Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Uteliaisuudesta kysyttyä

Sivun loppuun

Grey [14.06.2002 00:41:19]

#

Sanokaahan, että onko olemassa sellaista ohjelmaa, millä voi tutkia valmiita EXE-tiedostoja? Niiden sisällä olevia tiedostoja, esim. grafiikkaa, kuvakkeita ja muuttaa niitä sitten halutuiksi. Esim. vaihtaa kuvaketta, vaihtaa vaikka aloituskuvan joksikin muuksi ja silleen.

Tiedän ainakin että jollain Visual C/C++ versiolla tuo onnistui 16 bittisten ohjelmien kanssa. Sain ainakin kuvaketta ja joitain näppäimistö-hommia muutettua. Sekä myös tietoja ohjelmasta.

Joskin, onnistui vain 16 bittisten ohjelmien kanssa. 32 bittiset menivät sekaisin ja kieltäytyivät toimimasta enää. Muuten ihan kiva ominaisuus. Jotenka, olisiko missään vastaavalla ominaisuuksilla varustettua ohjelmaa? Vai pitääkö sellainen luoda? Ei onnistuisi minun taidoillani, vielä ainakaan.

-Grey-

TH [14.06.2002 08:15:46]

#

En tosiaankaan tiedä, mutta semmoinen olisi kätevä.

(nimetön) [14.06.2002 13:26:55]

#

kokeile etsiä gogglella resurssi hakkeri ohjelmaa

(nimetön) [14.06.2002 13:27:47]

#

Niin ja heksa editorilla voi muokkailla stringejä

thefox [14.06.2002 19:30:32]

#

'Resource Hacker' nimisellä ohjelmalla onnistuu. Ja googlesta löytyy.

TH [14.06.2002 19:41:10]

#

Täytynee koittaa..

Grey [15.06.2002 02:13:00]

#

Latasin sen tässä äsken.. Ööh.. Australilaiselta serveriltä. Eurooppalaisen kun ei toiminut, mutta jos ohjelma pelittää.. Jeah.. :-)

-Grey-

(nimetön) [15.06.2002 13:16:51]

#

ei näe lährekoodia..... ainakaan kaikista.... itsekkin kopsasin australialaiselta serveriltä, kun ei euroopan toiminut....

thefox [15.06.2002 14:17:17]

#

Ei tietenkään näe lähdekoodia -- ei mistään. Sen nyt pitäisi olla selvä.

(nimetön) [15.06.2002 14:26:05]

#

tietystikkään näe! =)

Mä vaan sanoin, että eipä näe lähdekoodia.... se olisi hyvä ohjelma jos sen näkin..... voisi jopa windowsin lähdekoodia tutkiskella ja löytää kaikki spywaret ja muut......... Mutta mulla ei tolla ohjelmalla näe muuta kuin vain kuvat.... tosin pystyy niitä tietoja muutella mutta ei muuta....

Grey [15.06.2002 18:52:05]

#

Ohjelma pelitti minulla ja pidin siitä jopa. Muokkasin heti yhteen ohjelmaan omat introt ja kuvakkeenkin vaihdoin tyylikkäämpään. Ja taisinpa sillä sitten vielä katsella muitakin tiedostoja ihan huvikseen. Jopa Windows-tiedostoja, mitä en uskaltanut pitkään jatkaa. Ties mikä möhläys siinä olisi tapahtunut. Ja näytönsäästäjiä.

Itse koodia sillä ei tosiaan voi muuttaa. Joskin, mitäpä siitä. Kuvakkeen ja intron halusinkin siitä ohjelmasta vaihtaa. Eikä haitannut yhtään että kuvat olivat ohjelman omaa formaattia, jota ei sitten lukenut mikään muu ohjelma kuin se. Muutin sen systeemeillä halutut kuvat oikeaan muotoon. Jeah, minua ei estä mikään! Paitsi kiintolevyn hajoaminen...

-Grey-

(nimetön) [15.06.2002 19:37:42]

#

minä vahdoin windowsin sisään kirjoittautumis sivuilta tekstit niin että jäårjestelmä vaatii paremmat turvallisuus mekanismit käyttämistä varten --
niin ja lähre koodin saa näkyviin jos ohjelma on käännetty maksimi debuggailu asetuksilla ja katselee

TuLe [15.06.2002 22:41:18]

#

Osmo, opettele yhdyssanat...

(nimetön) [16.06.2002 01:27:00]

#

ei se yhdys sanojen osaaminen nyt niin tärkeää voi olla, eiköhän se ole tärkeämpää että saa viestijuttunsa perille

TuLe [16.06.2002 14:49:47]

#

Kyllä ne yhdyssanat on tärkeitä.

Tulilintu [19.06.2002 12:21:14]

#

Siisti ohjelma

HtH [19.06.2002 23:48:42]

#

Ei minun tietääkseni lähdekoodeja saa mitenkään näkyville, paitsi joittenkin com ohjelmien... Itselläni oli joskus ohjelma jolla pystyi muuttelemaan ohjelman sisässä olevia kuvia, ja tekstejä. Harmi vaan että poistin sen :(


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta