Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: vb

samuli [15.09.2002 13:51:58]

#

pitäs saada sillei et kun textboxin luku on nolla (0) niin se siirtyisi form3:seen

Antti Laaksonen [15.09.2002 14:19:18]

#

Vaikka näin. Ja keksi vähän parempia otsikoita...

If Int(Text1.Text) = 0 Then
    Form3.Show
    Unload Me
End If

samuli [16.09.2002 16:36:32]

#

tuleex tossa toi form3 esiin jos luku on alle 0?

Gevil [16.09.2002 17:54:46]

#

Voi jumaleisson.. :) etkös sä halunnu että se tulee vain nollasta? nopeestihan sä oisit itekkin testannu ton vb:eellä... mutta vastataanpa nyt että ei. Mutta mä kyllä tein mielestäni paremman verion koodista:

If Text1.Text = "0" Then
        Form3.Show
        Unload Me
End If

toi koodi ei tilestä jos siinä on muitakin merkkejä kuin numeroita (0123456789).. eli se ei kaada ohjelmaa jos siinä on vaikka miinusmerkki(-) tai kirjaimia... :)

Vilikki [18.09.2002 19:19:56]

#

lainaus:

Voi jumaleisson.. :)

Aika mainio lausahdus. En ole ennen kuullutkaan...

Gevil [18.09.2002 19:35:46]

#

Jossain TV-ohjelmassa joskus olen sen kuullut. Olisiko ollut mahdollisesti Kummeli. :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta