 kirjaa jotka (kai) tulee joskus ehkä leffana kunhan ne saa episode 2:n ja 3:n pois alta.

Siis epidose 6 eteenpäin tullut 9 kirjaa? Siis viimenen osa olisi episodi 15 niissä kirjoissa? No huhhuh.

lainaus:

Saat odottaa niitä lisä-leffoja, koska seuraava leffa oli kai tulossa joskus tän vuosi kymmenen lopulla, ja Lucaskin on jo reeippaasti yli viiden kymmenen.

Siis episode III tulossa vasta vuosikymmenen lopussa? No voihan jumaleisson. Minä kun luulin, että sama tahti jatkuu ja se tulee parin vuoden sisään. No hö.

Pekkuli [29.09.2002 21:53:23]

#

Minä oon nähny 4, 5 ja 6 episodit vanhoina ja remasteroituina versioina, sekä ykkös episodin.

tuobbi-89 [30.09.2002 15:28:14]

#

Mitä mieltä muuten ootte Mountain Dewistä, siitä uudesta limusta. Mun mielestä se on tosi hyvää!

Vilikki [30.09.2002 18:21:42]

#

lainaus:

Mitä mieltä muuten ootte Mountain Dewistä, siitä uudesta limusta. Mun mielestä se on tosi hyvää!

Enpä ole maistanut. Entä onko muuten kukaan maistanut Jolt Colaa? Siitä kerrottin joskus mikrobitissäkin (varmaan 3-4 vuotta sitten), mutta näin ensimmäisen kerran vasta tänä kesänä.

thefox [30.09.2002 20:11:51]

#

Ihan hyvää se on (Mountain Dew). Joltista olen kuullut että melko pahaa ;)

tuobbi-89 [30.09.2002 21:00:09]

#

Jolt Colasta en tiedä, mutta eikös sitä myydä ainakin Dosessa?
Vilikki: Jos et ole vielä maistanut, niin maista ihmeessä! :)

Vilikki [30.09.2002 22:01:24]

#

No ei se Jolt Cola ole niin hirveän pahaa, mutta ei se mitään parastakaan ole. Pitää ainakin hyvin hereillä, jos aikoo/joutuu olemaan koneen ääressä iltamyöhään asti. Kofeiinia on 2x enemmän kun tavan colassa. Pitää joskus maistaa tuota Mountain Dewta...

Vilikki [30.09.2002 22:03:34]

#

Veikkaan muuten, että tästä "yleisestä aiheesta" tulee yksi pisimpiä aiheita koko Ohjelmointiputkassa, ellei pisin.

mikko [30.09.2002 22:20:23]

#

BTW: Muistaako kukaan miten pitkä oli MBNetin Hintaseurannan keskustelun ennätysthreadi, joka joutui lopulta ylläpidon poistamaksi ja kaikki siihen viestejä laittaneet saivat bannit :P

Gevil [01.10.2002 14:37:11]

#

Mountain Dew on ihan hyvää. Jolttiki on hyvää, muttei niin hyvää. Liittyykö tämä ISOHAI juttu mitenkään Mountain Dewiin.. minäku tajusin et se isohai mainostaa mountaindewiä.. mut sitten tuliki juttua jostain isohai-lehdestä.. Jolttia saa ainakin Kuopiosta aika monesta paikasta.. GameHousesta sai aikoinaan.. nykyäänhän se on konkassa kait.. sitä kai sai dosestaki jossai vaiheessa.. anttilan Koosta saa, citymarketista ja vähän vaikka mistä suuremmista kaupoista..

lainaus:

BTW: Muistaako kukaan miten pitkä oli MBNetin Hintaseurannan keskustelun ennätysthreadi, joka joutui lopulta ylläpidon poistamaksi ja kaikki siihen viestejä laittaneet saivat bannit :P

Mikäs järki oli antaa kaikille bannit.. vai siis oliko sen threadin idea nimenomaan tehdä ennätys threadin pituudessa?

pushpabon [01.10.2002 15:13:33]

#

lainaus:

Pitää ainakin hyvin hereillä, jos aikoo/joutuu olemaan koneen ääressä iltamyöhään asti. Kofeiinia on 2x enemmän kun tavan colassa. Pitää joskus maistaa tuota Mountain Dewta...

Okei....enisnnäkin MDEW maistuu laimennetulta spriteltä eli ei miltään. Ja kahvi, siinä on kofeiinia ja sitä pitää juoda eikä mitään tollasia hampaiden tappaja limuja :).

Lare [01.10.2002 15:53:14]

#

lainaus:

lainaus:

Pitää ainakin hyvin hereillä, jos aikoo/joutuu olemaan koneen ääressä iltamyöhään asti. Kofeiinia on 2x enemmän kun tavan colassa. Pitää joskus maistaa tuota Mountain Dewta...

Okei....enisnnäkin MDEW maistuu laimennetulta spriteltä eli ei miltään. Ja kahvi, siinä on kofeiinia ja sitä pitää juoda eikä mitään tollasia hampaiden tappaja limuja :).

Ei se kahvikaan ole hyväksi hampaille!!!

Gevil [01.10.2002 15:58:51]

#

lainaus:

Okei....enisnnäkin MDEW maistuu laimennetulta spriteltä eli ei miltään. Ja kahvi, siinä on kofeiinia ja sitä pitää juoda eikä mitään tollasia hampaiden tappaja limuja :).

Sarkastinen hammaskeiju tiedottaa: Hyvät lapsukaiset, pushpabon on oikeassa MDEW ja vastaavuudet tuhoavat hampaita. Toisin on asia kahvin kanssa, joka sisältää hammaskiveä korjaavia ainesosia. Siispä mitä enemmän juot kahvia sitä terveemmät hampaat sinulla on. Lisäksi kahvi sisältää eräitä ainesosia jotka valkaisevat hampaita, pitkäaikainen nautiskelu siis myös kiillottaa hampaat aivan häikäisevän kauniiksi. Hyvät lapsukaiset, juokaa kahvia niin minun ei tarvitse käydä visiitillä teidän tyynyjenne alla. Lisävaikutuksena kahvi antaa raikkaan hengityksen ja koulumenestys paranee kofeiinin myötä. Eikä siinä vielä kaikki kahvi tuotetaan reilun kaupan hengessä, joten pienet kolmannen maailman lapset voivat leikkiä eikä heidän tarvitse raataa, toisinkuin MountainDew plantaaseilla ja tehtailla. Kahvin kofeiini ei aiheuta riippuvutta, joten sitä on turvallista käyttää. Kahvi on Suomessa halpaa, joten ei ole perheen talouteen paljoakaan merkitystä muutaman kilon päiväkulutuksella, vaikka perhe olisi tilastoitu lähes varattomaksi. Ostakaa kahvia, siinä ei ole mitään pahaa ja lopettakaa hyvät lapset sen mountaindewin nautiskeleminen.

mikko [01.10.2002 16:33:17]

#

lainaus:

Jolttia saa ainakin Kuopiosta aika monesta paikasta.. GameHousesta sai aikoinaan.. nykyäänhän se on konkassa kait..

Jaa onko GameHouse mennyt konkkaan? Kuopion GameHouse olikin kyllä aika "raju" paikka ;)

lainaus:

Mikäs järki oli antaa kaikille bannit.. vai siis oliko sen threadin idea nimenomaan tehdä ennätys threadin pituudessa?

Joo. Sinne tuli aika kehittäviä viestejä. Parin tunnin bannit antovat ehkä useammalle kymmenelle ip:lle.

tuobbi-89 [01.10.2002 16:59:32]

#

Hyvä sarkastinen hammaskeiju,

kahvi ei todellakaan valkaise hampaita vaan tekee niistä ällöttävän ruskeat! Olen meiluummin vaikkapa ilman hampaita, kuin ruskein hampain! :)

Gevil [01.10.2002 17:08:25]

#

lainaus:

Jaa onko GameHouse mennyt konkkaan? Kuopion GameHouse olikin kyllä aika "raju" paikka ;)

No ainakaan ei oo enää missä ennen oli ja se gamehousen omistaja perusti vissii crazy stationin parin korttelin päähän.. mikkot olitsä kuopion läheltä kotosin? Mitä sä sillä rajulla tarkotat.. hmm..

mutta vähänkö oli gamehousen loppupäivinä hyvän näkönen myyjä siellä.. huhhuh.. vitun moiset hoohoot.. ;) ai että vesi herahti kielelle ja teki mieli mennä takahuoneeseen neuvottelee sisäänottosopimuksista.. huhhuh.. noniin.. :)

Tiedättekö Joy-Boyn, gamehousen maskotin? Arvatkaapas muuten kuka keksi kyseisen nimen maskotille ;)

lainaus:

Hyvä sarkastinen hammaskeiju,

kahvi ei todellakaan valkaise hampaita vaan tekee niistä ällöttävän ruskeat! Olen meiluummin vaikkapa ilman hampaita, kuin ruskein hampain! :)

Niinpä niin.. hmm hmm.. miksiköhän se olis sarkastinen toi hammaskeiju.. hmm hmm.. wonder why.. hmm :)

mikko [01.10.2002 17:37:53]

#

lainaus:

Mitä sä sillä rajulla tarkotat.. hmm..

No muistaakseni se taisi olla aika pieni paikka ;) Pelejä esillä enemmän kun hyllyt kestää ja hyllyjen väli 50cm.

tuobbi-89 [01.10.2002 18:31:02]

#

lainaus:

Niinpä niin.. hmm hmm.. miksiköhän se olis sarkastinen toi hammaskeiju.. hmm hmm.. wonder why.. hmm :)

Itse sen kai parhaiten tiedät, kun sen itse keksit! ;)

Hullu limunkittaajanörtti tiedottaa:

Halusin vain sanoa teille, että älkää kuunnelko Geviliä, kun se sanoo, ettei saa juoda limua! Limun kittaamisessa on paljon hyviä puolia:

- tulee hyvä fiilis, varsinkin valjusta limusta, jota nörtit (kuten minä) kittaavat

- tuette suuria, isoja ja ahneita amerikkalaisyrityksiä

- kahvin juonti on huono tapa, koska kahvi on helevetin pahaa!

- jos ette halua juoda limua, juokaa sitten OboyKaakaota, mutta älkää missään tapauksessa kahvia!!!

No, eiköhän tuo riittänyt. Muistakaa lapset juoda Mountain Dewiä!!! :)

LL [01.10.2002 18:43:01]

#

Mistä tulee stukassa(Ju-88) ne sireenin äänet?

LL [01.10.2002 18:44:13]

#

siis Ju-87

pushpabon [01.10.2002 20:04:29]

#

lainaus:

Toisin on asia kahvin kanssa, joka sisältää hammaskiveä korjaavia ainesosia. Siispä mitä enemmän juot kahvia sitä terveemmät hampaat sinulla on.

Totta katsokaa mun valkosia hampaita *Avaa suun*

lainaus:

Lisäksi kahvi sisältää eräitä ainesosia jotka valkaisevat hampaita, pitkäaikainen nautiskelu siis myös kiillottaa hampaat aivan häikäisevän kauniiksi.

Mun hampaat senkun paranee kun litkin mustaa kultaa *ROFL!!*

lainaus:

Hyvät lapsukaiset, juokaa kahvia niin...

Oikeasse olet juokaaa, juokaa, juokaa!!!

lainaus:

Lisävaikutuksena kahvi antaa raikkaan hengityksen ja koulumenestys paranee kofeiinin myötä.

Näin on raikas hengitys *puhaltaa (lemua) ulospäin*
Ja kahvi on parantanut koulumenestystä: Ruottinkoe = 10 ja 10-
matikka = 9+ ja hissa 9-

lainaus:

Kahvin kofeiini ei aiheuta riippuvutta, joten sitä on turvallista käyttää.

Ei ei. *Missä helkutassa ne suodatinpussit on?!*

tuobbi-89 [01.10.2002 21:42:31]

#

Oletteko kuulleet muuten, että Pepsistä on tulossa joku semmonen uus versio, jossa on hieman sitruunan makua. Mä näin MusicTv:ltä tänään semmosen mainoksen...

Vilikki [01.10.2002 21:58:53]

#

En ole kuullut. Tiedätkö, että minkäniminen?

Pekkuli [01.10.2002 22:07:49]

#

Ihan vain tiedoksi kahvin litkijöille, että joillakin ihmisillä unihäiriöt saattavat johtua siitä, että juovat aamulla yhden kupposen kahvia.

mikko [01.10.2002 22:28:00]

#

Kenellä täällä muka on unihäiriöitä? :P

Pekkuli [01.10.2002 22:49:02]

#

En väitä, että täällä kellään olisi unihäiriöitä, mutta vastaan aina jotain tuommoista, kun minulta kysytään miksi en juo kahvia. Vaikka minulta ei kukaan täällä kyllä kysynytkään juonko kahvia.

Gevil [02.10.2002 11:08:26]

#

lainaus:

No muistaakseni se taisi olla aika pieni paikka ;) Pelejä esillä enemmän kun hyllyt kestää ja hyllyjen väli 50cm.

Niin, totta :DD Siis olitsä Kuopion läheltä kotosin vai miten sä sinne Kuopion GameHouseen eksyit?

lainaus:

En ole kuullut. Tiedätkö, että minkäniminen?

Pepsi Twist on sen nimi. Olen sitä maistanutkin. En tiedä muista kaupungeista, mutta ainakin Kuopiosta sitä saa jo.

mikko [02.10.2002 11:17:25]

#

Kyllähän sitä pitää Kuopion GameHousessa käydä ihan periaatteen vuoksi ;)

pushpabon [02.10.2002 13:43:03]

#

Mun (entinen) kaveri asui tai asuu kuopiossa, ja nimi on Henri Halonen. Kävi kiat päivärannan...yläastetta siis nyt 8-luokka. Mä muutin kuoposta pois vähän ennen kolmannen luokan alkua.

snakari [02.10.2002 15:56:42]

#

Gevil, määki oon maistanu pepsi twistiä NORJASSA

tuobbi-89 [02.10.2002 15:59:17]

#

lainaus:

Pepsi Twist on sen nimi. Olen sitä maistanutkin. En tiedä muista kaupungeista, mutta ainakin Kuopiosta sitä saa jo.

Jos olet kerran maistanut, niin minkä makuista se on? Veikkaisin, että ihan hirveää... :)

tuobbi-89 [02.10.2002 15:59:54]

#

No höh, taas noi tagit meni ihan päin peetä! :I

Gevil [02.10.2002 16:30:19]

#

No ei se niin kamalaa ole. Ihan hyvän makusta se on..

He-hei tänäänhän on keskiviikko, tänään loppu koeviikko! Tänään siis ryyppäämään, jes! LIDLin Leijona-olutta ;)

pushpabon [02.10.2002 17:53:33]

#

Voi teitä ryyppääjiä :(
Juokaa edes jotakin kunnollista, niinkuin kaverin isoveli sanoo
MINTTU LEIJONAA TAI EI MITÄÄN!

pushpabon [02.10.2002 17:53:57]

#

Huom. Itse en juo enkä voi, paitsi periaatteessa jos haluaisn :)

tuobbi-89 [02.10.2002 18:37:48]

#

Minäkään en juo. Se tosin johtuu varsin suurin osin siitä, että olen 13-vuotias.... :D

Vilikki [02.10.2002 19:22:33]

#

En juo, enkä polta.

snakari [02.10.2002 19:54:11]

#

en juo, en polta
ja pepsi twisti on hyvää K Y L M Ä N Ä :D

Lare [02.10.2002 19:55:58]

#

lainaus:

Minäkään en juo. Se tosin johtuu varsin suurin osin siitä, että olen 13-vuotias.... :D

MOPO!!!

Zorro [02.10.2002 20:03:00]

#

En polta muutakuin levyjä. Juon, mutta en alkoholia.

pushpabon [02.10.2002 20:05:34]

#

Mopo, heh, mäkin olin, tosin viimevuonna :)
Oli se kyllä aika outoo kun porukat maalaa jollain
permanenttitussilla ilkeitä merkkejä naamaan :) :) :) :)

thefox [02.10.2002 22:03:30]

#

Olikohan tämä "yleinen aihe" sittenkään niin hyvä idea? ;p

tuobbi-89 [02.10.2002 22:15:47]

#

lainaus:

Olikohan tämä "yleinen aihe" sittenkään niin hyvä idea? ;p

Tämähän oli erittäin hyvä idea! :D

Vilikki [02.10.2002 22:18:06]

#

lainaus:

Olikohan tämä "yleinen aihe" sittenkään niin hyvä idea? ;p

Vallan mainio!

Pekkuli [02.10.2002 22:24:39]

#

Etanolia en pahemmin nauti, vaikka kiljua silloin tällöin valmistan:)
Pepsi twistiä join Kreikassa, mutta en muista miltä se maistuu:)

pushpabon [03.10.2002 14:56:33]

#

Etanoliin kuolee :(
Mutta kahvi on miesten juoma, tosin mun äiti juo sitä.

mikko [03.10.2002 16:21:09]

#

lainaus:

Etanoliin kuolee :(

Epäilen..

pushpabon [03.10.2002 17:08:03]

#

Hups, se olikin METANOLI.
No ainakin melkein sama.

snakari [03.10.2002 17:16:07]

#

lainaus:

Olikohan tämä "yleinen aihe" sittenkään niin hyvä idea? ;p

no, jos suosituinta aihetta haetaan niin joo :DD

Gevil [03.10.2002 17:38:12]

#

Joo tämän ideana oli kyllä kertoo sellasta asiaa mistä melkein voisi aiheen perustaa, mutta ei ihan.. mutta tää nyt aina vähän riistäytyy käsistä.. :D metanoli ei tosiaankaan ole sama asia kuin etanoli.. muistaakseni 15ml metanolia aiheuttaa täysikasvuisella miehellä sokeuden ja 30ml kuoleman.. etanoli ei aiheuta läheskään nuin pieninä määrinä kuolemaa.

Mutta mulla olis kysymys.. Viittisittekö heittää hinta-arvion kyseiselle kokoonpanolle (käytetty, mutta toimiva)

PII 333Mhz
192 Ram
6 Gt kovalevy
GeForce II
Joku ihan pätevä äänikortti
15 tuumanen näyttö
hiiri
näppis
CD-asema (en tiedä nopeutta)
joku emolevy,koppa..

Eli paljonko ois euroissa tollasen hinta? (olen ostamassa kaverilta)

Antti Laaksonen [03.10.2002 18:10:39]

#

Itse en varmaan tuollaisesta laitteistosta 250 euroa enempää maksaisi.

Ja sitten kun tässä aiheessa on 100 viestiä, aloittakaa mielellään uusi "yleinen aihe" ettei ihan mahdottoman pitkiä viestiketjuja synny.

KimmoKM [03.10.2002 18:14:56]

#

Ja on jotenkin ärsyttävää kun tällainen yleinen aihe jossa on vähän kaikkea pääsee valtavan pitkäksi. (Siis voisi olla niin että tätä ei laitettaisi statistiikkaan vaikka se on aika tyhmää)

Gevil [03.10.2002 18:27:08]

#

lainaus:

Ja on jotenkin ärsyttävää kun tällainen yleinen aihe jossa on vähän kaikkea pääsee valtavan pitkäksi. (Siis voisi olla niin että tätä ei laitettaisi statistiikkaan vaikka se on aika tyhmää)

En kyllä tajua miksi tämä pittäisi jättää statistiikan ylkopuolelle. Ei tämän ketjun idea ole, että täällä puhutaan paskaa, jotta saadaan statistiikkaan viestejä. Siis tähän threadiin pätee kaikki keskustelun säännöt mitä muualleki, et jos täällä aletaan floodaamaan tyyliin Plaa plaa plaa. Joo oon samaa mieltä. Niin kyseiselle henkilölle banneja tai varotuksia.. Tälläkin alueella on tarkoitus puhua ees jonkin verran asiaa. Samahan puhuuko sen asiasa täällä vai sitte jossain miljooniin pikku threadeihin lajiteltuna.. Siis banneja vaan jos joku puhutaan silkkaa statistiikan kasvattamis tekstiä.

Että asiaa täälläkin pojat.

Vilikki [03.10.2002 18:46:26]

#

Joo, aihe vähän riistäytyi käsistä. Ja on ihan hyvä idea pistää uusi "yleinen aihe", kun ne 100 viestiä täyttyy. Hyvä aihe muuten. Ja Gevil, millainen sinun vanha kone sitten on? Minä maksaisin varmaan myöskin max. 250 euroa.

pushpabon [03.10.2002 18:48:53]

#

Mä maksoin tälläsestä 285 E:
PIII, 500Mhz
17" nokia 477x pro
riva tnt2 pro, 16mt
128mt ram
17gt kovo
emolla äänikortti+kajari
pelejä (mohaa, rtcw, serioussam, thps3...)
verkkokortti, joku kymmenenmeganen
Että silleen ei ehkä kannata sun masaa 250E jos mä sain vaan 35E kalliimmalla paremman

Gevil [03.10.2002 19:08:25]

#

paljonko pushpabon maksasit siitä koneesta? Mulla on neljä konetta.. paras niistä on:

PIII 500 Mhz
n. 390 ram
Voodoo III (JEE!)
joku soundblasteri..
mikähän emo siinä nyt olikaan.. Abit Be6 (?)
virtalähe..
60 Gt kovo
10 Gt kovo
48x cd
4x polttava
korppu
näppis
hiiri
kajarit
15 tuumanen näyttö

Sit on tällänen 700Mhz kaikki integroituna-kone (tm) NT:llä.. tää on tällänen aika huono..

Pari 10 vuotta vanhaa romua..

pushpabon [03.10.2002 19:51:56]

#

Anna se 700 kaikki integroituna (roska) tai vaiha 486sx koneeseen. :)
Ent tiiä yhtään paljonko tollasesta. mee www.huuto.net -> keskustelu -> atk . Paitsi...jos et ole rekisteröitynyt niin et voi kysyä. :)

thefox [03.10.2002 21:14:59]

#

Jos täällä saa puhua nyt mistä huvittaa niin haluaisin huomauttaa jokaiselle joka käyttää "nuin" sanaa "noin" sanan tilalla että ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ ;)
Ja lisäksi noottia niille jotka korvaavat 'n'-kirjaimen 'm':llä ("menempä" tuonne, tai vielä pahempi "menenmpä").

Vilikki [03.10.2002 21:49:18]

#

lainaus:

Jos täällä saa puhua nyt mistä huvittaa niin haluaisin huomauttaa jokaiselle joka käyttää "nuin" sanaa "noin" sanan tilalla että ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ ;)
Ja lisäksi noottia niille jotka korvaavat 'n'-kirjaimen 'm':llä ("menempä" tuonne, tai vielä pahempi "menenmpä").

Minua ei nuin haittaa, olen meinannut monta kertaa vahingossa kirjoittaa niin itsekin. n/m-virheet on jo sitten vähän ärsyttävämpiä...

tuobbi-89 [03.10.2002 22:16:17]

#

Mä en kyllä tajua, miten jotkut ihmiset voi tehdä muka vahingossa niin, että kirjoittaa noin-sanan tilalle nuin. Mä en ikinä vois tehdä sellasta vaihngossa, ja jos tekisin, niin tekisin sen tarkoituksella! :) Mutta en tee.

snakari [04.10.2002 15:11:12]

#

en määkään nuin voi tehä vahingossa :DD

pushpabon [04.10.2002 15:23:15]

#

nuin tai noin...tai ehkä jopa näin.

Lare [04.10.2002 16:17:22]

#

Taas uusi asia! Mitä lätkäjoukkuetta kannatatte? Itse kannatan Tampereen Ilvestä

Gevil [04.10.2002 16:23:54]

#

lainaus:

Anna se 700 kaikki integroituna (roska) tai vaiha 486sx koneeseen. :)
Ent tiiä yhtään paljonko tollasesta. mee www.huuto.net -> keskustelu -> atk . Paitsi...jos et ole rekisteröitynyt niin et voi kysyä. :)

Heh. Enpä voi sitä 700Mhz roska-konetta antaa, koska se on Kaupungin myöntämä työkone.. Ei pahemmin kannata mennä sitä myymään :D Enkä ole rekisteröitynyt huutoon..

Se kone josta pyysin tuolla hinta arvion (se PII 333Mhz) niin mitä veikkaatte seuraavien toimivuudesta ko. koneella:
DivX -leffat
Grafiikka (PSP6, 3DMax Studio 3.1)
Ohjelmointi (VC++, DJGPP, VB, Java.. jne)
Pari vuotta vanhat pelit keskimäärin

Niin että mitä veikkaatte tökkiikö pahasti noi ja mitkä niistä ja mien paljon..

Jos jotain lätkäjoukkuetta pitäs kannattaa niin Kalpa..

mikko [04.10.2002 16:32:45]

#

DJGPP ainakin toimii. Kyllä varmaan noi muutkin ohjelmointijutut.

Ootkos Gevil usein Kalpan pelejä kattomassa ;)

KimmoKM [04.10.2002 16:48:29]

#

PSP6 toimii paljon huonommallakin koneella.

pushpabon [04.10.2002 17:06:37]

#

Mistäs sä noita koneita oikein revit?

mikko [04.10.2002 17:16:29]

#

Laitoinpas Gevilille mailia. *vinkkivinkki*

Vilikki [04.10.2002 17:22:08]

#

Kyllä tuo kone varmaan kelpaisi noihin edellämainittuihin tarkoituksiin. Jos ajattelit sitten hankkia dvd-aseman ja alkaa rippaamaan elokuvia, niin siihen kannattaa hankkia parempi, muuten pakkauksessa menee hermot. Itselläni on 500 mhz kone, ja silläkin menee aika kauan...

Gevil [04.10.2002 17:55:09]

#

pushpabon, siis mitä koneita? Ne neljä vai.. ne on kaikki tullu melkein ilmasiks.. 3 ilmasiks kaupungilta.. ja sit 1 on vakuutusrahoilla ku edellisen räjäytti ukkonen :D

Vilikki, en mä mitään rippaile.. tällä omalla koneella poltan cd:lle aveja ja mpg sun muita.. divx vaativia.. sit ihan sellasena kattelisin vua niitä toisella koneella.. siis kattelisin leffoi en rippailis.. jotkut on sitämieltä että PII 333 Mhz riittää vain nipinnapin pyörittää suht laadukasta leffaa.. en osaa ite mitää sanoo..

Mikkot, pitääpä käydä kahtoo mailit ja en kattele pahemmin Kalpan pelejä.. en oo lätkä fani.. enemmänkin cheerleader.. veli käy kattelee Kalpan pelejä..

Gevil [04.10.2002 18:00:09]

#

mikkot, eipä ollu tullu mailia.. ainakaan vielä..

Vilikki [04.10.2002 18:32:10]

#

No, kun keskustelun tarkoituksena oli kerran kysyä jotain, jolle ei kehtaa omaa keskustelua tehdä...

Kuinka moni yleensäkin on ripannut elokuvia? Ja jos on, niin mitä kaikkia?

mikko [04.10.2002 18:40:39]

#

lainaus:

mikkot, eipä ollu tullu mailia.. ainakaan vielä..

Kyllä pitäs periaatteessa olla :) Laitoin hotmaili-lootaan.

tomaattigeeni [04.10.2002 18:41:19]

#

lainaus:

Kuinka moni yleensäkin on ripannut elokuvia? Ja jos on, niin mitä kaikkia?

En oo. Kaverin FTP-servulla johon mulla on tunnarit on ~10 dvd ripattua elokuvaa, mutten oo jaksanu lataa ku kovalevytilasta on krooninen pula.

snakari [04.10.2002 19:26:42]

#

lainaus:

Taas uusi asia! Mitä lätkäjoukkuetta kannatatte? Itse kannatan Tampereen Ilvestä

ilves on kyl ihan paras

pushpabon [04.10.2002 20:05:19]

#

Hmmm...eikös se imppaaminen oo aika tuskaa jopa adsl?

mikko [04.10.2002 20:14:30]

#

2mbps adsl imuttaa tavaraa jo ihan kivasti:
2mbps=2048kbps=256kt/s
Eli megatavun 4 sekunnissa. Ihan kiva nopeus, eli jos leffa ois vaikkapa 600mt, niin tulis about tunnissa. Moraalista ei tälläkertaa puhuta.. ;)

pushpabon [04.10.2002 20:39:56]

#

Joo...mul on "vaan" 256/256 eli ~32 kiloo sekunnissa :(
Ja olen moraaliton mies, ei moraalia, piraatit ja leffat :)

Lare [05.10.2002 12:31:15]

#

Sattuuks joku tietämään, löytyyks jostain netistä Microsoftin Flight simulator 4 tai 5?

Gevil [05.10.2002 14:52:30]

#

Noniin, mikkot nyt oli tullu posti perille. Mulla on baana ADSL.. sellasta 100kt imuttelee.. tää on jaettu kahelle koneelle.. ja joo se on jaettu luvan kanssa. Microsoftin Flight simulator löytyy netistä ihan varmasti. En tiedä tosin mistä. Osta hyvä poika pelisi kaupasta, niin on parempi.

Lare [05.10.2002 15:00:21]

#

No kun en haluu ostaa niitä uusimpia, vaan löytää niitä antiikkisia!

Gevil [05.10.2002 15:05:17]

#

No ehkä niitä antiikkisia voisi löytyä vaikka keltaisesta pörssistä, ei tule kalliiksi.

Gevil [05.10.2002 15:08:42]

#

Keskustelu jatkukoon 'yleinen aihe 2'-threadin alla. Miksikö?
Lainaus Antti Laaksoselta:

lainaus:

Ja sitten kun tässä aiheessa on 100 viestiä, aloittakaa mielellään uusi "yleinen aihe" ettei ihan mahdottoman pitkiä viestiketjuja synny.

Nyt on ylittynyt 100 viestiä.

Tumpi [15.10.2002 19:54:21]

#

Ajattelin et foorumissa vois olla ihan kätevä sellanen paikka jossa saa tälläsii "muistakaa kattoo ihmemies MacGyver" -tyylisiä kirjotella ilman huomautuksia. Ja valitan, tää on sit kait 103. viesti.

Säännöthän on tarkoitettu rikottaviksi ;)

Gevil [15.10.2002 19:56:58]

#

Mikset voinut kirjoittaa siihen Yleinen aihe 2? Ihan pakko rikkoo niitä sääntöjä? Eikös tän yleisen aiheen idea ollu lähinnä sellanen.. et saa kirjotella mistä lystää.. mutta mutta.. kuitenkin laadukkaasti.. ei mitään floodausta..

thefox [18.11.2002 11:54:43]

#

Tuollaisista "muistakaa kattoo ihmemies MacGyver" tyylisistä viesteistä ei ole kyllä kenellekään mitään hyötyä. Yleisessäkin keskustelussa voisi koittaa pitää jotain tasoa. Niin, ja kirjoitin tämän tähän threadiin koska muualta Tumpi sitä tuskin olisi löytänyt.

thefox [18.11.2002 11:55:45]

#

Ääh anteeksi nyt vaan.. vasta nyt huomasin että tämähän olikin melkein kuukauden vanhaa sadattelua.. :/ Eipä mahda mitään.. Laaksonen, pistäs prioriteettilistan kärkeen viestien muokkaus ja poisto-ominaisuudet :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta