Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: Apua VC++:n

Sivun loppuun

Darth_Sebane [25.08.2002 11:37:28]

#

Olisi mukavaa jos joku minua kokeneempi osaisi keroa miten yksinkertainen Hello World! koodi käännetään VC++:lla TOIMIVAKSI exe-tiedostoksi?

Lauri [25.08.2002 12:12:05]

#

Mitä epä-toimivaa sinulla ilmenee ohjelmassa?

HtH [25.08.2002 13:00:02]

#

F7 eli make tekee .exe tiedoston projektin /debug hakemistoon.

Darth_Sebane [26.08.2002 19:23:33]

#

Eihän sitä pysty edes kääntämään, muistaakseni yritin sitä ensin luomalla cpp. tiedoston, kirjoitin koodin ja yritin kääntää sitä painamalla "build exe. file" nappia. Voi olla että en tehnyt sitä aivan näin mutta pitäisikö sen saada tehtyä näin helposti? Oletteko(lauri ja HtH) kokeneita Visual C++ käyttäjiä?

Vilikki [26.08.2002 22:00:08]

#

Herjasiko se mitään?

mikko [27.08.2002 21:50:00]

#

Onko se joku kokeilu/rajoitettu versio?

Darth_Sebane [28.08.2002 09:10:27]

#

Kokeiluversio, kyllä. Rajoitettu, ei.

Darth_Sebane [28.08.2002 09:11:31]

#

Vain ohjelmien levittely on kielletty.

Asko Telinen [04.09.2002 09:10:10]

#

Tee ihan tyhjä projekti (Win32 Console application, ei tiedostoja). Sitten lisäät uuden C++ lähdetiedoston ja kirjoitat siihen pääohjelman tyyliin:

#include <iostream.h>

int main(void)
{
   cout << "Hello world!!!" << endl;
  return 0;
}

Sen jälkeen käännät sen painamalla F7.
Toimii takuuvarmasti ainakin Visual C++ 6.0:lla.
(Aikaisemmista versioista ei ole tietoa).

thefox [04.09.2002 15:49:35]

#

Tämä ongelma ratkaistiin jo aiemmassa threadissä kun Darth Sebane oli jostain kumman syystä (vahinko?) postannut kaksi threadiä.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta