Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Pikku ongelma

pistemies [27.08.2002 10:56:16]

#

Sivun tulostaminen on kyseessä. Jostakin syystä tämä koodi ei nyt toimi;

<?php
$i=0;
$i++;
$tieto="tiedot.txt";
$tfil=fopen($tieto,"r");
$selaa = fread($tfil,filesize($tieto));
$fclose($tfil);
$tulosta=explode("|",$selaa);
for ($i=0;$i<=count($tulosta[$i]);$i++;)
{ print $tulosta[$i];}
?>

Aikaisemmin tuon kaltainen koodi on toiminut, mutta nyt tuolle for-riville ilmoitetaan seuraava virheilmoitus:
Parse error: parse error, expecting `')'' in //
Missä vika? Pitäisikö tehdä jokin skripti, joka estää virheilmoituksen tulostumisen, jos skripti on muuten toimiva?

trinit [27.08.2002 15:35:31]

#

Mielestäni tuo for-silmukassa oleva

$i<=count($tulosta[$i]);

täytyy olla muodossa

$i<=count($tulosta);

pistemies [27.08.2002 17:27:47]

#

Ei auttanut asiaa. Virheilmoitus on sama.

pistemies [04.09.2002 10:01:24]

#

joopa joo;

$fclose($tfil);

Dollarin kuvake on tuossa ihan ylimääräinen...

trinit [04.09.2002 15:28:13]

#

lainaus:

$fclose($tfil);

Dollarin kuvake on tuossa ihan ylimääräinen...

Ai, niinpäs olikin - tuollaisia on välillä aika vaikea huomata. Nyt luultavasti toimii?

pistemies [04.09.2002 21:16:43]

#

Ihme kyllä, ei. Siinä oli jokin ihmeellisyys tuossa for-lauseessa, se moitti sitä alkuperäiseen malliin. Mutta homma on hoidettu. Tuo explode merkki on korvattu "\r\n" merkein. Nyt toimii pelkällä includella.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta