Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C++: Visual Studio tai jotain onkelma

Sivun loppuun

juhaz [27.08.2002 19:09:57]

#

Mä asensin visual studios 6.0:n tai jotain? Mukana tuli visual c++ ja visual basic + pari muuta.

Nyt joillain nettisivuilla tulee error, jossa lukee esimerkiksi "a runtime error has occured. Do you vish to debug?

Line 191
Error: 'expansionson' is undefined"

Tämä siis tuli osoitteessa www.heroes4.com

Eli osaisko joku neuvoa? Mitenkä saisi tuon "ongelman" pois?

HtH [27.08.2002 20:32:15]

#

Tuo ongelma ei johdu Visual Studiosta, vaan siitä, että sivulla on virheitä. Itse painan aina 'no' tuollaisten viestien kohdalla.

juhaz [27.08.2002 21:00:07]

#

Jaa.... no ennen nuokin sivut toimivat ilman tuota hommelia, mutta tuon vs 6:n asennuksen jälkeen niillä sivuilla alkoi tuollaisia hommeleita tulemaan.

Antti Laaksonen [27.08.2002 21:01:46]

#

Asensitko samalla uuden Internet Explorerin? Itselläni IE 6:n asennuksen jälkeen tuollaisia virheitä on esiintynyt.

juhaz [27.08.2002 21:17:12]

#

En tiedä, mutta eikös XP:n mukana tule tuo 6:nen?
Tietääkseni kuitenkin mulla oli jo jostain tuo kutonen koneella jo ennen vs:ää.

juhaz [27.08.2002 21:17:55]

#

No mä kokeilin asetuksista laittaa jonkun debug hommelin disapled tilaan (siis IE:n asetuksista)

mikko [27.08.2002 21:42:28]

#

Onpas taas PRO-ongelmia... :P

Antti [29.08.2002 09:19:50]

#

Kyseessä on Visual Studion kehitysominaisuus, jossa IE on kytketty suoraan InterDeviin. Eli kun sivulla on joku virhe (useimmiten JavaScript) kysyy järjestelmä haluatko debugata kyseistä sivua.

Ominaisuuden saa asetuksista pois päältä: IE5.5:ssä asetus on Tools->Internet Options->Advanced->Disable Script Debugging ja rasti ruutuun ja OK. Näin periaatteessa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta