Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C++: Näkymätön?

Sivun loppuun

Tatu Peltola [12.09.2002 18:41:22]

#

Miten tehdään ohjelma joka ei näy http://www.phnet.fi/public/peltola/ctrlaltdel1 ssä?

Borland C++ Builder 4?

mikko [12.09.2002 19:57:55]

#

Älä viitsi. Et sä mitään Spyware/pilailuohjelmia osaa koodata kuitenkaan. Mut hyvää onnee kuitenkin jos yrität ;)

BTW. ei kai tuo ole edes mahdollista?

Antti [13.09.2002 13:38:26]

#

On

LL [13.09.2002 17:57:18]

#

lainaus:

Et sä mitään Spyware/pilailuohjelmia osaa koodata kuitenkaan.

Kyllä vähän kokematonkin koodari osaa tehdä ohjelman joka tuottaa jotain haittaa koneelle(esim. hiiren nappien vaihto on aika ilkeä).

LL [13.09.2002 20:39:12]

#

Ei kyllä netissä kannata niitä levittää jos ne tekevät jotain todellista tuhoa koneelle.

Tatu Peltola [14.09.2002 13:55:37]

#

En mä mitään kauheeta tuhoa meinaa tehä. Enkä jotain pila juttuja tai jotain... En mitään todellista tuhoa. Enkä mä varmaan niitä levitä netissä.

thefox [15.09.2002 20:12:02]

#

Muistaakseni piti käyttää RegisterService tj. Servicet eivät näy prosessilistassa. Toimii vain 9x:llä muistaakseni.

thefox [15.09.2002 20:20:29]

#

Tuossa asiaa hieman katasteltuani huomasin että se API olikin RegisterServiceProcess (dokumentoimaton).
Mutta kuitenkin, syntaksi:

BOOL STDCALL RegisterServiceProcess(DWORD dwProcessID, BOOL bHide);

dwProcessID:ksi kun tunkee NULL:in niin se piilottaa (bHide == TRUE) nykyisen prosessin. bHide:lle FALSE niin prosessi palautetaan entiselleen.

Tatu Peltola [28.09.2002 13:01:10]

#

Ei toiminu. Pitäiskö laittaa jotain #include juttuja?

thefox [28.09.2002 16:39:23]

#

Se on dokumentoimaton, muistaakseni KERNEL32.DLL:ssä. Eli GetProcAddress ja sitten kutsutaan.. ei jaksa enempää auttaa.. mutta inline-assyä joudut ehkä käyttämään.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta