Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Kilpailu

Sivun loppuun

KimmoKM [25.09.2002 16:31:56]

#

Seuraava kilpailun aihe voisi olla teksturi!

snakari [25.09.2002 16:42:32]

#

onko se yhellä vai kahella uulla?
enivei toi on musta aika paska aihe..

mikko [25.09.2002 17:02:27]

#

Miten tekstureita vertaillaan ja niiden ominaisuuksia laitetaan paremmuusjärjestykseen kun ne on hyötyohjelmia?

Lare [25.09.2002 17:09:42]

#

lainaus:

Seuraava kilpailun aihe voisi olla teksturi!

Vaikuttaa, että KIMMOKM:mmällä on vain jomu "HYVÄ" teksturi, jota haluaisi esitellä. Ei kannata järjestää mitään kilpailua teksturista, koska niitä on muutenkin jo niin paljon!!!

snakari [25.09.2002 17:13:40]

#

se onkin yhellä uulla

Gevil [25.09.2002 17:54:46]

#

Ei mitään teksturi-kisoja.. Vähän haastavampia sais kyllä olla..

Pekka Kauppila [25.09.2002 18:40:58]

#

keksikääpä muuten joku hyvä ohjelmointikilpailu...

Gevil [25.09.2002 18:51:59]

#

-tekoäly
-grafiikka-demo (tarkennettuna voisi olla vaikka joku tietty räjähdys.. vaikka ydinpommi..)
-Jollain sivulla oli ollu 48 tunnin combo joskus.. sen aikana piti tehä joku peli.. niin et samaa ideaa vois käyttää mut ehkä vaikka viikon mittanen combo..
-Luovuus, mahdollisimman omaperäinen(mutta kuitenkin pätevä) peli voittaa..
-ETC..

tossa pari mitä päähän pukkas..

tomaattigeeni [25.09.2002 19:53:31]

#

ihan läpällä joku QB -grafiikka combo screen 13:ssa :D. Mieluiten joku muu ku pelinteko kisa.

Jogge [25.09.2002 19:56:21]

#

Tekoälyssä ois haastetta... :)

Gevil [25.09.2002 20:17:20]

#

Ook-kisa :D tai joku vanhakoulu-kisa..parempaa suomennosta saa hakea ;)

WinC [25.09.2002 21:11:52]

#

Annan kannatukseni tekoälylle.
Ideana tekoälyn koodaus kilpailu on erittäin hyvä, sillä siihen saadaan väistämättä yhdistettyä luovuus... eli miten tuoda esille tämä HIENOSTI toimiva tekoäly.
Esim. tuodaanko se esille pelissä vihollisena vaiko ratkomaassa jossain ohjelmassa sille annettuja ongelmia...

Gevil [25.09.2002 21:23:58]

#

Tekoäly tosiaan on kyllä kiehtova ajatus.. Ja olisi todella kiintoisaa nähdä mahdollisia kilpailijoiden tekemiä tuotoksia tekoälystä..

Pekkuli [25.09.2002 21:45:28]

#

Enemmän kannattaisin tuollaista viikonmittaista vapaamuotoinenpeli compoa. Tai sitten joku pieneen kokoon koodattava ohjelmointiputkamainos, joka olisi jokaisessa ohjelmointiputkasta imuteltavassa paketissa. Tämmöisiähän oli
bbs:issä joskus.

thefox [25.09.2002 21:54:22]

#

Eräänlainen tekoälykilpailu on tulossa eräälle toiselle sivulle tuossa ensi kuussa.. pikkulinnut lauloivat.. lisätietoa sitten..

Antti Laaksonen [25.09.2002 22:14:43]

#

Tekoäly olisi hyvä idea, mutta jos se on jo tulossa toiselle sivulle, niin ei se sitten käy päinsä. Toisaalta silloin voin itsekin ehkä osallistua kilpailuun...;)

Aikaa kilpailun aiheen keksimiseen onneksi on, seuraava kilpailu järjestetään aikaisintaan joulun aikaan.

Gevil [26.09.2002 14:18:24]

#

Tosiaankin. Joulupukki-compon voisi sillon järjestää.. :D aiheena siis joulupukin mysteeri.. :) tai sitte ei..

Vilikki [26.09.2002 14:48:19]

#

Jos se kisa on joulun aikaan, niin se voisi tietysti jotenkin liittyä jouluun.

Gevil [26.09.2002 15:07:57]

#

Tai uuteenvuoteen.. ehkäpä jotain tekemistä voisi olla ilotulitusraketeilla asian kanssa..

shadez [26.09.2002 15:59:24]

#

48h / 1viikko compo (mieluiten peli / demo)... Sen toteutuksessa pitää sitten olla tarkka, että kukaan ei mene omia aikojaan aloittelemaan tekemistä (esim. ilmoitetaan viikkoa ennen compon alkua, että tasan viikon päästä tiettynä kellonaikana tulee tarkemmat säännöt ja muuta, ja siinä kerrotaan pikkasen sääntöjä etukäteen).

N [26.09.2002 17:42:59]

#

Ohjelmoi ristinolla kilpailu ois mu mielest hyvä:D

Antti Laaksonen [26.09.2002 18:03:44]

#

lainaus:

Tai uuteenvuoteen.. ehkäpä jotain tekemistä voisi olla ilotulitusraketeilla asian kanssa..

lainaus:

48h / 1viikko compo (mieluiten peli / demo)...

Noissa voisi olla ideaa. Esimerkiksi demo vuodelle 2003, kilpailuaika 24.12-31.12. Joulunpyhiksi tekemistä. Pitää miettiä...

Tulilintu [26.09.2002 18:08:00]

#

Must Arkanoid ois kans ihan hyvä idis. Ite ainaki oon ajatellu koodata sellasen ja jos ois joku kisa niin ainaki koodaisin

Gevil [26.09.2002 18:22:43]

#

Hmm.. Arkanoid.. tuttu nimi.. mimmonen peli se olikaan ku ei nyt muistu mieleen?

HtH [26.09.2002 20:37:22]

#

Kannatan demo2003 ideaa.

Pekkuli [26.09.2002 22:48:26]

#

Arkanoid on semmoinen peli, jossa pelaaja liikuttaa alhaalla olevaa lautaa ja koittaa estää kimpoilevaa palloa, joka särkee tiilejä, pääsemästä pois ruudulta.

Gevil [26.09.2002 22:56:58]

#

Ainiinhän se olikin. Kiitos selvennyksestä. :D

Pekkuli [26.09.2002 22:58:46]

#

Mureakuhan uusin koodinpätkä on muuten juuri Arkanoid-peli.

Gevil [26.09.2002 23:00:33]

#

No sattuipas somasti. Näyttää olevan joo. Perlillä.

Tulilintu [27.09.2002 10:38:36]

#

Niinpä näyttää olevan. No ei kai se nyt mitään haittaa

pushpabon [27.09.2002 11:36:25]

#

Kahvipeli rules! Kahvinkeitto peli siinä vasta idea.

Gevil [27.09.2002 15:48:05]

#

pushpabon, viimenen varotus ennenkuin julkistan sut virallisesti kahvi-pojaksi :)

KimmoKM [27.09.2002 18:10:51]

#

Mutta se pitäisi minusta olla niin helppo että melkein kaikki saavat edes jonkinlaisen ohjelman aikaan

snakari [27.09.2002 18:24:26]

#

ilotulitus simulattori :D

KimmoKM [27.09.2002 18:48:53]

#

Jaa. Ilotulitussimulaattori kuulostaa hyvältä, ja ehkä minäkin pystyn tekemään sellaisen.

Vilikki [27.09.2002 21:19:03]

#

demo2003 voisi olla erittäin hieno...

Veltto [27.09.2002 22:56:27]

#

Eikös seuraava kilpailu voisi liittyä web-ohjelmointiin?

Gevil [27.09.2002 23:15:43]

#

Kyllä se _voisi_ ... oma mielipide tosin on kielteinen asiaan.. mut sinäsä iha se ja sama..

Heikki [29.09.2002 10:06:33]

#

Ilotulitus-simulaattori voisi olla hyvä... tai sitten koneen nopeu_testi_ohjelma...

Lare [29.09.2002 10:18:37]

#

lainaus:

...tai sitten koneen nopeu_testi_ohjelma...

No niitä ny on vaikka muille jakaa!!!

KimmoKM [29.09.2002 12:01:24]

#

Laittakaa seuraavan viikon äänestykseksi mikä ohjelma kilpailun aiheeksi

HtH [29.09.2002 12:11:36]

#

Kylllä minusta ihan järkevimmältä vaihtoehdolta kuulostaisi Demo2003... Ehkä siksi, että juuri sitä haluan eniten :) Mutta sillä kannalla olen.

tomaattigeeni [29.09.2002 12:14:45]

#

demo 2003 ois ihan hyvä. Ainoo vaan, että multa osallistuminen taitaa jäädä koska QB on ainoo, jolla osaan tehdä grafiikkaa.

KimmoKM [29.09.2002 13:57:07]

#

Niin. Se on sopivan helppo minullekkin.

Vilikki [29.09.2002 14:29:08]

#

lainaus:

demo 2003 ois ihan hyvä. Ainoo vaan, että multa osallistuminen taitaa jäädä koska QB on ainoo, jolla osaan tehdä grafiikkaa.

Mutta kyllähän varmastikin arvostelussa otetaan huomioon myös se, millä se on tehty. Ainakin matopelikisassa oli näin.

Gevil [29.09.2002 15:57:55]

#

Kyllähän QBasicillakin saa hienoo graffaa aikaan, jos osaa tehdä..

Hipo [29.09.2002 16:08:40]

#

lainaus:

Kyllähän QBasicillakin saa hienoo graffaa aikaan, jos osaa tehdä..

Saa toki, qbasicilla saa vaikka Shrekin tasosta graffaa. Se tulkki tai kääntäjän tekemä ohjelma on vaan niin hitaita, että sillä ei kummosta saada reaaliajas. :)

Gevil [29.09.2002 16:11:26]

#

Niin, se onkin sitten asia erikseen :)

thefox [30.09.2002 12:39:09]

#

Mutta tuskin on järkeä arvostella niin että "no olipas tämä paska mutta sepä onkin koodattu qb:llä" ja "wau wau olipa hieno, mutta c++:llahan tuollaista saa tosi helposti!" ja sitten pisteet 10 ja 5.
Kyllä loppupeleissä pitää ihan jäljen ratkaista, eikä niinkään kielen.

Gevil [30.09.2002 14:01:27]

#

fawkz, olet oikeassa. Tosin jos on samantasosta tehny QBasicilla henkilö a mitä CPP:llä henkilö b.. niin silloin voisi antaa pientä bonusta henkilölle a. Mutta tämä on nyt aika tapauskohtaista jossittelua, joten kyllä se lopputulos ratkaisee. Samaa mieltä fawkzin kanssa.. mielleyhtymä..cest la vie :)

pushpabon [30.09.2002 15:12:16]

#

Kahvi-poika siistii. Tai ehkäpä jopa KaHvI jUmAlA!!!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta