Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Putka Games

Sivun loppuun

(nimetön) [25.06.2002 09:45:22]

#

Niinokno täällä vielä kiinnostuneita ihmisiä taimuaita hyyppiä joita kutkuttaisi Ajatus PutkaGAmes pelitalon perustuksista?

voitas alkaa tekemään jotain projektia,ensin joku pieni peli vaikka

(nimetön) [25.06.2002 09:45:58]

#

ohhoh tulipas vahinkossa väärä alue..... pystyykö siirtämään

(nimetön) [26.06.2002 16:19:31]

#

Niin tuota... ainahan se pelien tekeminen on kiinnostanut, ikävä vaan etten ole vielä oppinut sitä, joten tuskinpa minusta mitään apua saisi.

(nimetön) [29.06.2002 13:39:38]

#

Mua vois jonkun verran kiinnostaa jos tulis enemmän ihmisiä mukaan

JJP [29.06.2002 15:56:41]

#

Ihan hyvä idea kun tuli vähän mietittyä :)... mutta itse en voi tulla mukaan :(

Dj Wolf [30.06.2002 15:27:47]

#

Olen mukana, jos jotain tehdään... Eikös tänne voisi sitten tehdä uuden alueen, PutkaGamesin? Ja kieleksi mieluiten QB.

(nimetön) [30.06.2002 16:28:35]

#

Miksi kaikki haluaa QB:tä? helppoahan se varmaan on, mutta jos kunnon pelejä haluaa tehdä niin eikös c, tai joku vastaava nopea kieli olisi parempi?

(nimetön) [30.06.2002 17:49:37]

#

kyllä perustetaan putka Games, mutta kieli pitäisi sopia .. onko tietoa kuinkahyvin eri kieliä esim QB jamuut voi käyttää keske nään ? jos tehtäis osa pelistä eri kielellä jne

mikko [30.06.2002 18:00:02]

#

Osat pelistä eri kielillä? Jos kyseessä on joku pikkupeli niin en usko että on siihen tarvittavan ajattelun vaivan arvoista, vai?

Dj Wolf [01.07.2002 19:43:01]

#

Hmm... siis OSA peleistä eikä OSAT peleistä... Saattaisi tulla yhteensopivuusongelmia jos C:llä ja QB:lla tehdyt koodit pistettäisiin yhteen :)
Muuten, joku tekoälyprojekti voisi olla aluksi aika hyvä, ja onnistuu QB:llä hyvin.

(nimetön) [02.07.2002 00:34:41]

#

niin mikkot ja dj wolf oolette oikeassa ehkä se on hyvä etät eri kieliä mutta 1 PER / Projekti vai?

onko täällä putkassa ketään halukasta projekti manageriksi (vai tehdäänkö ensin projekti manageri peli joka toimii putka games projekti managerina, heh heh ! !! !). oliskohan antti laaksosella aikaa

Dj Wolf [02.07.2002 12:48:45]

#

*Edit tohon mun ed. viestiin: "OSA peleistä eikä OSAT peleistä", piti lukea näin: "OSA peleistä eikä OSAT pelistä"*

Eli tosiaan 1 kieli per projekti :)
Mutta eka pitäisi saada Antti Laaksonen yhteistyöhön...

tomaattigeeni [02.07.2002 15:42:36]

#

QB projektissa voin ehkä olla mukana, mutta muita kieliä en vielä osaa riittävästi.

Antti Laaksonen [02.07.2002 16:46:39]

#

Voisihan tuommoinen huumorimielinen qb-pelejä vääntävä Putka-Games olla hyvä idea, mutta ainakin itselläni on moiseen aikaa vasta syksyllä, sillä tällä hetkellä ovat muut projektit melko kesken.

(nimetön) [02.07.2002 20:26:44]

#

Mäki voisin tulla mukaa mut ei tol q-basicil ihan kunnon pelejä voi tehä

darkbasicillä ois helppo tehä mut en osaa sit vielä

snakari [04.07.2002 17:39:05]

#

qbllä voi tehä ihan kunnon pelejä jos vaan haluu. määkin oon projekstissa jos kieli on qb

Dj Wolf [04.07.2002 22:06:09]

#

Niin, mitä tässä vielä aikaillaan projekti pystyyn, ja vähän äkkiä!

majoneesi [04.07.2002 22:12:09]

#

minäki voisin olla mukana QB projektisa.

(nimetön) [04.07.2002 22:45:10]

#

JEP ELI MIKÄ OLISI ENSIMMÄINEN PUTKA GAMES PELI PROJEKTI

MINÄ EHDOTAN SEURAAVAN LAISTA:

2 D peli QBASICILLA miukaillen toista keskustelu Threadia kalastuksesta .....

sivuttain pelissä ylä laidassa on veden pinta kuvio

lähes koko ruutu sinistä (ELI vettä)

ylhäällä onki ja onkija mies ja onki laituri ja

pelaaja voi painaa ylös tai alas niin onken koukku liikkuu onken päästä ylös alas vedessä

vedessä kulkee kaloja, eri värisiä sini puna vihreitä ja muita riemukkaan kirjavia

kun kalan suu osuu koukkuun niin kala jää siihen kiinni

jos pelaaja nostaa tarpeeksi nopeasti koukun kun kala on kiinni (MUTTA EI LIIAN NOPEASTI) niin pelaaja saa kalan ylös
pelaajanpitää sitten vielä painaa jotain että pomii kalan pois koukusta

TÄSSÄ SIIS ALUSTAVA SUNNITELMA

pitää vielä keksiä mihin peli loppuu , tarviitseeko pelaaja jotain "eläimiä" joita on esim. 3 kpl jne

kertokaapa lisä ideoitanne

majoneesi [05.07.2002 09:30:13]

#

no voisko siinä olla joku kauppa mistä vois ostaa tavaroita, esim parempia onkeja, koukkuja, matoja tai muita tavaroita?

ja sitte siinä vois olla semmonen hi-score lista.

lisää ideoita.....

(nimetön) [05.07.2002 17:59:54]

#

ja tietysti piipperin äänet ei mitää soundblastereita
ja joku alkudemo pelin alkuun

Dj Wolf [06.07.2002 18:50:55]

#

Piipperin äänet: Ei
Loput: Eiköhän aloiteta!

snakari [06.07.2002 22:02:41]

#

ja toinen projekstihan vois olla 2D skeittauspeli?

mikko [06.07.2002 22:11:58]

#

Skeittauspeli? Skeittaus-simulaattori?

tomaattigeeni [08.07.2002 21:30:36]

#

oon tehny 2-d skeittauspelin qb:llä kerran, harmi ettei enään oo olemassa koska siitä ois saanu ihan toimivan alun.

Kertokaa jos jotku on innostunu 2D rullalautailupelistä niin voin tehä alun ja muut saa jatkaa!

tomaattigeeni [08.07.2002 21:32:15]

#

Ja vielä: EI piipperiääniä. Ite oon repiny ne johot irti emosta ku kävi rasittamaan se. Tosin silläkin saa hyvää jälkeä, mutta tosi työlästä ja SB äänet kuitenki saa QB-lle melko helposti.

(nimetön) [09.07.2002 09:40:34]

#

ääniä voi viristellä jälkeennkin päin ! ja ehdotan etnä skeittailu peli tehdään onkemis pelin jälkeeen vaan ei yhtä aikaa. majoneesin ideat kaupasta ymoli hyvät

teiksikö joku onkemis pelille pohjan

Dj Wolf [09.07.2002 17:56:31]

#

Mulla olisi tositosi pieni skeittaavan ukon kuva tallennettuna koneella...piirretty Qb:llä :)

vaar [09.07.2002 17:58:32]

#

Skede peliin kannattaa pistää hyvät äänet. Ne tuo mukavasti tunnelmaa. Jos teette pelin, niin tehkää siitä edes puoli realistinen eli ei mitään esineiden väistelyä laudalla vaan kunnon skedetemppuja 2D:nä.

Lauri [09.07.2002 21:40:27]

#

Joo, mä voin näyttää mallia skedetempuissa. Kertokaa vaan, missä on putka gamesin päämaja, niin laittakaa niitä valkosia johtoja muhun ja mä teen temppuja?

Gevil [09.07.2002 21:51:22]

#

Dj wolf esitti tekoäly projektia threadin alkupuoliskolla.Munki mielestä se ois iha hyvä idea.. tekoäly on kiehtonu pitkään ja oon itekin jotai väsänny. Mut en kyllä ajatellu osallistua itse projektiin. Sillä vaan et se ois ainaki mun mielestä kiehtovaa seurattavaa. Mutta päättäkee työ :)

tomaattigeeni [09.07.2002 21:53:05]

#

Kuvat skeittipeliin ajattelin PixelPlus:lla täydellinen piirros-ohjelma screen 13 graffalla eli grafiikkatilassa. Svga-graffoja voin ehkä testata mutta niillä toteutus hankalaa.
PixelPlusin saa trinit:n aikoinaan ylläpitämältä QB-Area sivulta http://qbarea.cjb.net

tomaattigeeni [09.07.2002 21:53:47]

#

Eli alotan ton skeittipelin pohjan toteutuksen ensyönä.

(nimetön) [09.07.2002 22:05:57]

#

ENtäs se onkemis peli ????? aattelin et olis se ollu parempi eka tehä. mutjos ei ketään halua niin sit skede mies

tomaattigeeni [09.07.2002 22:07:14]

#

jep voidaanhan seki onkipelikin tehdä, jos joku vaan alottaa sen.

(nimetön) [10.07.2002 00:08:59]

#

minullaonngämä Quu Bee taidotvähän ""Hakusessa"" eiole tullut aikoja kirjoiteltua jotenka Voisiko JOku muu tehdä pohjaA? vai olisikohan Eri kieli

Lauri [10.07.2002 12:03:12]

#

Tehkää mielummin kalastus peli...
Ette te ikinä THPS:ssän tasolle pääse

(nimetön) [11.07.2002 15:36:57]

#

ANTTI, huomasine ttä teidän "Analgames" On tehnyt PILKKI SIMULAATTORI pelin .... sehän on melkein kuin putkagamessin ensi projekti ? voidiko harkita ettäsen pohjalta kehittäisi

mikko [11.07.2002 15:44:25]

#

No parempi tuokin on kun sun tuotokset. Että äläs arvostele... Vai oliko tuo typo ?-)

vipemype [11.07.2002 16:06:38]

#

Osmo sä voit kirjottaa ihan normaalistikki. Tuota kirjotusta ei jaksa pitemmän päälle lukea.

Antti Laaksonen [11.07.2002 16:31:59]

#

Osmon viestit on selvästikin tahallaan väärin kirjoitettuja, josta voidaan päätellä, että Osmo(kin) on jonkinlainen pilatyyppi. En nyt jaksa IP-logeista tutkia, mutta en usko, että Osmo esiintyisi millään muulla tunnuksella keskustelualueella.

(nimetön) [11.07.2002 21:08:17]

#

??? toi anol games oli väärin kirjoitettu vahingossa sorry

(nimetön) [11.07.2002 21:13:44]

#

ja välillä tulleepi kirjoiteltua vähän pielisiin kuin iltaisin tulee "vähän otettua"sitä neuvoa-antavaa... ja tämäsinun baord systeemissä ei voi käydä myöhemmin korjaamassa enää tekstejä

mikko [11.07.2002 21:14:23]

#

heh

vipemype [11.07.2002 21:29:19]

#

Osmo, voithan tarkistaa viestin ennen kuin painat lähetä nappia.

(nimetön) [12.07.2002 11:09:38]

#

vipemmype ; heh arvaapa, huomaakos niitä virheitä yhtään paremmin jos on otettu :--) ei niitä huomaa,vasta myöhemmin sit seur.päivänä tmss

Antti Laaksonen [12.07.2002 17:22:52]

#

Kirjoita viestit vaikka ensin Wordilla ja tarkista oikoluvulla jos todellakin olet oikea tyyppi..:)

vipemype [13.07.2002 04:53:16]

#

Osmo etkai sää nyt ihan jokapäivä juo? :P

(nimetön) [13.07.2002 11:56:18]

#

en käytä wordia
ja en ihanjoka päivä mutta melkein ! se on rentoo ku auttaa koodailuissa

vaar [14.07.2002 01:08:47]

#

Osmo on varmaan iltalukemiseksi selaillut aapista. Kirjoitustaso on kohonnut hieman. Hyvä Osmo. Saat kymmenen pistettä ja papukaija merkin. Ainut tie on ylöspäin.

-vaar

(nimetön) [14.07.2002 15:30:38]

#

he hehe
enemmänpä vaikuttaapi kai seettä onko mihin aikaan rusttailut tänne

HtH [14.07.2002 19:37:42]

#

11:58 ei taida olla mikään outo aika? Onhan jo suurin osa ihmisistä hereillä tuohon aikaan. Antti voisi muuten väsätä jonkinlaisen spellcheckingin tänne?

Antti Laaksonen [15.07.2002 11:37:38]

#

Ei ehkä kuitenkaan :) Siinä olisi työtä useammaksikin vuodeksi, jos rupeaisi sanoja yksi kerrallaan kirjoittamaan... Ja siltikin voisi tulla erehdyksiä esim. koodinpätkien kanssa. Varsinkaan kun systeemille olisi tarvetta vain yhdellä henkilöllä...

(nimetön) [15.07.2002 12:28:42]

#

koettakee ny kestää

(nimetön) [15.07.2002 12:28:52]

#

sano savolainen

HtH [15.07.2002 13:24:41]

#

No aattelin lähinnä sitä spellcheckingia jostain valmiista sanakannasta... Mutta tuonne statistiikkaan voisi tehdä vielä toplistan "Viesti, johon eniten vastauksia"

HtH [15.07.2002 13:25:00]

#

meinaan, tämä keskustelu olisi aika kärjessä

snakari [15.07.2002 20:59:28]

#

tässä saattais kyl olla jotain asiaaki, mutku en voi jaksaa millään lukee ja huomenna taas kerran viikko jossain. siis mikä peli tehään ja onko pohja valmiina?

tomaattigeeni [15.07.2002 22:17:26]

#

nii jos jotain kiinnostaa mulla on alkeellinen skeittauspelin pohja valmiina..

snakari [15.07.2002 22:59:09]

#

voitko pistää jonnekki?

(nimetön) [16.07.2002 13:16:57]

#

minä en vielä olee ehtnyt tehdä mitään

Dj Wolf [25.07.2002 16:45:38]

#

Itseltäni löytyy ässäpokerin pohja, jos jotain kiinnostaa...
Eikä ole kuin n. 2kk vanha :).

Lauri [02.08.2002 15:15:42]

#

Oon tässä huvikseni tehnyt kalastuspeliä KalaFish, (surkee nimi vai :) ja se ei tule olemaan ollenkaan noitten Osmon "sääntöjen" mukainen ja aion julkasta sen LLSoftin nimellää enkä laita lopputekstein teidän nimiä. HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHH!!!!!

Lauri [02.08.2002 15:18:40]

#

Niin ja se peli on ensimääinen (ja samalla ehkä viimeinen) dos-peli. Peli valmistuu ehkä ensi tai tällä viikolla. Joten... Hastala Vista! Papu!

Lauri [02.08.2002 15:24:46]

#

Argh! Osmo tauti!

(nimetön) [15.08.2002 11:16:32]

#

Vieläkö pelin kehittäminen kiinnostaa? Minulla olisi muutamia erittäin hyviä ideoita ja kaipaisin ryhmään C-koodaajia. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse.

Vilikki [15.08.2002 22:06:41]

#

Lauri, pistä se peli tänne projekteihin.

KimmoKM [18.09.2002 21:18:01]

#

Jos aloitetaan joku projekti C/QB niin voin olla mukana!

Pekkuli [18.09.2002 21:56:34]

#

Ja jos putkagames tarvitsisi moduulimuusikkoa, niin minäkin haluaisin päästä säveltäjänä mukaan.

Olli Vanhoja [19.09.2002 14:12:38]

#

Tehkää peli Medal of Honor: Allied Asaultin pelimoottoriin eli siis myokatun QIII peli moottorille.

KimmoKM [20.09.2002 18:10:49]

#

Niin. Perustetaan vaan joku Putka Games. Näyttää olevan innostusta

Lare [26.09.2002 19:14:24]

#

Onko jotain Putka Gamesia nyt olemassa? jos joku viitsisi kertoa!

Vilikki [26.09.2002 21:30:14]

#

Ei luultavasti. Oltaisiin siitä varmaan täällä aika runsaasti hehkutettu...

Gevil [26.09.2002 22:44:30]

#

Tuleeko se putka games siis niinkun tänne ohjelmointiputka.net domainin alle.. esim ohjelmointiputka.net/putkagames..

mikko [27.09.2002 06:56:31]

#

Eikös PutkaGames ollut alunperin kaverimme Osmon ideoita?

thefox [27.09.2002 12:57:29]

#

lainaus:

Niinokno täällä vielä kiinnostuneita ihmisiä taimuaita hyyppiä joita kutkuttaisi Ajatus PutkaGAmes pelitalon perustuksista?

voitas alkaa tekemään jotain projektia,ensin joku pieni peli vaikka

Selvää Osmoahan tuo on. Jostain syystä Osmon tunnukset on poistettu.

Olli Vanhoja [27.09.2002 15:37:17]

#

Aikasemmin ku kysyttiin wttä voiko tuota C ja QB yhdistää niin eiköhän se onnistu samallataalla kuin C:n ja Assemblyn yhdistys.

thefox [27.09.2002 16:36:43]

#

C:n ja QB:n yhdistäminen onnistunee samalla tavalla kuin Assemblyn ja QB:n yhdistäminen :)
Eli käännetään jollain Microsoftin C-kääntäjällä, ja linkataan QB:lle LIB:iksi josta muutetaan QLB:ksi.

Antti Laaksonen [27.09.2002 17:06:01]

#

lainaus:

Tuleeko se putka games siis niinkun tänne ohjelmointiputka.net domainin alle..

lainaus:

Eikös PutkaGames ollut alunperin kaverimme Osmon ideoita?

Osmon tunnus on erinäisistä syistä poistettu käytöstä, ja näin on varmasti parempi. Pelin tekeminen suurella porukalla on todella vaikeaa, parempi tehdä pelit muutaman henkilön tiimeissä. Mitä useampi kokki sen huonompi soppa...

Lare [27.09.2002 17:27:55]

#

O.K. Olen käsittänyt, että suurin ongelma on, että ei ole 'johtaja hamhmoa' joten
Minulla riittäisi aika jonkun ryhmän toiminnan 'johtamiseen' ilmoita jos olet c/c++ koodari, ja haluaisit osallistua johonkin pelin kehitykseen.
Heitä vastaus foorumiin tai mailiin.

Gevil [27.09.2002 18:00:55]

#

Mielestäni suurin ongelma ei ole yleensä ottaen löytää johtaja hahmo vaan suurin on mielestäni se, että hankala löytää vapaaehtoista tekijä porukkaa.. sellasta joka kanssa tekis jotakin.. sen lisäksi että lisää nimensä creditseihin..

tArzAn [30.09.2002 09:38:49]

#

lainaus:

Osmon tunnus on erinäisistä syistä poistettu käytöstä, ja näin on varmasti parempi.

Ja miksiköhän tämän Osmon tunnus sitten on poistettu, saisikohan tähän jotain selityksiäkin?

Antti Laaksonen [30.09.2002 17:08:06]

#

lainaus:

Ja miksiköhän tämän Osmon tunnus sitten on poistettu, saisikohan tähän jotain selityksiäkin?

Selityksen saa esimerkiksi tämän aiheen (nimetön)-viestejä lukemalla. Jotta keskustelun taso säilyisi, välillä pitää poistaa tunnuksia, jos tyyli ei varoituksista huolimatta muutu.

Ja jos tämä selitys ei tyydytä, lisäkysymykset ym. sähköpostiin antti.laaksonen@mbnet.fi, asia on foorumin osalta loppuunkäsitelty.

Gevil [01.10.2002 14:23:22]

#

Se on muuten se herra nimetön lähettäny yhteensä 464 viestiä tänne ja sehän on siis viestien perusteella kolmantena tuolla statistiikassa. Siis periaatteessa, jos se olis statistiikassa niin olis kolmas :D


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta