Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: arvonta Vb

Sivun loppuun

(nimetön) [04.09.2002 19:04:53]

#

"Melkein kaikkea tiedän"paitsi arvontaa ja kun minä haluaisin silleen että kun textboxiin laittaa numeron esim.1-3 niin se arpoisi jonkun tosta väliltä voisko joku neuvoo kun en osaa sitä mikä ihmeen Ranomize juttuu.

Antti Laaksonen [04.09.2002 19:09:42]

#

Arvonta toimii VB:ssä näin:

Randomize Timer
x=Int(Rnd*(ylaraja-alaraja))+alaraja

Eli esimerkiksi numero väliltä 1-10 arvotaan

Randomize Timer
x=Int(Rnd*(10-1))+1

(nimetön) [04.09.2002 20:08:30]

#

Siis täh mä en tajua pitääkö tuo laittaa timeriin vai formiin?

mikko [04.09.2002 20:46:24]

#

Jahas. Jo on kumma foorumi kun kaikki peelot sattuu tänne...

Vilikki [04.09.2002 21:38:56]

#

Valitset uuden projektin, luot formiin napin(commandbutton), kohdan, johon numero syötetään(textbox) ja kohdan, jossa numero näytetään(label). Sitten kirjoittelet koodin:

Private Sub Command1_Click()
Label1.Caption = Int(Rnd * Text1.Text) + 1
End Sub

Private Sub Form_Load()
Randomize Timer
End Sub

thefox [04.09.2002 22:12:32]

#

Olet kyllä todellinen guru. Melkein kaikkea tiedät.. Perusteet taitavat kuitenkin olla hukassa -- ja pahasti.

Antti [05.09.2002 10:59:04]

#

Timeria ei tarvitse käyttää...pelkkä komento "Randomize" riittää...

(nimetön) [05.09.2002 21:04:21]

#

KIIIIIIITOOOOOOOOOOOOS PALJOOOOOOOOOOOOON!!!VILIKKI kitoos kitoos

thefox [06.09.2002 22:36:08]

#

Jos minä olisin tämän foorumin admin niin ER saisi bannia tällä punaisella sekunnilla (ottaen huomioon muutkin threadit).

Blaze [06.09.2002 22:47:48]

#

Luettuani pari muutakin threadia alan harmitella, ettei fawkz ole tämän foorumin admin.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta