Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: kun en tiedä

Sivun loppuun

(nimetön) [28.06.2002 11:11:30]

#

Miten saa silleen että vaikka tasohyppely pelissä jos päähenkilö koskettaa vaikka aarretta niin se saa sen?

Antti Laaksonen [28.06.2002 11:18:50]

#

Jälleen riippuu paljon käytettävästä kielestä, mutta Visual Basicilla se hoituisi vaikkapa näin:

If hahmo.left<aarre.left+aarre.width and hahmo.left+hahmo.width<aarre.left and hahmo.top<aarre.top+aarre.height and hahmo.top+hahmo.width>aarre.top then
  aarre.visible=false
  msgbox "sait aarteen"
end if

(nimetön) [29.06.2002 19:23:59]

#

Ja taas sitten miten jos osuu viholliseen

JJP [29.06.2002 22:52:31]

#

heh senkin äpyli

JJP [29.06.2002 22:52:45]

#

Sori ei ollut tarkoitus

Antti Laaksonen [30.06.2002 02:07:53]

#

Eiköhän se tuolla samalla koodilla mene. Vaihda vain sanan aarre tilalle vihollinen ja muuta msgboxin tekstiä.

JJP [30.06.2002 07:19:03]

#

Antti mitäh prkl'ttä , Montaako ohjlm kieltä osaat ? itse osaan vaan QB'ta , vähän VB'tä ja ihan vähän C... =) peukele

Antti Laaksonen [30.06.2002 12:06:27]

#

Hyvin QB, VB ja PHP. Ja myös vähän ASM, C, Pascal.

(nimetön) [30.06.2002 17:07:33]

#

Antti laitetaanko se koodi sellasenaan vai laitetaanko se esim.?
Private sub Form_Load()
Ja sitten se koodi
End Sub

TuLe [30.06.2002 22:45:16]

#

ER, osta joku VB-kirja ja opettele siitä. Kun et näköjään osaa edes alkeita, turha yrittää netistä löytämillään ohjeilla mitään peliä alkaa tekemään. Lainaa kirjastosta Visual Basic 6 Ohjelmoijan käsikirja tai osta se.

mikko [30.06.2002 23:06:44]

#

Ja jos ei oisit irc-kanavalla tai jossain muualla epävirallisemmassa ympäristössä kysynyt niin oisin ehdottanut myös warettamista ;) hyi minua...

mikko [30.06.2002 23:07:39]

#

Kiva kun on tottunut jotain PHPBB:tä käyttämään niin ei tule katseltua noita viestejä ennakkoon typojen varalta.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta