Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: HTML: Laske sekunteja esimerkiksi tupakoinnin lopettamisesta

PetriKeckman [14.08.2023 17:32:54]

#

Tupakoitko? Itse lopetin äsken, klo 16:53:37 stumppasin vikan röökini ja aion nyt aluksi olla ainakin miljoona sekuntia polttamatta. Ohjelmoin sitä varten laskurin: https://www.petke.info/tupakoinninlopettaminen.html

Miljoona sekuntia tulee täyteen 26-Aug-2023/6:40:17+3:00 Sen pystyi laskemaan kätevästi REBOL:lla:

aika: 14/Aug/2023/16:53:37+3:00
aika: aika + 0:0:1000000
print aika
<html>
<head>
<title>Sekuntilaskuri tupakoinnin ainakin v&auml;liaikaisesta lopettamisesta.</title>
</head>
<body onload="Time()">
   <h4>Lasketaan sekunteja tupakoinnin ainakin v&auml;liaikaisesta lopettamisesta</h4>
   <p id="date1"> </p>
   <p id="date2"> </p>
   <p id="seconds">Kuinka monta sekuntia on kulunut ainakin v&auml;liaikaisesta tupakoinnin lopettamisesta: </p>
   <script>
   function Time() {
      var t1 = new Date("Aug 14, 2023 16:53:37");
      var t2 = new Date();
      var dif = Math.abs(t1.getTime() - t2.getTime()) / 1000;
      document.getElementById('date1').innerHTML = "Tupakointi loppui: " + t1;
      document.getElementById('date2').innerHTML = "Nyt kello on: " +
      t2;
      document.getElementById('seconds').innerHTML = "<font size='+5'>Sekunteja on siis kulunut " + Math.round(dif) + " sekuntia</font>";
      t=setTimeout(function(){Time()},1000);
  }
   </script>
</body>
</html>

Grez [14.08.2023 21:43:48]

#

Itsellä tulee edellisestä röökistä ihan lähikuukausina täyteen miljardi sekuntia.

PetriKeckman [15.08.2023 14:03:29]

#

31 vuotta siis about? Itse juhlisin - juhlitaanhan sitä vuosittain syntymäpäiviäkin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta