Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Yhteinen peli

Sivun loppuun

Jarkko [30.07.2002 11:45:34]

#

En tienny mihi laittaa tää ehotus, joten laitoin sen tänne. Eli eiks koko ohjelmointiputkan porukka vois tehä yhteisen pelin tai ohjelman vähä niinku joku yhtiö. Kaikki gurut tekis grafiikat ja vähä huonommat jotain helpompaa esim. alku, lopputekstit ja tarinan.

snakari [30.07.2002 11:49:22]

#

käy

Jarkko [30.07.2002 12:53:16]

#

Hyvä et ees jollekkii käy tai sit muut ei vaa oo huomannu tätä.

Vilikki [30.07.2002 13:23:21]

#

KOKO ohjelmointiputkan porukka? Kielestä tuskin päästäisiin sopimukseen... mutta pienemmissä ryhmissä tuo kävisi... milläpä aikoisit Jarkko ohjelmoida? QBasic?

HtH [30.07.2002 19:06:32]

#

Minä en taida liittyä...

Jarkko [31.07.2002 11:10:11]

#

Qbasicilla varmaan. Se o ainut kieli jota osaan ees jotekute. Sit osaan jonkuverran VBeet, mut ei sil oikein voi tehä pelei.C/C++ osaan just sen verra et osaan pikkase alkeita.

Vilikki [31.07.2002 14:14:01]

#

Minä voisin olla mukana, kunhan saan entiset projektit valmiiks. Ilmoittelenko sitten maililla, vai?

Vilikki [31.07.2002 14:15:50]

#

...Jos nimittäin haluat vähän pienemmällä porukalla ryhtyä työhön...

Jarkko [01.08.2002 18:02:35]

#

Joo mailil se o varmaa järkevint. Mut ei sil porukan kool oo ni välii.

Jarkko [01.08.2002 18:07:54]

#

Ainiin muute. Mun maili ei toimi eli jos Antti viittis vaihtaa sen tähän knifeman@luukku.com.

Tatu Peltola [10.08.2002 14:00:23]

#

Minäkin osaan QBasicia.
Voisin tehdä sitä peliä.
Olen tehnyt QBasicilla yksinkertaisia pelejä.

Dj Wolf [10.08.2002 20:44:55]

#

:D :D kröhöm... Niin, jos joku QB:n osaava haluaa liittyä mukaan, olen väsäämässä Kuski -peliä, jossa olisi tarkoituksena manageroida kuskeja, ostella autoja ja kilpailla muita vastaan. Siitä pitäisi loppujen lopuksi tulla hieman MHM -pelisarjan tyylinen, mutta tottakai hienompi!
Mutta itselläni saattaa jäädä kyllä koodailut vähemmälle koulun takia :/

Dj Wolf [10.08.2002 20:48:06]

#

Ai niin... Lopputekstiohjelma on jo :)
Tekee muuten tekstit PSET:illä, joten ei tule samanlaista bugia kuin pllk:n lopputekstiohjelmassa.

Vilikki [12.08.2002 21:14:09]

#

Minulla, Jarkolla ja snakerilla on jo ryhmä pystyssä. Toki ainakin minun puolesta ryhmään sopii lisää väkeä, jos joku aivan välttämättä haluaa, mutta mitä suurempi ryhmä, sitä vaikeampi sitä on hallita, joten ei mielellään.

Tatu Peltola [18.08.2002 18:26:37]

#

Millon aletaan tekemään peliä?......

Vilikki [18.08.2002 19:28:06]

#

No mailaa jarkolle ja snakarille, ja kysy niiltä tahtoisiko ne vielä yhden mukaan. Peliä ollaan jo tekemässä, pistetään ehkä sitten projekteihinkin kunhan todetaan, että ryhmä toimii, eli koodi kiertää kaikilla ryhmän jäsenillä ihan toimivasti, eikä pelin toteutuksesta tule kinaa.

Heikki [20.08.2002 20:56:01]

#

Itte osaan QB:llä tehä jonkinlaisen manageripelin. Jos mun taidot riittää johonkin porukkaan, niin mailakkaa hmantysaar@hotmail.com (tai ircissä Heikki^: @#ptp #ohjelmointiputka)

Gwaur [24.08.2002 22:56:16]

#

Minä voisin vaikkapa olla betatestaaja, olen kuulemma hyvä arvostelemaan pelejä...

Gwaur [24.08.2002 22:57:53]

#

...pelin kategorialla ei ole mitään väliä, vaikka se olisikin...eh...sellainen...

Gwaur [24.08.2002 22:59:47]

#

...kunhan vain ilmoitat(te) mistä pelin voisi ladata (siis sitten kun se ovalmis).

snakari [25.08.2002 10:25:42]

#

okei


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta