Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: apua!

snakari [01.09.2002 14:42:36]

#

mulla on nyt semmonen virhe, että pitäis saada tiedostosta ($nimi muuttuja) kryptattu salasana, mutta se ei kuitenkaan latauksessa tunnista salasanaa, jonka käyttäjä on kirjoittanut ja se on kryptattu.
tässä koodia:

$f=@file($nimi) or die ("");
$salasana=explode("|", $f);
if ($salasana[0]==crypt($passi))

apua nopeesti!

HtH [01.09.2002 15:38:08]

#

Hmm.. ton otsikon olisi voinut muotoilla vähän asiallisemmin, joka olisi kertonut ongelmastasi enemmän, eikä koodiakaan olisi tarvinnut lainaukseen pistää, kun se on tarkoitettu vain toisten sanojen lainamiseen.

trinit [02.09.2002 15:25:53]

#

lainaus:

apua nopeesti!

Onko tuossa $nimi muuttujassa oikea tiedostonimi+pääte josta yritetään lukea? Jos tuossa $nimi tiedostossa ei ole kuin yksi rivi jossa eri tiedot on erotettu |-merkillä niin eikö se kannattaisi tehdä esim. näin:

$f = fopen($nimi, "r") or exit();
$salasana = explode("|", trim(fgets($f, 5000)));
fclose($f);

if ($salasana[0] == crypt($passi)) // Jos salasana on oikein

Laita vähän enemmän tuosta koodistasi esille niin katsotaan sitten.

thefox [02.09.2002 15:37:37]

#

Minäkin pistän nyt jonkunlaisen pätkän..:

$f = @file($nimi) or die ("");
$salasana = explode("|", $f[0]);
if (trim($salasana[0])==crypt($passi))
{ echo "joujou salasana oikein!"; }

snakari [09.09.2002 20:18:28]

#

nyt toimii, itseasiassa vika ei ollu tossa vaan olin kryptannu väärän muuttujan :D

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta