Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Hetkonen! Missäs HTML?

Sivun loppuun

Grey [15.06.2002 21:53:03]

#

Katselin näitä sivuja ja jotenkin ei sattunut silmään mitään osiota, joka olisi HTM-kieleen liittynyt. Siitä kun on varmaan juttuja ihan varmasti olemassa. Kuten minulla esim. Että miten saadaan linkki, joka avautuu erilliseen ikkunaan?

-Grey-

TuLe [15.06.2002 22:14:02]

#

No se onnistuu näin: <a href="osoite" target="top_">linkkiteksti</a>

Ja kyllä tänne semmosen HTML/CSS alueen voisi laittaa.

Veltto [15.06.2002 23:20:20]

#

edelleenkin tuo target="top_" ei avaa uuteen ikkunaan vaan target="blank_" tekee sen.

WhiteCrow [16.06.2002 11:12:43]

#

HTML ei ole ohjelmointikieli vaan sivunkuvauskieli. Sinun pitää mennä www.sivunkuvausputka.net:iin kyselemään näistä.

thefox [16.06.2002 12:34:31]

#

Eikös se ole _top & _blank? :p

(nimetön) [16.06.2002 13:21:30]

#

siihen voi pistää oman nimen

Veltto [16.06.2002 18:12:58]

#

ei se tuo _top ole koska _top avaa sen samaan ikkunaan.

(nimetön) [16.06.2002 21:11:16]

#

_top samaan ja _blank uuteen, Veltto on väärässä

mutta taas sitten jos siihen antaa oman nimen niin sitten avautuu jo samannimiseen ikkunaan taijos ei samannimistä ole niin uuteen

Grey [16.06.2002 23:10:23]

#

Mitä minä ohjelmoinnista tiedän, niin "JavaScript" ja "VBScript" eivät liene niitä, mutta niille löytyy siitä huolimatta osio. Eli siis, HTML-osio olisi jotain tai sitä vastaaville kielille luotu osio. Hm.. Oikeastaan, tämä osio käy sille ihan kohtalaisen hyvin minusta jotenkin. Ainakin toistaiseksi.

-Grey-

Veltto [16.06.2002 23:16:17]

#

"_top samaan ja _blank uuteen, Veltto on väärässä"

Totahan mä just tarkotin, Osmo.

Veltto [16.06.2002 23:17:38]

#

tossahan lukee "_top avaa sen samaan ikkunaan. "

Grey [17.06.2002 00:26:02]

#

_blank avaa uuteen. Kokeilin sitä ekaksi ja onnistui. Jeah, olen guru! :-)

-Grey-

Veltto [17.06.2002 01:00:04]

#

niin avaa

thefox [19.06.2002 21:28:57]

#

Hmm no, JavaScript ja VBScript ovat sentään skriptikieliä :)

JJP [26.06.2002 23:45:20]

#

heh heh...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta