Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Lukua

Sivun loppuun

E.M.P [16.06.2002 12:52:32]

#

Mulle koodi pätkä tähän joka kääntää tiedoston filu.txt
rivit toisin päin kiitos???

Siis näin että

Filu:

Terve terve
olen Heikki

Tuloste:

olen Heikki
Terve terve

thefox [16.06.2002 16:59:30]

#

Tämä saattaisi parhaassa tapauksessa toimiakin...

$a = file("filu.txt");
$f = fopen("filu2.txt","w");
foreach($a as $l)
{
   fwrite($f,$l);
}
fclose($f);

Eli filu.txt -> filu2.txt.

E.M.P [16.06.2002 17:42:29]

#

siis semmonen että se vaan tulostaa sisällön toisin päin, ei tee uutta filua.

Antti Laaksonen [16.06.2002 20:10:28]

#

Vaikka näin (ehkä):

$d=file("tiedosto.txt");
for ($i=count($d)-1;$i>-1;$i--)
{
echo $d[$i]."<br>";
}

Veltto [16.06.2002 20:27:27]

#

noinhan se menee

E.M.P [16.06.2002 21:15:40]

#

Aivan, juuri nuin. Sitä muuten unohtaa kielen helpolla jos ei käytä sitä puoleen vuoteen.

(nimetön) [19.06.2002 21:14:32]

#

Niin unohtaa paitsi jos sitä ei oo koskaan osannutkaan.

E.M.P [25.06.2002 16:33:38]

#

Sitä unohtaa helpoiten jos silloin puoli vuotta sitten osasi huonosti kieltä


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta