Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Socketit

vipemype [24.06.2002 01:17:12]

#

Tietääkö kukaan missä olisi ohjeita sockettien käyttämiseen php:llä? Php.netissä taitaa olla, mutta en oikein löytänyt. Oikeastaan haluaisin vain tietää kuinka socketin saa pysymään auki? Saiko sen jollain sessid:llä?

trinit [24.06.2002 10:38:03]

#

https://www.php.net/manual/en/ref.sockets.php

En ole käyttänyt socket funktioita, mutta yo. osoitteessa niistä kerrotaan. Pikaisen dokumentin selailun jälkeen, socket:ti pysyy niin kauan auki kunnes se suljetaan socket_close() tai socket_shutdown() funktiolla. Ainakin minun mielestä - en väitä sitä 100% tiedoksi :)

(nimetön) [28.06.2002 21:17:33]

#

Ei socket pysy auki koska sittenku koodi on mennyt loppuun (oli siina tai ei ole socket_close() funktioo) niin socket sammuu.. ainut varmaan etta kayttaa sessionia tai sitte looppeja

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta