Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: kotisivuja

Sivun loppuun

juhaz [01.07.2002 12:41:24]

#

Kertokaas immeiset omia sivujanne siis osotteita. Olisi hauska käydä kattelemassa.
No omani löytyvät osoitteesta http://koti.mbnet.fi/juha2002

Antti Laaksonen [01.07.2002 13:12:21]

#

http://koti.mbnet.fi/pllk

Veltto [01.07.2002 13:53:39]

#

no pitää kai mainostaa omia erektiohäiriö sivuja
http://www.veltto.org/

(nimetön) [01.07.2002 14:06:42]

#

"You are not authorized to view this page
You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.

--------------------------------------------------------------------------------

If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.veltto.org home page.

You can click Search to look for information on the Internet.


HTTP Error 403 - Forbidden
Internet Explorer
"

(nimetön) [01.07.2002 14:06:55]

#

You are not authorized to view this page
You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.

--------------------------------------------------------------------------------

If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.veltto.org home page.

You can click Search to look for information on the Internet.


HTTP Error 403 - Forbidden
Internet Explorer

(nimetön) [01.07.2002 14:07:21]

#

jaa! Lähetti kaksi kertaa saman viestin

(nimetön) [01.07.2002 14:07:28]

#

jaa! Lähetti kaksi kertaa saman viestin

TH [01.07.2002 14:11:56]

#

Hyvät noi Alleycat sivut, Antti. :)

Antti Laaksonen [01.07.2002 14:12:02]

#

Näköjään, mutta tuo ongelma on ihan todellinen, minäkään en päässyt sivulle.

TH [01.07.2002 14:12:43]

#

Joo, tosiaan noi Velton sivut ei taida olla oikein toimintakunnossa.

Veltto [01.07.2002 14:25:07]

#

juu ei ookkaan vielä :P

TH [01.07.2002 14:30:58]

#

Hyvään kohtaan osui tuo Antin vastaus noista Velton sivuista:

Hyvät noi Alleycat sivut, Antti. :) ---> Näköjään, mutta tuo ongelma on ihan todellinen, minäkään en päässyt sivulle.

Antti Laaksonen [01.07.2002 15:06:06]

#

Niinpä, viestit tulivat 6 s välein.

Imbator [02.07.2002 15:06:32]

#

Jos jotakin TODELLA kiinnostaa mun kotisivut niin voi mennä www.sunpoint.net/~imbator ne on kyllä RUMAT koska en osaa koodata sivuja niin ne on tehty front page expressillä. NAUTTIKAA!

Imbator [02.07.2002 15:09:38]

#

korjaan äsköisen http://www.sunpoint.net/~imbator

E.M.P [02.07.2002 15:14:57]

#

noh,xäädän tässä yhtäaikaa monta sivua, mainittakoon niistä yksi jonka rakennus on juuri jokin aika sitten aloitettu, http://www.korkki.com, sitten on sellainen sivu joka ei kestä päivän valoa jne, suunnilleen kymmenen eri sivustoa ja 9/10 niistä on omalla severillä joka on päällä noin 12:00 - 23:30, sitten on oma intranetiksi väsätty sivu joka toimii kotpuoleessa kaiken toiminnan keskipisteenä.

(nimetön) [02.07.2002 16:29:23]

#

Muuten! Mitä mieltä olette mun uusista sivuista?
Osoite uusille on http://koti.mbnet.fi/juha2002

Veltto [02.07.2002 16:35:37]

#

Voisit ainakin fontin näin aluks vaihtaa

thefox [02.07.2002 17:08:05]

#

http://reaper.letku.net/aspekt/
http://reaper.letku.net/eml/
http://reaper.letku.net/fawkz/
http://reaper.letku.net/horoware/
http://reaper.letku.net/lamevga/
http://reaper.letku.net/leim/
http://reaper.letku.net/ramboss/

Dj Wolf [02.07.2002 17:15:58]

#

Löytyy minultakin sivut, mutta ne ovat kesken.
Niiltä voit imuroida remixin Saxin biisistä Feel The Energy. Ja osoite: http://koti.mbnet.fi/~djwolf/

Dj Wolf [02.07.2002 17:45:49]

#

Prkl kun ei ole Edit -nappulaa... No kuitenkin, piti vain mainita että se originaali (huonompi) biisi oli Saxin tekemä ja tämä remixi mun tekemä. Ja millä tavalla tämä liittyi ohjelmointiputkaan? Ei mitenkään.

(nimetön) [03.07.2002 15:23:41]

#

Tässä mun tuotokset: http://koti.mbnet.fi/lari/

(nimetön) [03.07.2002 15:25:17]

#

Varmaa kaikil on melkei nykyää kotisivut

Pekka Kauppila [03.07.2002 22:16:49]

#

http://koti.mbnet.fi/lari/php/downloads.php - mielestäni nuo kaikki musiikki kappaleet eivät ole laillisia levittää noin vain

Makaveli [03.07.2002 23:33:04]

#

http://nikoita.d2g.com

Pitäis jokin erillinen sivu vääntää lähiaikoina OpenGL-väännöksille...

Markus [04.07.2002 13:35:38]

#

http://personal.inet.fi/koti/markus.ilmola

majoneesi [04.07.2002 21:36:18]

#

http://smakela.cjb.net

tomaattigeeni [08.07.2002 21:49:58]

#

täytyy kai sitä laittaa:
http://kuohulahti.ath.cx/geeni/
vieraskirja ja paljon muuta puuttuu vielä. Toiminnassa satunnaisesti (oma servu nähkääs enkä pysty vielä pitämään onlinessa 24/7)

Grey [09.07.2002 01:05:59]

#

Oman sivuni osoite on http://personal.inet.fi/peli/outworld/ ja sieltä löytyy pelejä. Kolme kappaletta. Minun tekemiäni, joskin makerilla, mutta, noh, jaah. Peli kuin peli. Ei se siitä miksikään muutu.

Ja se joka päiviä sitten kyseli TGF:n kokoversiota, voin ensinnäkin kertoa olleeni nettipimennossa, jotenka vastaan hänelle nyt. Osoitteesta http://www.clickteam.com löytyy asennuspaketti, jossa on kolmen version asennukset. Shareware, normaali ja pro. Kaksi viimeistä vaativat rekisteröimiskoodin, jota en mainitse tässä. Sen saa kysyjä itse etsiä :-)

-Grey-

Lauri [09.07.2002 21:11:49]

#

http://koti.mbnet.fi/lari/php/downloads.php

Argh!!!!! Siellä on bomfunkin biisi(lempibändi)!!!!!!!!
Elä wareta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gevil [09.07.2002 21:53:14]

#

http://www.tnts.cjb.net :)

HtH [09.07.2002 22:42:19]

#

http://hthh.cjb.net

(nimetön) [13.07.2002 03:13:44]

#

heh.... tein uudet sivut, jotka löytyy osoitteest
http://www.expage.com/juhak2002

Eix ookq mageet?

Gevil [13.07.2002 17:14:13]

#

Todellakin mageet on... :)

Lauri [13.07.2002 19:21:23]

#

Miks te käytätte noita "(c) plää plää plää" juttuja kun sen lähdekoodin voi kattoa muutenkin ja en jaksais ruveta imuroimaan 900 kilosta tiedosto gozillalla

(nimetön) [14.07.2002 22:46:31]

#

Pleasantwaren sivut löytyvät nyt osoitteesta
http://pleasantware.vauhti.net/

Vilikki [19.07.2002 15:14:49]

#

Käykääpä <a href="http://www.ylaaste.lapinlahti.fi/~kumpulainen.ville/">http://www.ylaaste.lapinlahti.fi/~kumpulainen.ville/</a>

Vilikki [19.07.2002 15:16:00]

#

No mutta??? Miksei tuo http://www.ylaaste.lapinlahti.fi/~kumpulainen.ville/ toimi?

Vilikki [19.07.2002 15:17:10]

#

Vai tuollalailla sitä sitten käytettiinkin. Luulin, että siihen piti lisätä nuo a href-jutut...

Vilikki [19.07.2002 15:52:04]

#

Kokeilkaapa muuten http://paska-ankka.cjb.net ...

(nimetön) [22.07.2002 18:19:53]

#

Jaa että kotisivuja? Onhan niitä. Mun pääsivuni on http://www.pm-netti.com

thefox [23.07.2002 19:50:32]

#

Paska-ankka on niin sanotusti aika helvetin vanha ;) Ei noita enää jaksa lukea :>

AK [23.07.2002 20:49:05]

#

Omani on osoitteessa http://koti.mbnet.fi/akoskela

Vilikki [16.08.2002 20:46:17]

#

Helsinki Media taisi puuttua nyt siihen, että mitä siellä paska-ankassa saa julkaista ja mitä ei... sivut on nykyään ihan perseestä...

Vilikki [16.08.2002 20:49:30]

#

Keskustelun ajatus on näköjään alussa ollut omien sivujen kertominen. No, oma on http://www.ylaaste.lapinlahti.fi/~kumpulainen.ville

Tatu Peltola [23.08.2002 16:30:28]

#

Osoitteessa http://www.phnet.fi/public/peltola/tatu .

KimmoKM [25.09.2002 13:58:49]

#

personalinet.fi/perhe/merikivi
Omat kotisivuni löytyy siitä Kimmo linkistä mutta siellä on vain kaksi ohjelmaa.

tuobbi-89 [25.09.2002 16:23:22]

#

minulla on sivut os. http://www.sunpoint.net/~tuubiweb

Lare [25.09.2002 17:22:00]

#

lainaus:

personalinet.fi/perhe/merikivi
Omat kotisivuni löytyy siitä Kimmo linkistä mutta siellä on vain kaksi ohjelmaa.

jos viitsisit laittaa sen linkki muotoon!

mikko [25.09.2002 17:51:18]

#

Noi teidän kotisivut (en yleistä) puhuu kyllä puolestaan.

Gevil [25.09.2002 18:06:41]

#

Sulla on varmaan mikkot antaa vertailukohteena oman sivusi URL?

mikko [25.09.2002 18:10:17]

#

lainaus:

Sulla on varmaan mikkot antaa vertailukohteena oman sivusi URL?

No en mä tuota ihan suoranaiseksi loukkaukseksi tarkoittanut. Mutta kai tajuat...

Gevil [25.09.2002 18:45:57]

#

Joo, mut onko sulla omia sivuja? :) pistähä urli

pushpabon [25.09.2002 18:53:05]

#

mun on, lol, hehh :)
www.sentenced.org
www.cobhc.com
www.kahvimaa.com

Gevil [25.09.2002 18:56:24]

#

Skröhöms. Ta-hi.. :) kahvimaa.com :) pushpabon ei helvetti mä en kestä sua :) kokoajan heittää ihme läppää kahvista vaa :D

snakari [25.09.2002 19:40:56]

#

http://snakari.cjb.net
http://skedemanageri.cjb.net

Gevil [25.09.2002 20:21:22]

#

Ei taida skedemanageri-sivut olla ihan valmiit vielä..

Vilikki [26.09.2002 15:05:55]

#

Ei olekaan... kuten ei myöskään itse peli...

Gevil [26.09.2002 15:09:56]

#

Missäs vaiheessa peli on? Alpha-asteella? Beta?

pushpabon [26.09.2002 15:51:58]

#

version yks piste kahvi...
se on sitä katos ku on puutteessa siis kahvin puutteessa...

juhaz [26.09.2002 16:37:14]

#

Tein uudet sivut jonkun muun tyypin tekemien sivujen pohjalta.

eli http://juhaz.cjb.net

Gevil [26.09.2002 18:29:43]

#

pushpabon: lol :D
juhaz: mitä helvettiä teit sivut muun tekemien sivujen pohjalta?? Onhan sulla lupa sen koodin käyttöön sivupohjan tehneeltä henkilöltä? Muuten taitaa kyseessä olla jonkin sortin rikos, luulen.. tekijänoikeusrikos.. tjsp

juhaz [26.09.2002 18:50:16]

#

Gevil, no ymmärsin, että tuolta paikasta saa käydä hakemassa sivupohjia käyttöön kunhan mainitsee tekijän.

Itselläni lukee heti etusivulla "Template by:
Best-Templates"

Best-Templates porukka siis teki ton sivun.

juhaz [26.09.2002 18:51:26]

#

Tuolla Best-Templates sivuilla myös on hel*etisti muitakin sivupohjia (templates) ja osa on maksullisia, mutta osa ilmaisiaja ihan taatusti annettu lupa käyttää sillä niitä voi kopsata zip paketeissa.

Lare [26.09.2002 19:07:28]

#

Jos vain noudattaa käyttö ehtoja, on laillista tehdä näin

juhaz [26.09.2002 19:52:15]

#

No eipä siellä mitään käyttöehdoista puhuta, mutta epäilen, että pitää pitää tuo teksti "Template by: Best-Templates"

mikko [26.09.2002 19:54:25]

#

Mutta mitä järkee käyttää tommosta kehyshärveliä?

juhaz [26.09.2002 21:18:17]

#

Mikkot, mullekko sanoit? No johan on!
Ensin valitettiin, kun käytin frameja ja nyt valitetaan, kun käytän kehyksiä, kun niitä ehdoteltiin framejen tilalle!

mikko [26.09.2002 21:25:00]

#

lainaus:

Mikkot, mullekko sanoit?

Näin tein.

lainaus:

Ensin valitettiin, kun käytin frameja ja nyt valitetaan, kun käytän kehyksiä, kun niitä ehdoteltiin framejen tilalle!

Taitavat olla aikapitkälti sama asia.

mikko [26.09.2002 21:25:06]

#

lainaus:

Mikkot, mullekko sanoit?

Näin tein.

lainaus:

Ensin valitettiin, kun käytin frameja ja nyt valitetaan, kun käytän kehyksiä, kun niitä ehdoteltiin framejen tilalle!

Taitavat olla aikapitkälti sama asia.

mikko [26.09.2002 21:25:56]

#

Jees. vastaus.php heitti ekalla kerralla neli-nolla-nelosen, joten onnistuin näemmä sähläämään tuplana. Pahoittelen.

Gevil [26.09.2002 22:56:05]

#

Itse pidän tableja parempina.. makuasia.. mut se on lähinnä et miten framejaki käyttää.. jos niitä osaa käyttää ilman että ne on sellasia häiritseviä ja ne istuu sivuun niin mikä ettei.

juhaz [27.09.2002 07:48:09]

#

Hups.... heh... kehyksiä! Siis tableja siinä kyllä käytetään. Parilla sivulla on sillaiset Frameissa normaalisti olevat "hissit"

Gevil [27.09.2002 18:08:04]

#

Ne framejen hissit(=scrollbar?) on kyllä ihan sanonko mistä.. varsinkin jos ne on jätetty tollasiks perusharmaiksi..

HtH [27.09.2002 23:23:02]

#

http://furyproductions.cjb.net on pelilatoni sivut.
http://hthh.cjb.net sisältää muuta bullshittiä.

Gevil [27.09.2002 23:28:39]

#

lainaus:

http://furyproductions.cjb.net on pelilatoni sivut.
http://hthh.cjb.net sisältää muuta bullshittiä.

röökimato :D .. ihan siistit sivut furylla.. lol: http://koti.mbnet.fi/haraa/kel/ :DDD

Dj Wolf [30.09.2002 18:25:08]

#

http://zombiproductions.cjb.net on minun, Heikin ja Kossun ylläpitämä pelitalo.
Vieraskirjaan kirjoittelu olisi suotavaa, ellei jopa toivottavaa :)

samuli [12.10.2002 22:53:20]

#

www.f1paratiisi.cjb.net

Tumpi [15.10.2002 20:08:02]

#

http://www.tumpi.cjb.net

Tatu Peltola [21.10.2002 13:08:10]

#

http://koti.mbnet.fi/tatu/

karvanaama [21.10.2002 14:33:36]

#

http://www.karvanaamat.com

Gevil [21.10.2002 18:30:12]

#

Tatu Peltola, sivusi ulkoasussa parantamisen varaa, mutta ymmärsin tähän syyn kun huomasin että olet nuorehko vielä. Muuten miksi ilmoitat osoitteesi sivullas?

Karvanaama, sivus kyllä meni 'ignoreen' mulla nyt. Avaan linkin ja huomaan että se avautuu koko ruutuun, jota vastustan yli kaiken. Kaikki sivut jotka avautuvat kokoruudun alueelle saavat minussa aikaan alt+F4 näppäinyhdistelmän painamisen. Karvanaama, hyvä mies, pistä sivus ikkunaan. Toinen suoraansanoen paska homma siinä on kun ei pääse takaspäin. Kun siis avasin tosta linkistä sivun, en päässyt backilla, enkä backspacella takas ohjelmointiputkaan.. piti avata kokonaan uudestaan exploreri ja tulla ohjelmointiputkaan. Ei hyvä. Sivuun en siis enempää tutustunut, johtuen alt+f4-refleksistä.

mikko [21.10.2002 19:30:06]

#

lainaus:

Muuten miksi ilmoitat osoitteesi sivullas?

Ei siinä mitään, mutta tuo asperger-juttu.. Ei sitä ihan kaikkea kannattaisin intternetissä itsestään kertoa.

karvanaama [21.10.2002 23:50:26]

#

Gevil: Ainakii hankaloittaa koodinnussimista hienokseltaan ;) Voinhan mää sun mieliks sen kyllä muuttaa modeless-ikkunaankii jos se elämää helpottaa :b

Gevil [22.10.2002 00:05:34]

#

Siis jos muuttaa ikkunaan niin hankaloittaa, sitäkö tarkoitat? Mitä sä oot sille menny tekee ku se ei päästä backilla takaisin :)

karvanaama [22.10.2002 00:44:22]

#

Gevil: eiku siinon sellai rakenne et index o lataajasivu joka tappaa ittesä ku saa ton framesivun selaimeen fullscreenina jollon mm. history katkee.. Ja tarkotuksena on et sinne mun rakentamien systeemien ritsaaminen ois satunnaiselta kävijältä sevverta hankalaa et jättäis sivuston koodit rauhaan.. emmää viitti niit palotella ja kryptata tai piilottaa .htaccessilla suojattuihin hakemistoihinkaan... Mut mää kirjotan lähimmässä tulevaisuudessa sinne sevverta koodia et sieltä pääsee niinpitkälle takas mistä klikkaskii linkkiä lauman saitille... :)

karvanaama [22.10.2002 10:01:13]

#

Gevil: dodii.. lauman saitti aukee edelleen fullscreeniin, siellon muuten sulki-nappi oikeessa yläkulmassa, et kai vaan paniikiltas huomannu, ei tartte alt+F4:ia ;) ja referrer säilyy taustalla... Mää tota kerran puolihuolimattomasti mietinkii mut sillon se jäi siihen, tulipahan ny tehtyä tuokin ;)

thefox [22.10.2002 12:51:37]

#

Minä en tajua niitä jotka haluavat piilottaa sivun lähdekoodit. Ketä nyt jonkun toisen HTML-koodit kiinnostaa :)
Ja JavaScriptitkin on useimmilla sivuilla revitty jostain muualta jo ennestään :) Ei sillä että sitä pitäisi käyttää.

karvanaama [22.10.2002 13:13:53]

#

fawkz: kyl sillä alkaa olla siinä vaiheessa merkitystä ku o kirjottanu tunti/päivätolkulla koodia (siis ei hötömölöä), jonkalaisesta maalimalla pyydetään riihikuivaa rahaa...

Veltto [22.10.2002 13:18:43]

#

mä en tajua lähdekoodien piilottajia...
saahan ne joka tapauksessa selville jos osaa asiansa, turha niitä on piilotella, koska mitään takuuvarmaa konstia niiden piilottamiseen ei yksinkertaisesti ole.

Gevil [22.10.2002 14:17:21]

#

Huomasin X:n mut käytän alt+f4.. en luota omatekemiin x-nappeihin.. yleensä aukeee popuppeja sun muita.. ja alt+f4 saa ne nopeiten kanssa kiinni.. Joo no mä en kyllä siltikään pidä fullscreen nettisaiteista.. niistä on huonoja kokemuksia ja ne ahistaa kun ei näy esim tota alapalkkia (..unohti nimen :)

TeeVee [22.10.2002 15:16:54]

#

koti.mbnet.fi/teevati Teevati designiä, joka on huonoa :)

Gevil [22.10.2002 16:40:15]

#

Teevati, ehkä lisää referenssejä voisi pistää sivuille.

Gevil [22.10.2002 16:42:31]

#

Ehdotan muuten tämän aiheen vapaaehtoista lukitsemista, eli siis ei enää tänne kirjoiteltaisi turhaan. Miksikö? Onhan meillä profiili nyt joka korvaa mielestäni tän threadin, mutta enpä mä rupee esteleekään jos välttämättä pakko ilmoittaa sivut myös täällä. Kiitos, ei muuta.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta