Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: phpinfo();

Sivun loppuun

Makaveli [05.07.2002 20:56:46]

#

Miten saisin estettyä phpinfo();:n käytön palvelimellani, kuten MBnetissä? php.inin muokkauksella kenties? sade_mode on kyllä päällä, mutta ei näytä vaikuttavan asiaan mitenkään.

(nimetön) [06.07.2002 16:56:07]

#

disabled_funktions = kohtaan muutat
disabled_funktions = phpinfo

Makaveli [06.07.2002 17:05:24]

#

Kiitti, näyttää toimivan!

Makaveli [07.07.2002 21:58:43]

#

Vielä pieni ongelma aiheeseen liittyen. Eli onko mahdollista saada niin, että PHPMyAdmin-softa ei toimisi ollenkaan palvelimellani? Vai onko olemassa muitakin PHPMA tyylisiä ohjelmia joilla pystyy selaimen kautta säätämään MySQL:ää? Jotain simppeliä tyyliä, millä saisi näiden käyttö disabloitua?

(nimetön) [08.07.2002 11:24:43]

#

eipä taida olla mahdollista. mihin tarviisit?

Makaveli [08.07.2002 16:19:32]

#

No kun on pienoisia ongelmia palvelimellani. Tarjoan ilmaiseksi mySQL-tunnuksia (+kotisivu tilaa(PHP)). Tällä hetkellä jokainen jolla tunnukset, voi asentaa hakemistoonsa phpMyAdmini ja mennä sisään tunnuksillaan ja poistaa vaikka kaikki käyttäjät! Jos rajotan jokaisen oikeuksia, saavat kaikki esim. foorumia asentaessa että oikeukset ei riitä. No itellä ei ole hirveästi kokemusta mySQL:stä, joten jos joku vois auttaa niin kiitollinen olisin.

Win2000, apache-1.3.24, mysql-3.23.51, php-4.2.1.

mikko [08.07.2002 16:46:06]

#

Win2000 - palvelin :D

Makaveli [08.07.2002 16:53:09]

#

hehehe, hemmekon hauskaa..
Kiitos avusta, tämä autto paljon!

tomaattigeeni [09.07.2002 01:10:35]

#

No eipä tuo win2000 palvelin nyt mikään ihmejuttu ole. Se on tosi vakaa käyttis Mikkisoftan tekemäks (ei vedä tietenkään vertoja linuxille)

Makaveli [09.07.2002 02:06:08]

#

Jep, ihan vakaahan tämä on, ja kyllä mulla linuxi olisi joka palvelimella, jos vaan osaisin ne oikeen conffata. Kolmas palvelin pitäisi tulla ihan 2-viikon sisällä, ja siihen olis tarkotus linuxi asentaa. Mutta joo, mySQL:ssä tällä hetkellä kivat tietoturva-aukot, eikä hajuakaan miten korjaisi...

(nimetön) [09.07.2002 10:33:43]

#

Kannattaa tolla PhpmyAdminilla tehdä käyttäjät ja ottaa pois ruksit kohdista jossa saa lisätä ja pudottaa käyttäjiä...

(nimetön) [09.07.2002 10:48:49]

#

eli ota drop oikeudet pois...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta