Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Entsoe-py

JAPirkanmaa [03.11.2023 18:41:00]

#

Hei.
Olen kirjoittanut tällaisen scriptin (api-key salattu) pythonilla:

from entsoe import EntsoeRawClient
 import pandas as pd

 client = EntsoeRawClient(api_key=´xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx´ )

 start = pd.Timestamp(´20211009´, tz=´Europe/Helsinki´)
 end = pd.Timestamp(´20211009´, tz=´Europe/Helsinki´)
 country_code = ˋFI´

Tuloksena on ilmoitus: ModuleNotFoundError : No module named entsoe´

Olisiko mahdollista saada apua ilmeisen pienimuotoiseen ongelmaan, olen uusi tällaisen kanssa enkä ole löytänyt pätevää askel askeleelta- ohjetta aloittelijalle koko paketin kasaamiseen sähkönhinnan online keräämiseen API rajapinnasta. Kiitos mahdollisesta tuesta.

Grez [03.11.2023 21:45:03]

#

No oletko asentanut tuon entsoe kirjaston?

pip install entsoe-py

tms ?

JAPirkanmaa [04.11.2023 11:15:30]

#

GitHubissa oli tuo sama ohje mutta antaa tulokseksi SyntaxError : invalid syntax
Myöskään entsoe-py 0.5.10 sivun esimerkkiscriptissä ei sitä ole

Metabolix [04.11.2023 11:38:48]

#

Paketteja ei asenneta Python-tulkin tai ajettavan Python-skriptin sisällä, vaan ne pitää asentaa etukäteen, eli pip-komento ajetaan järjestelmän komentorivillä. Lisätietoa eri järjestelmille on Pythonin ohjeissa.

JAPirkanmaa [04.11.2023 21:50:52]

#

Todella paljon kiitoksia neuvosta & linkistä, nyt homma etenee
JA

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta