Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Koodin kopiointi esto?

Sivun loppuun

lt [19.06.2002 17:08:56]

#

Millä koodilla saisin joko HTML:ssä tai PHP:ssä estettyä, että jos teen hyvät sivut niin toiset eivät voi tulla kopsaamaan niitä. Että saisin View -> Source kohdan estettyä (harmaaksi valinnaksi).

Miten saisin PHP:ssä estettyä oikean hiiren napin painamisen, ettei tulisi mitään varoitustakaan vaan ei tapahtuisi mitään jos painaisi hiiren oikeaa korvaa.

Ja vielä koodi jolla saan mid tiedoston soimaan taustalla.

Kiitokset etukäteen!
Puu0@luukku.com
http://lt.vauhti.net

Antti Laaksonen [19.06.2002 17:59:21]

#

> 1. Millä koodilla saisin...

Mahdotonta. HTML-koodin saa aina selville, jos sivu näkyy selaimessa.

> 2. Miten saisin PHP:ssä...

Tämäkin lienee mahdotonta. JavaScriptillä voisi ehkä jonkinlaisen virityksen kyhäillä, mutta sen saisi aina pois valitsemalla JavaScriptin pois päältä.

> 3. Ja vielä koodi jolla saan mid tiedoston soimaan taustalla.

En ole koskaan käyttänyt, mutta MikroBitistä 2/99 löytyy tällainen:

<embed
  src="midi.mid"
  autostart=true
  width=144
  height=60
  controls=console>
<noembed>
  <bgsound
    src="midi.mid">
</noembed>

Koodi on noin pitkä siksi, että se toimii sekä IE:llä että Netscapella.

Muista myös, että useimmat Internetin käyttäjät vihaavat sivua, jossa soi "midi-renkutuksia"...

E.M.P [19.06.2002 19:11:08]

#

Käyttöjärjestelmäsi on: Windows XP väärin, ME

Selaimesi: Internet Explorer 6 oikein

Koneesi Nimi/IP on: väärin, OEMCOMPUTER/213.139.163.236

Kello on: 0:00 väärin, 19:14

Sulla on aika epätarkat systeemit, =)

(nimetön) [19.06.2002 21:00:08]

#

Juu toi koneen tietojen tunnistaminen ei vielä toimi kun en oo tehny niitä php sivuja missä mulla se tunnistaa kaikki.
Onko sinullakin (E.M.P) HTV Welho kun IP:si alkaa 213...

Voiko ne näppäimen esto jutu tehdä samall tavalla kuin html sivussa vai onko PHP:hen joku erikois kikka.

(nimetön) [29.06.2002 13:44:29]

#

Php on paljon huonompi kieli ku html ainaki mun mielestä

JJP [30.06.2002 07:24:34]

#

Hmph... Html ei itse asiassa ole ohjelmointikieli vaan sivunkuvauskieli... elikkäh PHP'tä ei voi html kanssa verrata. "prkl"

JJP [30.06.2002 07:25:10]

#

nyt menen nukkumaan prkl... bisseeeeeeeeeee

Antti Laaksonen [30.06.2002 12:08:01]

#

Hmm...olet kyllä todellinen yökyöpeli :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta