Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Sessionit ei toimi

Tulilintu [04.09.2002 18:58:15]

#

Eli mulla ei toimi sessionit omalla koneella apachen kanssa ajettuna. Koodi jolla niitä yritän lisätä on :

session_start();
session_register ("hihhuli2");
$_SESSION['count']++;
echo "<br>". $_SESSION['count'];

ja siinä tulee seuraavan laisia virheilmoituksia :

Warning: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\sorsalampi\test.php:5) in c:\sorsalampi\test.php on line 7

Warning: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\sorsalampi\test.php:5) in c:\sorsalampi\test.php on line 7

Warning: open(/tmp\sess_a8dc01f413ec588f732100da494b8a2d, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in c:\sorsalampi\test.php on line 7

1
Warning: open(/tmp\sess_a8dc01f413ec588f732100da494b8a2d, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

trinit [04.09.2002 19:23:44]

#

Käytät ilmeisesti Apachea Windowsissa?

Avaapa PHP:n php.ini tiedosto tekstieditoriin ja etsi rivi "session.save_path". Oletuksena tuo muuttuja osoittaa /tmp hakemistoon joten muuta se esimerkiksi c:\php_temp nimiseksi (tai miksi haluat). Muista myös luoda tuo hakemisto. Tämän jälkeen sessioiden pitäisi toimia.

thefox [04.09.2002 22:11:40]

#

No siis tuohan valittaa vaan että headerit on jo lähetetty selaimelle. Eli _älä_ lähetä mitään tekstidataa tai siis mitään ennen tuota koodia.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta