Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: PHP, C#, Java...

Sivun loppuun

qeijohanseon [26.06.2021 19:38:11]

#

Mitä tekee merkitsee; ei millä.

carabia [26.06.2021 22:31:35]

#

onko se keijo?

vesikuusi [27.06.2021 01:53:58]

#

PHP helppo...oma tila joka HTTP pyynnön...mukava!! C#...windows ohjelma nopeasti! Java,,,???

muuskanuikku [27.06.2021 06:32:34]

#

vesikuusi kirjoitti:

PHP helppo...oma tila joka HTTP pyynnön...mukava!! C#...windows ohjelma nopeasti! Java,,,???

Todellisuudessa PHP ei ole sen tilattomampi kuin muutkaan kielet. Softa vain on suunniteltu huonosti ja pakotettu sellaiseen paradigmaan. Toisaalta olisi triviaalia koodata sellainen sovellus C#:lla tai Javallakin, joka resetoi tilansa jokaista pyyntöä varten. Suorituskyky vaan olisi tällöin yhtä huono kuin PHP:llä.

neosofta [27.06.2021 08:27:26]

#

qeijo(han) se on viilannut tällä kertaa pistettä eikä pilkkua؛ mitä lienee vetänyt¿ 😁

vesikuusi [27.06.2021 20:28:19]

#

muuskanuikku kirjoitti:

(27.06.2021 06:32:34): ”– –” Todel­li­suu­dessa PHP ei ole sen tilat­to­mam­pi...

Aika moni asia on triviaalia. On täysin triviaalia koodata muistiturvallista C++:aa, mutta jostakin syystä se ei ole läheskään normi.

Oletusarvoilla on kuitenkin merkitystä. Kuka tahansa osaa asentaa LAMPin ja muuta ei tarvitakaan hyvään ja helppoon palvelinympäristöön.

muuskanuikku [28.06.2021 06:47:59]

#

vesikuusi kirjoitti:

muuskanuikku kirjoitti:

(27.06.2021 06:32:34): ”– –” Todel­li­suu­dessa PHP ei ole sen tilat­to­mam­pi...

Aika moni asia on triviaalia. On täysin triviaalia koodata muistiturvallista C++:aa, mutta jostakin syystä se ei ole läheskään normi.

No ensinnäkin tämä väite C++:sta on hevonpaskaa. Toisekseen annoinkin sinulle jo syyn – itse asiassa kaksikin – miksei C#:lla ja Javalla tehdä "tilattomia" web-palvelinsovelluksia.

qeijohanseon [01.07.2021 10:08:44]

#

Väitteet minusta ovat valitettavasti totta.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta