Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Kilpailija?

Sivun loppuun

TIC [16.02.2002 23:58:43]

#

Taitaa tää paikka hävitä MaxCodelle :( heh. siellä taitaa olla enemmän tekijöitä mutta ihmeen paljon oot saannut vähässä aikaa valmiiksi... Itse en osaa muutakuin yhen käskyn päästä se on se printf ja ja mutta hyvä sivu tää on...

snakari [17.02.2002 10:58:57]

#

On tää kyl uudempiki!
Miten saan phpllä semmosen, et jos $nimi on tyhjä (siis ei lue mitään), niin se kirjottaa moi!
Yrtitin tällästä, mut ei toiminu:

if ($nimi="")
{
echo "moi";
}

snakari [17.02.2002 11:28:26]

#

Tai...
Anna Antti mulle sen chatin koodi, niin voin käyttää sitä apuna!

TIC [17.02.2002 11:31:47]

#

If Nimi = "" Then
msgbox ("Moi")
End If
Heh heh tuo oli kyllä VBlle... mutta en osaa kuin sen yhen käskyn sille PHPlle...

snakari [17.02.2002 12:42:41]

#

Tota...

Qbasicillä se olis
if nimi$ = "" then print "Moi"

Antti Laaksonen [17.02.2002 12:49:09]

#

Hmm...MaxCodeen tätä sivustoa ei kyllä kannata vielä vertailla. Ihan eri luokkaa.

Tässä muuten edellinen ohjelma assemblyllä. Toimivuudesta ei tosin ole takeita:

[org 100h]
	cmp	ah, ' '
	je	oli
	mov	ah, 4Ch
	int	21h
oli:	mov	ah,0Eh
	mov	al,'M'
	int	21h
	mov	ah,0Eh
	mov	al,'o'
	int	21h
	mov	ah,0Eh
	mov	al,'i'
	int	21h
	mov	ah, 4Ch
	int	21h

snakari [17.02.2002 15:15:42]

#

Mut saisko sen phpllä?
Aika vaiva tos assemblyssä!

Niko [17.02.2002 15:46:55]

#

Tämä vois ehkä toimia :P
<?php
if { $nimi ==""
print "Moi" }
else {
print "Moi, "
print $nimi
}
?>

Niko [17.02.2002 15:52:03]

#

tämä toimii
<?php
if ( $nimi=="" )
{
print "Moi.";
}
else
{
print "Moro";
}
?>

thefox [19.02.2002 21:59:50]

#

Tässä vähän parempi assy versio (C) fawkz ;D

[org 100h]
mov si, offset nimi
mov al, [si]
cmp al, 0
jz out
mov dx, offset moi
mov ah, 09h
int 21h
out:
int 20h
moi db "moi!",13,10,"$"
nimi db 10 dup(?)

Antti Laaksonen [19.02.2002 22:12:37]

#

Jep, tuo voisi jo toimia. Tuo omani oli lähinnä vitsi.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta