Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: Kuinka asettaa PHP käyttämään SameSite=None cross-site evästeille?

Sivun loppuun

walkout_ [02.07.2021 22:03:47]

#

Kuinka asettaa PHP käyttämään SameSite=None;Secure cross-site evästeille?

Nimittän tämän takia Appsini ei toimi ollenkaan MS Edge:ssä eikä Goolge Chromessa mutta Mozilla Firefoxissa toimii ilman ongelmia.

neosofta [03.07.2021 00:59:13]

#

https://stackoverflow.com/questions/59534999/how-to-tell-php-to-use-samesite-none-for-cross-site-cookies

walkout_ [03.07.2021 01:18:00]

#

Olin kokeillut tuota jo ennen kuin postasin tämän kysymyksen tänne ja paljon muita vastaavia ratkaisuja mutta nämäkään eivät toimineet.

Siis minulla on käytössä fashcgi-asennus PHP:sta jossa jokaisella domailla on oma PHP-versio ja tässä tapauksessa PHP 7.2 ja Zend Framework 1.12.20 ja alla koodi joka tekee PHP-session:

if (!Zend_Session::namespaceGet('customer')) {
    $customer = new Zend_Session_Namespace('customer');
    $customer->domain = str_replace('https://', '', $request->getParam('xdm_e'));
} else {

}

Eikä toimi ainkaan tällä jos laitan sen index.php-tiedostoon:

session_set_cookie_params(['SameSite' => 'None', 'Secure' => true]);

walkout_ [03.07.2021 02:30:55]

#

Lisäyksenä minulla on siis liian vanha PHP, koska SameSite tulee vasta PHP 7.3 mukana.

https://stackoverflow.com/questions/59534999/how-to-tell-php-to-use-samesite-none-for-cross-site-cookies

walkout_ [03.07.2021 03:36:45]

#

Noniin sain toimimaan kun päivitin PHP-version 7.3:seen alla olevalla koodilla:

Zend_Session::setOptions(array('cookie_httponly' => true, 'cookie_secure' => true));
if (!Zend_Session::namespaceGet('customer')) {
$customer = new Zend_Session_Namespace('customer');
$customer->domain = str_replace('https://', '', $request->getParam('xdm_e'));
} else {

}

neosofta [03.07.2021 07:34:42]

#

Mainiota, että selvitit ongelman aivan omin päin! Nyt voitkin hyvillä mielin nostaa hintaa ja alkaa myymään 100 000+ lisenssejä, takomaan hynää urakalla ja jättää mainosvideoiden kanssa puuhastelun "ammaatilaisen" tehtäväksi 😁

walkout_ [03.07.2021 09:05:38]

#

neosofta kirjoitti:

Mainiota, että selvitit ongelman aivan omin päin! Nyt voitkin hyvillä mielin nostaa hintaa ja alkaa myymään 100 000+ lisenssejä, takomaan hynää urakalla ja jättää mainosvideoiden kanssa puuhastelun "ammaatilaisen" tehtäväksi 😁

Pilvivesrioon saa maksimissaan 10000 käyttäjää, joka maksaa minun hinnollilla n. 3700 USD / kk ja vuosisopimuksella 37000 USD ja Atlassianilla on isot asiakkaat kuten Coca Cola, Vodafone, Cisco, jne. Joten jos saan ees yhen tai kaksi niin isoa asiakasta, että tilaavat 10000 käyttäjää niin teen aika paljon rahaa, mutta en vielä niin paljon, että pystyn palkkaamaan ketään. Muiden palkkaamiseen tarvitaan ainakin 5 asiakasta, jotka tilaa 10000 käyttäjää.

noutti [03.07.2021 11:30:05]

#

Miksi nämä langat menevät aina tähän


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on lukittu, joten siihen ei voi vastata.

Tietoa sivustosta