Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: viiden alimman rivin tulostus (php)

Veltto [25.09.2002 17:55:28]

#

Elikkä kuinkakohan olisi mahdollista tulostaa flatfilestä 5 alinta riviä, niin että alin rivi menisi ylimmäksi.

Koitin itsekkin kyllä jotain räpeltää, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu :P

trinit [25.09.2002 20:44:23]

#

Mitäs tarkoitat "flatfilellä"?

thefox [25.09.2002 21:49:19]

#

lainaus:

Mitäs tarkoitat "flatfilellä"?

Flatfile lienee ihan vaan tiedosto :)
Näin ainakin onnistunee.. ei mikään paras mahdollinen tapa.. mutta ehkä kannattaisi tallentaa ne tiedot sinne tiedostoon toisin päin..? Ei testattu, sovella ;)

$f = file("flatti.foo");
for($c=count($f)-1; $c>count($f)-5-1; $c++)
{
   echo $f[$c] . "\n";
}

Mistä tulikin mieleeni että tämän vastausboxin kokoa voisi vähän suurentaa ainakin pystysuunnassa, ja miksei leventääkin koska tilaa on...

Gevil [26.09.2002 14:21:41]

#

Todellakin laajentaa voisi.. kannatetaan..

thefox [29.09.2002 12:37:15]

#

Uuh, toisen rivin $c++ pitäisi olla tietysti $c--.

Veltto [29.09.2002 21:28:53]

#

Kiitoksia, kun korjasit ton. Meinasin jo turvautua onnettomaan purkkaviritykseen :P

thefox [30.09.2002 12:46:10]

#

Olisit voinut vastata että ei toimi :)
Ja käskin soveltaa ;)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta