Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: Haaste Qbasicilla

Sivun loppuun

Grey [30.07.2002 23:26:26]

#

Tämä ei ole hetken mielijohteesta syntynyt ajatus, sillä olen tätä miettinyt jo monta kuukautta. Nimittäin sitä että kuinka monen taidot mahtaisivat riittää Qbasicilla tehtyyn INTERNETSELAIMEEN! Sellainen, joka kykenee vähintään VGA - tarkkuuteen 16 värillä. Kirjastoja käyttämällä ehkä jopa isompaankin. Ja ymmärtää HTM - kielen vähintään, sekä internetissä käytetyt kuvaformaatit. Ja mitenkähän sitten vielä Java/JavaScript - tuki?

Melkomoinen haaste, tiedän sen kyllä. Ja ainakin minulle, sekä kenties monelle muullekin melkoslailal mahdoton, mutta siinä jos joku onnistuu, lupaan ainakin itse heittäytyä sen henkilön eteen polvilleni ja kumartaa hänelle seitsemän kertaa. Niin, jos se onnistuu tässä mahdottomassa tehtävässä ja epäilenpä että mahdollisuudet kenelläkään ovat aikaslailla minimaaliset..

-Grey-

tomaattigeeni [31.07.2002 01:15:55]

#

SVGA alikirjastot ehdottomasti jos selaimen pitää osata lukea kuviakin.
Ja ne saa MBnetin tilaajanurkasta SVGAQB23.ZIP muistaakseni.

Antti Laaksonen [31.07.2002 10:42:10]

#

On tuo kyllä aika mahdoton tehtävä, varsinkin jos tekee yksin.

HtH [31.07.2002 17:54:20]

#

Joop, mut jos käyttää apuna pppconnect nimistä ohjelmaa, niin ainakin tekstipohjainen selain olisi mahdollinen...

thefox [31.07.2002 18:43:55]

#

Mahdollinen ehkä mutta niin turha että tuollaista ei kukaan varmasti edes aloita. Ja turha puhua edes 'taidoista' koska pitäisi olla itsestäänselvää että QB:llä ei ole mitään järkeä vääntää nettiselainta.

TH [31.07.2002 21:55:29]

#

Eikö Q-Basicilla ole tehty mitään nettiselainta ennen?

Grey [31.07.2002 22:29:39]

#

Kuka tahansa nörtti saa Visual Basicilla, tai C/C++ aikaan selaimen. Tämä olikin vain haaste, rajojen kokeilemista Qbasicilla. Eli kyse ei ole järjestä, joka on muuten vapauden ja kokeilemisenhalun pahin vihollinenkin :-) Siis, siis järki pois touhusta ja koodaamaan mahdottomuutta. Jos nyt kenelläkään kantti sattuu riittämään...

-Grey-

(nimetön) [01.08.2002 14:23:27]

#

Kaipa sillä jonkun LYNXin tapaisen saisi.
Tosin LYNX ei ole mikään silmiä hivelevä kokemus *aargh*.

HtH [02.08.2002 05:27:36]

#

Jotkut käyttävät Lynxia oletusselaimenaan, tosijuttu.

(nimetön) [02.08.2002 12:42:29]

#

Jaahas, no meilläpä on linuxissa vakiona netscape tai mozilla. Viime linuxissa 'sot linux 2.0' oli myös lynxi mutta enpä sitä pahemmin käyttänyt. (siis en ollöenkaan)

Vilikki [05.08.2002 22:13:42]

#

Onhan commodorellekin tehty selain. Se on jo aika suuri saavutus.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta