Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: if lause

vipemype [04.02.2002 15:24:20]

#

Aloittelen vasta php:tä ja nyt on tämmöinen kysymys. Eli jos haluan että jos joku on joku niin se siirtää kävijän uudelle sivulle automaattisesti. Eli

<?php
$num = 1;
if($num == 1){
 echo 'hyvä' ;
}
else
{ echo'huono'; } ?>

on normaali, joten miten kun 1 on 1 niin se menee automaattisesti jollekkin sivulle ilman, että tulostetaan "hyvä"?
Kai tästä jotenkin selvää saa.
(Rivitykset eivät välttämättä ole hyviä.)

snakari [04.02.2002 15:50:15]

#

Tajusinkohan oikein?
Eli on vaikka joku.php?joku=joku ja se kävijä siiretään sivulle "joku.html".

<?php
if($joku=="joku") # Toimii, ehkä
{
?>
<script>document.location="joku.html""</script>
<?php
}
else
{
echo "Et ole joku!";
}
?>

Tarkotitko tota?

snakari [04.02.2002 15:51:12]

#

ei ole "joku.html"" vaan "joku.html"

vipemype [04.02.2002 15:59:11]

#

Juu tuo toimii.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta