Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: näppiksen luku & vb...

Jogge [25.09.2002 19:46:55]

#

tarttis lukee näppistä ilman että ohjelma on aktiivinen, mut en oo löytäny mitään millä sen vois tehä... Vois vaan tehä kaikkee jännää :P

Gevil [25.09.2002 20:19:44]

#

Jaa että niitä iänikuisia pilaohjelmia taas kerran :>

thefox [25.09.2002 21:43:49]

#

Ohjelman on toki pakko olla aktiivinen jossain muodossa että näppiksen luku onnistuu. Eli vastaus kysymykseesi on: Ei onnistu ;)
Jos ohjelma saa olla aktiivinen, pitää sinun tehdä DLL, jolla kutsut SetWindowsHookEx:ää ja asetat näppiskoukun.
Lisätietoa WinApi reffistä.

Jogge [26.09.2002 16:14:40]

#

tarkoitin sitten sillä aktiivisella aktiivista ikkunaa...
Sen ohjelman siis pitäisi pyöriä taustalla ja lukea näppistä. Yhden sellaisen ohjelman olen nähnyt mutta en tiedä onko kyseessä vb...

Jogge [26.09.2002 20:11:36]

#

jos ei kukaan tiedä, niin onnistuiskohan jollain muulla ohjelmointikelellä esim. C++? Jos onnistuu niin kertokaas.

mikko [26.09.2002 20:15:26]

#

No jos olet sellaisen jo nähnyt, niin kai se onnistuu. Ja C++:llahan onnistuu kaikki mikä vb:lläkin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta