Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Tän keskusteluskriptin kanssa ongelmia

timo [17.02.2002 20:25:28]

#

Elikkä mä oon imuroinu tämän skriptin mutta on yksi ongelma. Kun lähetän viestin se otsikko näkyy alueessa mutta kun viestiä klikkaa siinä ei ole mitään sisältöä. Siihen viestit tiedostoon se tallentaa ihan normaalisti. Tässä on mun naytaaihe php sivusta..

<?php
if (trim($alue)=="C/C"){$alue="C/C++";}
include ("yla.php");
require("hymio.php");
$ad=file("k_alueet.dat");
$vd=file("k_viestit.dat");
for ($i=0;$i<count($vd);$i++)
	{
	if (trim($vd[$i+5])==$id)
		{
		$otsikko=$vd[$i];
		}
	}
echo "<p><b><a href='index.php'>Keskustelu</a>: <a href='k_naytaalue.php?alue=".$alue."'>".$alue."</a>: ".$otsikko."</b></p>";
echo "<table width=100% class='sisalto'>";
for ($i=0;$i<count($vd);$i++)
	{
	if (trim($vd[$i+5])==$id)
		{
		echo "<tr><td width=100% width=65%><b>".$vd[$i+2]."</b></td><td width=35%>".$vd[$i+3]."</td></tr>";
		$vd[$i+4]=strtr($vd[$i+4],'\\"','"');
		$vd[$i+4]=ereg_replace('""','"',$vd[$i+4]);

		echo "<tr><td width=100% colspan=2>".hymioconv($vd[$i+4])."</td></tr>";
		}
	}
echo "</table>";
echo "<hr><p><b>Vastaa</b></p>";
if ($k_rnimi=="")
	{
	echo "<p><form action='k_sisaan.php' method='post'>Nimi:<input type='text' name='k_rnimi' size=10> Salasana: <input type='password' name='k_rss' size='10'>&nbsp;<input type='submit' value='Kirjaudu sisään'><a href='k_rekisteroidy.php'> Rekisteröityminen</a></form>";
	}
else
	{
echo "<form action='k_lahetavastaus.php' method='post'><input type='hidden' name='alue' value='".$alue."'>";
echo "<input type='hidden' name='aihe' value='".$otsikko."'>";
echo "<input type='hidden' name='id' value='".$id."'>";
echo "<p>Vastaus:<br> <textarea name='k_vastaus' rows=6 cols=60></textarea>";
echo "<p><input type='submit' value='Lähetä vastaus'></p></form>";
	}
echo "<p><a href='k_naytaalue.php?alue=".$alue."'><-Takaisin</a></p>";
include ("ala.php");
?>

snakari [19.02.2002 19:01:44]

#

...
Vähän kaikil taitaa olla ongelmii tän kans!
En MÄÄKÄÄN saanu asennettuu tätä! ;)

Queq [20.02.2002 10:27:59]

#

Mullakin oli ongelmia, mutta ei onneksi ole enään

timo [20.02.2002 21:38:49]

#

No kiitos vastauksista ihan sairaasti. Mulla ei ole ongelmia rekistöröimisin kanssa eikä muunkaan. Vaan ton kanssa. Anttii. Herätyys. Eikö webmasterin pitäisi lukea omaa foorumiaansa?

vipemype [21.02.2002 17:56:10]

#

Mullakaan ei ole ollut ongelmia tän kanssa.

Antti Laaksonen [21.02.2002 19:06:15]

#

Pitäisi pitäisi ja niin olen tehnytkin. Mutta en todellakaan tiedä mikä tuossa voisi olla vikana. Saattaa ehkä johtua selaimesi asetuksista, muuta en keksi.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta