Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C++: Asmia in c++

Sivun loppuun

Lauri [19.07.2002 13:48:29]

#

Eli mitenkä saatais sisällettyä asmi c++:ssaan?

Lauri [19.07.2002 13:49:52]

#

Ja mitenkä tehtäis ruudun tyhjennys

thefox [19.07.2002 15:33:58]

#

Tosta vois tehdä koodivinkin (DJGPP). Tulossa on kai... :)

Dj Wolf [19.07.2002 15:36:10]

#

Asmia C++:aan? No enpä tiedä sitä... mutta ruudun tyhjennys on aivan helppoa, jos käyttää kaksoispuskuria. Tyhjennät siis vain puskurin ja flippaat. >:( Netti meni poikki..! pitää saada uudestaan tulille :/

Lauri [19.07.2002 15:49:34]

#

No nyt kuitenkin siirryin windows ohjelmointiin.

tomaattigeeni [19.07.2002 22:58:10]

#

fawkz tietää kaiken ja sisällyttää asmin tarpeen vaatiessa vaikka leivänpaahtimeen :)

Javan muuten voi sisällyttää tarpeen vaatiessa vaikka leivänpaahtimeen, oikeesti.

thefox [20.07.2002 16:34:46]

#

Jos siirryt Windows ohjelmointiin ja työkaluna on Visual C++ niin asmia saa kätevästi tungettua:

asm
{
  mov eax, 123
}

Lauri [20.07.2002 19:42:55]

#

No kuinkas dossissa. Kääntäjänä hääri Mingw

Lauri [20.07.2002 19:43:10]

#

siis häärii

Vilikki [29.07.2002 11:22:21]

#

DJGPP:llä homma taisi onnistua näin:
_asm
{

;koodi tähän

}//Tätä taidettiin kutsua in-line assembleriksi. Älkää valittako, jos meni väärin, sillä c++:sta ja assemblerista ei ole suurempaa kokemusta.

thefox [30.07.2002 03:29:14]

#

DJGPP:n inline-asmi pitää sitten kirjoittaa at&t syntaksissa (google). En muista sisällyttiinkö sitä noin mutta suunnilleen kuitenkin.
Mingw:n inline-asmi pitää luultavasti myöskin kirjoittaa at&t syntaksiin, mutta varmaa tietoa ei ole.

ghostdog [12.08.2002 17:56:18]

#

ite sain asmin toimimaan djgpp:ssä ainakin näin:
asm ("koodia");

jpk [05.09.2002 14:51:49]

#

Älkää hyvät ihmiset käyttäkö asmia jos ei ole ihan pakko.
C:llä saa melkein yhtä tehokasta koodia ja huomattavasti helpommin. Lisäksi asm sekoittaa helposti C++-kääntäjän optimoinnit joten pari riviä asmia siellä täällä saattaa vain hidastaa ohjelmaa. Asmia kannattaa käyttää vain muutamassa erikoistapauksessa, muulloin ei.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta