Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Chmod

Velozity [07.07.2002 21:52:11]

#

Ongelma on seuraavanlainen: Siirsimme sivumme windows -pohjaiselta kehitysserveriltä daug.netin serverille ja nyt kommentointiaparaattimme ei yllätys yllätys toimikaan. Kyse on uutisten kommentoinnista, joten php luo jokaiselle uutiselle sen id:n mukaan oman tiedoston ja sitten kommentit kirjoitetaan tähän.
Ja se ongelma. Kommentteja ei sivujen siirtymisen jälkeen enää voinut kirjoittaa. :/ Pitääkö kommentit sisältävät tiedostot jotenkin chmodata tms?
Lueskelin jotain chmod -komennosta php:ssä, voiko sitä käyttää näin?

$tiedosto = fopen("$kommenttihak/$file.txt", "a+") or die("Tiedostovirhe");
flock($tiedosto,2);
chmod ("$kommenttihak/$file.txt", 0755);

$data = "$nimi|$aika|$teksti\n";
fwrite($tiedosto, $data);
fclose($tiedosto);

No joka tapauksessa, tuo ei toimi. :/

Kiitos avusta!

mikko [07.07.2002 22:17:08]

#

Onhan kaikki kunnossa daugin puolella?

Velozity [08.07.2002 06:32:03]

#

Kyllä pitäis olla. Nimittäin uutistenlisäys toimii kyllä, eli en pysty ymmärtämään, miksi kommentointi ei toimi. :/ Erona on vain se, että uutistenlisäyksessä on ainoastaan yksi tiedosto (data/uutiset.txt) johon kirjoitetaan, toisin kuin kommentoinnissa, jossa tiedosto luodaan uutisen id:n mukaan jos sitä ei ole olemassa.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta