Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Forum scripti

Sivun loppuun

petterim [05.02.2002 21:37:21]

#

Tarvitsisin sivuilleni forumin mutta minulla on onglema, en osaa asentaa sitä. Siksi kysynkin että voisiko joku lähettää minulle valmiin forumin?

Antti Laaksonen [05.02.2002 22:04:55]

#

Tämä Ohjelmointiputkan foorumi on saatavilla, jos kelpaa.
Voit ladata sen osoitteesta:

https://www.ohjelmointiputka.net/tiedostot/foorum.zip

Foorumi on ilmainen ja koodi muokattavissa - ainoa ehto on se, että laitat sivullesi linkin Ohjelmointiputkaan.

petterim [05.02.2002 22:14:47]

#

Joo mielelläni laitan linkin tänne kiitos tosi paljon

petterim [05.02.2002 22:52:08]

#

Latasin sen ja menin ohjeisiin ja sieltä Apachen asennus mutta tuli semmoinen teksti että oikeutesi eivät riitä tämän sivun katseluun, miten saan ne ohjeet?

Antti Laaksonen [05.02.2002 23:19:56]

#

Siis eikö Apachen asennusopas toiminut? No sepä on kummallista, en kyllä tiedä mistä vika voisi johtua. Yritä uudestaan, jos se vaikka oli joku tilapäinen häiriö.

Lantis [06.02.2002 07:34:11]

#

Sinun pitää asentaa myös PHP apacheen.

Queq [07.02.2002 20:21:48]

#

Arvostelkaas mun versioni ohjelmointi putkan muunnos versiosta (ei vielä valmis!)
http://koti.mbnet.fi/citynet/keskustelu/

Niko [07.02.2002 20:41:34]

#

Ilmoittaa tällein rekisteröinnissä
Warning: fopen("Niko.kes.dat","w") - Permission denied in /mbnet/c/citynet/keskustelu/_rekisteroidy_1.php on line 18

Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in /mbnet/c/citynet/keskustelu/_rekisteroidy_1.php on line 19

Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in /mbnet/c/citynet/keskustelu/_rekisteroidy_1.php on line 20

Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in /mbnet/c/citynet/keskustelu/_rekisteroidy_1.php on line 21

Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in /mbnet/c/citynet/keskustelu/_rekisteroidy_1.php on line 22

Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in /mbnet/c/citynet/keskustelu/_rekisteroidy_1.php on line 23
Rekisteröityminen onnistui!

Paina tästä päästäksesi aloitussivulle. Voit rekisteröityä heti uudella tunnuksellasi.

Queq [07.02.2002 20:46:19]

#

Toimiiko nyt?
Oli chmoddaukset pielessä :D

Antti Laaksonen [07.02.2002 21:03:25]

#

No nyt toimii. Ihan hienolta näyttää keskustelu, ottaen huomioon, että se on tehty tämän pohjalta.

Käyttäjälistaa ei kuitenkaan vielä näy (saattaa tulla ongelmia toteutuksessa, kun jokainen käyttäjä on oma tiedostonsa).

Queq [07.02.2002 21:09:09]

#

Vielä on tulossa varmaan oma profiilikin...tuossa käyttäjälistassa hommelissa pistän varmaan kaikki käyttäjät samaan tiedostoon tai jotain...

Queq [07.02.2002 21:13:22]

#

Miten muuten uuden aiheen nimeen saa näkymään?
$otsikko? silloin se ei vain jostain syystä näy.. :(

Queq [08.02.2002 15:00:36]

#

Saisen sittenkin toimimaan.. koodia piti vain muuttaa aika reilusti :D

Queq [08.02.2002 19:30:27]

#

Vielä on muutamia kysymyksiä.
Eli käyttäjälista tulee php dir:n avulla, mutta miten kaikki käyttäjät voidaan tallettaa uuteen hakemistoon (esim. tunnukset/mina.dat)?

Jos voisit pistää k_rekisteroidy1.php:n koodin jolla se toimii. Itselleni tulee aina parse error. Jos et tiedä miten se tapahtuu... niin tarvitsee varmaan mennä kysymään toisesta foorumista

Antti Laaksonen [08.02.2002 21:01:41]

#

No näin sen pitäisi toimia, kunhan on olemassa tunnukset-alihakemisto, ja sillä on 777-käyttöoikeudet.

<?php
if (file_exists("tunnukset/".$k_unimi.".dat"))
	{
	echo "Käyttäjänimi on jo käytössä!";
	}
else
	{
	if ($k_uss<>$k_ussu)
		{
		echo "Salasanat poikkeavat toisistaan!";
		}
	else
		{
		$d=fopen("tunnukset/".$k_unimi.".dat","w");
		fputs($d,md5($k_uss).chr(13).chr(10));
		fputs($d,$k_uemail);
		fclose($d);
		echo "Rekisteröityminen onnistui!<br><br>";
		echo "Paina <a href='index.php'>tästä</a> päästäksesi aloitussivulle. Voit rekisteröityä heti uudella tunnuksellasi.";
		}
	}
?>

Queq [09.02.2002 15:25:40]

#

Vielä yksi kysymys... elikkä miksi login ei onnistu?
Johtuuko se kekseistä (cookies)?

sisaan.php:

<?php
if (file_exists("tunnukset/".$k_unimi.".dat"))
	{
	$d=file("tunnukset/".$k_unimi.".dat");
	if (trim($d[0])==md5($k_rss))
		{
		setcookie ("k_rnimi",$k_rnimi,time()+1000000);
		setcookie ("k_remail",trim($d[1]),time()+1000000);
		include("index.php");
		}
	else
		{
		echo "Salasana on väärin!";
		}
	}
else
	{
	echo "Käyttäjää ei löydy!";
	}
?>

Antti Laaksonen [09.02.2002 20:11:21]

#

Kyllä sen pitäisi noin toimia. Jos sinulla on vanhoja käyttäjätunnuksia, ne pitää uusia, koska vanhojen muoto oli .kes.dat. Tai sitten muokata skriptiä.

Queq [10.02.2002 07:57:35]

#

Tein testin ja rekisteröidyin testi nimellä, ja siitä tuli testi.dat (tunnus kansioon), mutta kun yritin login, se valitti että tunnusta ei ole olemassa, eli silloin se hakee väärästä paikasta.

Queq [10.02.2002 11:57:32]

#

No niin.. sain korjattua, mutta aika purkka virityksellä.
Enään puuttuu admin ja profiili.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta