Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: Kierot

Sivun loppuun

nlampola [11.12.2003 00:00:00]

#

Tekijä(t): nlampola
Ohjelmointikieli: Delphi
Projektin tilanne: 25%

Kierot-peli on sivustapäin kuvattu ammuskelupeli, vähän Wormsin ja Lierojen tyyliin. Mukana on sekä yksinpelikampanja että moninpeli samalla tietokoneella (ja ehkäpä myös netin kautta) toista ihmistä vastaan. Kierot on Windows peli, ja siinä on hyvännäköinen ja tarkka grafiikka.

Historia:

16.4.2003:
- Pitkästä aikaa uutisia. Pelimoottoria on saatu edelleen kehitettyä eteenpäin, ja kampanjasysteemiäkin on jo aloiteltu. Myös nettipelaaminen on nyt otettu kokonaisuudessaan mukaan, ja se tukee enintään 256 ihmisen yhtäaikaista mättöä kentällä :) .. Nettipeliin on tällä hetkellä suunniteltu 5 eri pelimuotoa, josta lisää myöhemmin. Uudet kuvakaappaukset on kanssa luvassa lähiaikoina.

15.1.2003:
- Projekti ollut vähän aikaa ilman kehittymistä johtuen kiireistä (kilpailuun tein pelin ja kehittänyt omaa nettisivustoa), mutta nyt taas jatketaan...

13.12.2003:
- Muutettu täällä näiden kuvien nimiä ja lähetetty uudestaan. Toivottavasti nyt toimii...

12.12.2003:
- Kotisivut pistettiin nettiin, vaikka sivuilla ei vielä kauheasti sisältöä ole. Niitä voi kuitenkin käydä vilkaisemassa osoitteessa www.kierot.urli.net (18.4.2004: sivut ei tällä hetkellä netissä)


Ja tälle sivulle voi myös laittaa toivomuksia peliin...

KimmoKM [11.12.2003 17:56:34]

#

Vaikuttaa hyvältä.

kenkku [11.12.2003 19:17:43]

#

Tätä lisää! :D

rndprogy [11.12.2003 19:30:33]

#

Olen pelannut wormssia ja lieroa sun muita sellaisia. Ja sellaiset on hyviä pelejä. Toivottavasti tulee tulee uusi yhtä hyvä (ellei parempi)

T.M. [12.12.2003 23:40:52]

#

kuvia..? noi kuvat eivät näytä toimivan

nlampola [13.12.2003 00:07:06]

#

Kyllä ne mulla ainakin toimii, paitsi joskus ne ei näy tossa... kokeile painaa niitä.

Gwaur [13.12.2003 12:59:50]

#

kuvat on rikki, ja kun koittaa katto aniitä kuvia napsauttamalla niin tulee:
You don't have permission to access /kierot_/0003_Game (old version).jpg on this server.

Gwaur [13.12.2003 13:00:14]

#

ainoastaan keskimmäinen toimii

KimmoKM [14.12.2003 11:34:13]

#

Nyt toimii kaikki.

ZcMander [19.12.2003 18:54:11]

#

Menee vähän ristiriitaan:

...Nikolai Lampolan kolmiulotteinen Kierot-peli ...

kun taas täällä:

Kierot-peli on sivustapäin kuvattu ammuskelupeli,...

nlampola [19.12.2003 19:37:49]

#

Antille tais käydä tossa pieni vahinko sillä sanoin, että grafiikka on luotu 3D-mallinnusohjelmmalla, mutta peli siis ON sivustapäin kuvattu...

Antti Laaksonen [20.12.2003 15:17:10]

#

Muokkasin hieman uutista.

Hotdog87 [05.01.2004 12:24:20]

#

Anteeksi tyhmyyteni, mutta pystyykö Delphillä tekemään pelejä?
Miten onnistuu?
Mistä asiaa käsittelevä opus?

T.M. [14.01.2004 14:52:48]

#

Eikös millä tahansa ohjelmointikielellä voi tehdä pelejä? :)

nlampola [15.01.2004 18:14:56]

#

Delphillä on vieläpä ihan hyvä tehdä niitä, ainakin jos peli ei tarvitse yhtä paljon tehoja toimiakseen (Delphi häviää vähäsen C++:lle nopeudessa, mutta ei paljon)... Kuitenkin Delphin tehot riittää aivan hyvin kunhan ei lähdetä tekemään pelejä, jotka ovat aivan uusimpien kaupallisten pelien tasolla.

Ja vinkkinä kanssa niille jotka tekevät Delphillä pelejä... Ei kannata käyttää Delphin mukana tullutta grafiikkakirjastoa, se on melko hidas, vaan käydä netistä hakemassa esimerkiksi Graphics32 kirjasto, sitä itsekkin käytän. Ja tietenkin DirectX:ää voi myös käyttää...

Tp [20.01.2004 08:19:39]

#

Delphillähän on tehty myös aika hyvä peli nimeltä Soldat, jossa on 3D:täkin.

nomic [29.02.2004 11:57:39]

#

tp, totta :) tullut hakattua sitä jonkin verran ja laneissa se on ehdoton! :)

efteri [20.03.2004 12:16:41]

#

hmm millonkohan tu alkaa edetä

Gwaur [27.03.2004 20:15:12]

#

Nikolain palikkapelikilpailupelissä oli erityisen hieno partikkeliefektit. Toivottavasti tässäkin :)

zigilii [16.04.2004 19:07:54]

#

Näyttää todella hienolta peliltä!!
Multiplayer.... cool!
Netissä voi olla kivaa pelata päälle 200:lla pelaajalla.
Mutta onko tuolla Multiplayerissä myös LAN toiminto?Koskahan tämä olisi valmis?

zigilii [16.04.2004 19:10:47]

#

Kommenteissa ei ole muokkaa-nappia....
Onko Soldat tosiaan tehty Delphillä??
Soldat on hyvä peli!

zigilii [16.04.2004 19:59:05]

#

Mulla ainakin menee toi: www.kierot.urli.net ... tonne: http://urli.net/

rndprogy [02.05.2004 16:54:48]

#

Mulla toi sivu on ainakin täysin tyhjä...

Walalauw [13.05.2004 15:49:30]

#

Tuleeko se Kierot valmiiksi tänä vuonna (2004)?

jason_d [27.06.2004 02:48:45]

#

no jee jee :)

VbMan [12.09.2004 13:19:28]

#

SOldat on paras, jos kieroista tulee parempi, lähetä jollekin isolle pelifirmalle työnäyte!

ville-v [02.10.2004 12:28:50]

#

Ihan kivan näkönen peli. Urli.netin mukaan osoite www.kierot.urli.net on vapaa.

ville-v [02.10.2004 12:30:40]

#

Hups... Olisi pitänyt lukea tarkemmin. ”(18.4.2004: sivut ei tällä hetkellä netissä)”

eraggo [06.10.2004 09:46:26]

#

Toivottavati voi ladata pian Beta-version... ;)

HellRazor [26.11.2004 21:39:16]

#

Millä delphillä tätä väsäilet?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on lukittu, joten siihen ei voi vastata.

Tietoa sivustosta